Şimdi Ara

EU Hesabı RU'ya Geçirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, geçenlerde oyunun aylık ücreti sebebi ile hesabımı ru'ya geçirmeyi düşündüm ve bunun için ticket açtım. Mutlaka ve mutlaka rusya kayıtlı adres ispatı istediler, biraz da tartıştım. Ne olursa olsun taviz vermediler.

Şimdi benim eu hesabım ve içinde karakterlerim var, bunları hiç bir yolla RU'ya geçiremiyormuyum acaba? Bu işin taktiği, yolu yok mudur?

Hiç bir şekilde olmazsa bu karakterlerimden feragat edip (ki feragat edilebilir durumda, zaten yeni expansion çıkıyor, çıkan bis legendarylerin pek bir değeri olacağını sanmıyorum. çok önemli mount, achivement, transmog vs.de yok pek fazla koleksiyoncu biri değilim önemsemem. tek önemsediğim şey raid ve gear progresstir. ) sıfırdan bir rusya hesabı açıp öyle mi devam etsem diyorum.

Siz ne dersiniz bu konuda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 27 Haziran 2018; 20:17:2 >

• Fiyat farkı nekadar ru eu. Bende yıllar önce içinde birdünya nadir binek olan hesabımı bırakmıştım rus hesapla sıfırdan başlamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

Fiyat farkı nekadar ru eu. Bende yıllar önce içinde birdünya nadir binek olan hesabımı bırakmıştım rus hesapla sıfırdan başlamıştım.
    rus parasıyla aylık gametime 33-35tl civarı birşey çıkıyor hocam. ayrıca bfa alırsanız 120tl gibi bir fiyatı var. battlechestte epey ucuzdur muhtemelen. yani epey iyi fiyatlar var.

şimdi wowa aylık 30-35 lira verilir açıkçası pekte koymaz ama aylık 60 falan vermek epey koyuyor. sanırım rus açıp salıcam şuan kullandığım hesabı.
  • Aynı isimde iki farklı hesabı birleştirebiliyoruz diye biliyorum. Yani aynı isimle RU hesabı açıp onu eski hesabınızla birleştirebiliyor olmanız lazım. Böylece de hesap RU olur diye tahmin ediyorum.

Blizzard Support
    Combine Blizzard Accounts
    https://us.battle.net/support/en/article/2627

Burada nelerin transfer edilip nelerin edilmeyeceği yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9CDDF4778

Aynı isimde iki farklı hesabı birleştirebiliyoruz diye biliyorum. Yani aynı isimle RU hesabı açıp onu eski hesabınızla birleştirebiliyor olmanız lazım. Böylece de hesap RU olur diye tahmin ediyorum.

Blizzard Support
    Combine Blizzard Accounts
    https://us.battle.net/support/en/article/2627

Burada nelerin transfer edilip nelerin edilmeyeceği yazıyor.
    hocam zamanında oyunları eu hesabı olduğu için eu key alarak girmiştim. hesabı ru ile combine'leyince, onlarda ru olurmu acaba?

ve ru gametime girdiğimde çalışır mı dersiniz?

• Neredeyse yarı yarıya kara geçiyorsun her türlü, sıfırdan başlasan da koymaz bootsu felan var yani. Mount, achie tarzı şeylerin peşinde de olmadığına gööre, eski hesabında höh bir hesap olmadığına göre, bence sıfırdan RU olarak başla.
    Başlangıç için sanırım 150 lira ile başlıyoruz oyuna, tekrar dönersen RU ile.
    EU ise 50 Euro 5x 250 lira ki bu da sadece BFA felan yani onu geçtim üstüne her ay 60 Lira ödemesi var.
    Başlangıç parası çok mühim değilde her ay verilen para bir konsol oyununa tekabül ediyor, absürd yani.

Bi an bende düşündüm de sonra parasında olmadığımı fark ettim. Ama tekrar dönersem bu konuyu çok ciddi düşünürüm, sonuçta her türlü yarı yarıya kara geçiyorsun abi.
    Git gold diyecem, sıfır parayla oynarsın hatta token muhabbeti çıktığından beridir hiç para vermedim ki hatta fazlasını kat be kat çıkardım ben ama gold farmlamaya mı giriyoruz oyun oynamaya mı, sallayın parasınıı verin oyununuzu oynayın zamanınıza yazık yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: aschil

Neredeyse yarı yarıya kara geçiyorsun her türlü, sıfırdan başlasan da koymaz bootsu felan var yani. Mount, achie tarzı şeylerin peşinde de olmadığına gööre, eski hesabında höh bir hesap olmadığına göre, bence sıfırdan RU olarak başla.
    Başlangıç için sanırım 150 lira ile başlıyoruz oyuna, tekrar dönersen RU ile.
    EU ise 50 Euro 5x 250 lira ki bu da sadece BFA felan yani onu geçtim üstüne her ay 60 Lira ödemesi var.
    Başlangıç parası çok mühim değilde her ay verilen para bir konsol oyununa tekabül ediyor, absürd yani.

