Şimdi Ara

Eu 2h kullananlar yardım edermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    kaça kadar verilmeli ?

• cleric 100
  • benim merak ettim bişi var 2h yanında axe açılıyor axe den hangi skiller açılmalı acaba pvp için tabi
  • Warlock aç bence.
  • cleric veya fantezi yapacaksanda warlock derim.kendi carim 92 warrior cleric mesela cok rahat vs atabiliyorsunuz..
  • Karakteri kasabilmek için önce bard(hız açısından) , sonra cleric .
  • 10 bard,up cleric olabilirmi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    jbl mi for-x mı yardım edin
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bard'la Şamar oğlana döNersin, cleric4ever
    quote:

Orijinalden alıntı: 5pinn

arkadaşlar 2h bard mı cleric mi ?
    kaça kadar verilmeli ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5pinn

10 bard,up cleric olabilirmi

verilebilir tek eksik tarafı orbiti 3 yerine 2 yapabilirsin ve Blessde 13lv Olmaz galiba 11 lv oluyor...
    ama şuda var bard10un verdiği %20 speed işini pek görmez hele bide Heavy armor giyince zaten %20 yavaş heavy armor...
  • blesin cozumu yok ama kosmanin cozumu var.direk cleric ac sonuna kadar.parayla alirsin hizli kosmayi yuzukcuden. ama blesi alamazsin ;) bard acarsan eger follos olur car.hic acma daha iyi bard acacaksan.
  • Bu olaya bi açıklık getirmek gerekirse ben şu anda warrior/cleric kasıyorum ve pvp'de alamadığım tek çar warrior/warlock oda benden 2 lvl yüksekti.Adam akıllı bi warrior kasmak istiyorsan warrior/rogue açacabilirsin.Kasarken xbow.Pvp'de rogue ve warrior beraber kullanabilirsin.(tavsiye ederim).Ama warrior cleric kasarsanda recorvery,bless ve iron skin basarak 6-7 kişi arasına girebilirsin.(Bugün CTF'de npc itemlerle girdim.Düzgün itemlerle tahmin edemiyorum...).Anlıycağın warrior kasmak önemli değil önemli olan kullanmasını bilmek skilleri tam olarak nerde kullanmasını bilmek vs. .Kesinlikle bard açmanı tavsiye etmem onun yerine 1h açabilirsin 1h-2h/cleric falan yani :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: effsane_61

benim merak ettim bişi var 2h yanında axe açılıyor axe den hangi skiller açılmalı acaba pvp için tabi

Double Twist(max 12);bu skill açılmadan Sudden Twist açamazsın.Sudden Twist(max 11) skillini yeterli buluyorum.Hem stun(%15 tutma özelliği var) hem de bleed(%20 tutma özelliği var) durumunda kalır karşındaki.Tabi şuanki holy spellin etkisi %100 olduğu için bleed tutma oranı yok gibi bişey cleric çarlara karşı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.