Şimdi Ara

Etymotic Er-4P kulaklık kullanan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: DRAO

quote:

Orjinalden alıntı: SOUND BLASTER

evet kenwood çok ciddi bir rakip.öte yandan iriver H340'ta var.ama vibez'de normal eko haricinde frekans aralıkları bile ayarlanabiliyo.benim dinlediğim kenwood'un başka bir modeliydi o da vibez kadar iyidi, ama insan sesleri vibez deki kadar sıcak değildi.ayrıca mid-tiz aralığı vibez de biraz daha iyidi.

Kısa bir araştırma yaptım. TrekStor Vibez 12gb,http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=7483295 buldum. Önerdiğiniz ürün budur değil mi? Sizce fiyatı uygun mudur?

Siz bu ürünü kullandınız mı? Yada sahip misiniz?

iriver H340 ile trekstor arasında seçim yapmak zorunda kalsanız hangisini alırdınız?

gittigidiyorda garanti var mı bilmiyorum ama hızlısistem de 394 du ben aldıgımda ve 375e indirdiler, yani en azından faturalı garantili bir cihazınız olur...

• siz herkesin dediğine bakmayın .elinizde archos gibi bir alet varken ekstra masrafa hiç gerek yok.aradaki ses kalitesi farkı o fiyat farkına deymez ki nihayetinde taşınabilir mp3 çalar eti budu neki aletin.

sennhesier hd595 alın hem pc hem mp3 çalar hem ps3 için gayet iyidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: berat23

siz herkesin dediğine bakmayın .elinizde archos gibi bir alet varken ekstra masrafa hiç gerek yok.aradaki ses kalitesi farkı o fiyat farkına deymez ki nihayetinde taşınabilir mp3 çalar eti budu neki aletin.

sennhesier hd595 alın hem pc hem mp3 çalar hem ps3 için gayet iyidir.

Çok teşekkürler. Artık bunlardan bir tanesini değerlendireceğim artık.

Esasında bende tüm mp3'ler arasında çok fazla bir fark olacağını sanmıyorum. Spor yaparken kullanmak için bir mp3 almak istiyorum. Archos'u taşımak zor. Archos'u zaten daha çok film seyrederken kullanıyorum. Yinede sizlerin beğendiği ve tavsiye edeceğiniz bir mp3 önerir misiniz?
  • sonynin 6 veya 8 serisi gayet güzel
  • quote:

sonynin 6 veya 8 serisi gayet güzel

Bende Sony'nin A serisini beğendim.

Cowon D2 ve trekstor vibez için ne dersiniz?
  • d2 ses için alınmaz.çok renkli yapay bir sesi var.diğer özelliklerini dersen gayet tatminkar.

vibez taşınabilir olarak gayet sağlam ama çok sorunlu.nazik davranmak lazım.kulaklık seçer.sorunlarla başedersen iyi tabiiki.
  • quote:

d2 ses için alınmaz.çok renkli yapay bir sesi var.diğer özelliklerini dersen gayet tatminkar.

vibez taşınabilir olarak gayet sağlam ama çok sorunlu.nazik davranmak lazım.kulaklık seçer.sorunlarla başedersen iyi tabiiki.

teşekkürler
  • quote:

d2 ses için alınmaz.çok renkli yapay bir sesi var.diğer özelliklerini dersen gayet tatminkar.

Vibez'in neleri sorunlu ve hangi kulaklıklarla en uyumlu acaba? Ben bir ohm sorunu duymuştum ama tamda nedir bilmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.