Bi an bende düşündüm de sonra parasında olmadığımı fark ettim. Ama tekrar dönersem bu konuyu çok ciddi düşünürüm, sonuçta her türlü yarı yarıya kara geçiyorsun abi.
    Git gold diyecem, sıfır parayla oynarsın hatta token muhabbeti çıktığından beridir hiç para vermedim ki hatta fazlasını kat be kat çıkardım ben ama gold farmlamaya mı giriyoruz oyun oynamaya mı, sallayın parasınıı verin oyununuzu oynayın zamanınıza yazık yani.
    aylık 30-35 tlye gelirse eğer gametime açıkçası aylık ödemeye değer. çünkü ortalıkta çok fazla çöp mmorpg doldu. hiç biri de wowun tadını vermedi malesef dönüp dolaşıp wowa geliyorum. aylık cüzi bir rakam olduğundan ben ru hesabı açıp sıfırdan başlayacağım herhalde. hazır yeni expansion'da geliyor.

rusyadan battlechest alırsan 35tlye falan geliyor bfa'da alırsan 120tl falan. fiyatlar epey iyi. 6 aylık gametime alırsan 31tl'ye geliyor. 60 günlük alırsan 35tl falan ödüyorsun.

• Zaris kullanıcısına yanıt
    aynen, eso denedim gw2 denedim her oynadığım dakika da aklıma wow geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: aschil

aynen, eso denedim gw2 denedim her oynadığım dakika da aklıma wow geliyor
    eso gw2 bunlar iyi oyunlarda işte pve konusunda raid class + spec çeşitliliği vs wow çok ayrı bir şey gerçekten.

muhtemelen bfa çıkmadan bir gün önce alıp başlayacağım hayırlısıyla. şuan kullandığım eu hesabı kenarda kalacak artık yapacak bir şey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

hocam zamanında oyunları eu hesabı olduğu için eu key alarak girmiştim. hesabı ru ile combine'leyince, onlarda ru olurmu acaba?

ve ru gametime girdiğimde çalışır mı dersiniz?

Alıntıları Göster
    Olması lazım diye biliyorum. İstersen reddit'e bir konu aç eminim orada bunu daha önce yapan olmuştur
  • Ödemeleri RU üzerinden yapınca EU serverlarda oynayabiliyor muyuz yoksa sadece RU serverlarda mı oynayabiliyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nestie

Ödemeleri RU üzerinden yapınca EU serverlarda oynayabiliyor muyuz yoksa sadece RU serverlarda mı oynayabiliyoruz?
    oynayabiliyorsun diye biliyorum, tabii degistirmedilerse
  • ben az önce vpn ile rus hesabı açıp legion + bfa + battlechest paketini aldım 2299 ruble tuttu. tl olarak 170tlye takın birşey çekti karttan.

patch yapıyorum birazdan en güncel olarak girip bakacağım twisting nethera girebiliyormuyum :D
  • quote:

ben az önce vpn ile rus hesabı açıp legion + bfa + battlechest paketini aldım 2299 ruble tuttu. tl olarak 170tlye takın birşey çekti karttan.

patch yapıyorum birazdan en güncel olarak girip bakacağım twisting nethera girebiliyormuyum :D
    Hocam sizden bilgilendirme bekliyorum. Hesabı RU olarak açıp, twisting nethera'da oyunu oynayabildiyseniz çok harika olur. Bende çöp mmorpler'den kurtulmuş olurum. Ayda 35 TL wow için hiçbir şey değil. Başka oyun yok çünkü.. Adam gibi bir gw2 var. onuda oyna oyna bunaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 9 Temmuz 2018; 15:31:2 >
  • Değişmediyse oynanıyor ve değiştiğine dair hiç haber görmedim.
  • yeni key alsak battlechest bide bfa,legion u veriyor mu yoksa legion u vermesi için blizzard ın kendi sitesinden mi almamız lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuwobe

Hocam sizden bilgilendirme bekliyorum. Hesabı RU olarak açıp, twisting nethera'da oyunu oynayabildiyseniz çok harika olur. Bende çöp mmorpler'den kurtulmuş olurum. Ayda 35 TL wow için hiçbir şey değil. Başka oyun yok çünkü.. Adam gibi bir gw2 var. onuda oyna oyna bunaldım.

Alıntıları Göster
    denedim, rus hesabı açıp sorunsuz twisting nether serverında oynayabiliyorum şuan. herhangi bir sorun yok

• Hocam oyunu oynarken de vpn'i açık tutuyor musunuz?
  • quote:

ben az önce vpn ile rus hesabı açıp legion + bfa + battlechest paketini aldım 2299 ruble tuttu. tl olarak 170tlye takın birşey çekti karttan.

Hocam aldığım ek paketlerin linkini atar mısın? Güvenli yerden alışveriş yapayım bende.
    Edit:
    Rus wow storedan alınmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flood670 -- 9 Temmuz 2018; 21:15:24 >
  • VPN gerekmiyor. En sağlıklı şekilde battle.net üzerinden alırsınız, bence plati.ru'ya bulaşmayın :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.