Şimdi Ara

EU Hesabı RU'ya Geçirmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hayır kesinlikle vpn açık tutmuyorsun. sadece hesabı alırken ve satın alımı yaparken rus vpni açıyorsun tarayıcıdan. touch vpn öneririm chrome eklentisinde rusya server seçeneği var. aynı şekilde cd key aldıysan başka yerden onu girerkende vpn açık olması lazım. accounta vpn'siz girilmemesini öneririm.

@Tyraél

aynen wow store'dan aldım. legion+bfa+battlechest hepsi aynı pakette olanı. plati.ru'dan da alırdım gerçi ama böyle bir paket platiru'da yok. bfa çıkana kadar karakterlerimi rafla mafla kasmak istedim ondan legion'lu olması işime geldi

@flood670

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 9 Temmuz 2018; 22:21:47 >
  • Yukarıda ki arkadaşın dediği gibi plati.ru'ya fazla bulaşmayın, patlak hesaplar falan var. Bir anda neye uğradığınızı şaşırırsınız. Resmi siteden alın, kur olarak fark ediyor aynı olay yani.
    Siteye hesabınız açıkken vpn açmazsanız, hesabınız kilit yer. Güvenlik amaçlı böyle bir uygulama var, siteye girerken buna dikkat edin yeter. Oyundayken aslında siz sadece realm değiştiriyorsunuz bu sebeple bu yaptığınız işlem farklı bir şey. Bu sebeple de hesabınızın kitlenmesi gerekmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aschil

Yukarıda ki arkadaşın dediği gibi plati.ru'ya fazla bulaşmayın, patlak hesaplar falan var. Bir anda neye uğradığınızı şaşırırsınız. Resmi siteden alın, kur olarak fark ediyor aynı olay yani.
    Siteye hesabınız açıkken vpn açmazsanız, hesabınız kilit yer. Güvenlik amaçlı böyle bir uygulama var, siteye girerken buna dikkat edin yeter. Oyundayken aslında siz sadece realm değiştiriyorsunuz bu sebeple bu yaptığınız işlem farklı bir şey. Bu sebeple de hesabınızın kitlenmesi gerekmiyor.
    "Siteye hesabınız açıkken vpn açmazsanız, hesabınız kilit yer." Bu cümlenizi anlayamadım. Açıklayıcı yazar mısınız.
  • Farklı lokasyonlardan girdiğiniz için hesabınız kilitlenir.
  • aschil A kullanıcısına yanıt
    Peki plati.ru değil de battle.net üzerinden almak için ödemeyi hangi şekilde yapıyoruz? Sıradan bir banka kartı sorun çıkarır mı, online ödeme sitesi falan mı kullanmak lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyraél -- 10 Temmuz 2018; 15:7:44 >
  • Tyraél kullanıcısına yanıt
    En temizi sanal kart açıp onla almak. İş bankası kredi kartı var bende istediğim zaman sanal kart açıp silebiliyorum.
    Banka veya kredi kartıyla alabilmelisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyraél

Peki plati.ru değil de battle.net üzerinden almak için ödemeyi hangi şekilde yapıyoruz? Sıradan bir banka kartı sorun çıkarır mı, online ödeme sitesi falan mı kullanmak lazım?
    ödeme yöntemlerinde visa electron yazıyordu, yani banka kartıda visa electron olduğundan sorun çıkmasa gerek. tabi internet alışverişine açık olması lazım.

ben şahsen üstte yazan arkadaş gibi iş bank sanal kredi kartı kullandım. ki her türlü kredi kartı olur yani. benim kart bir kere çalındı internette kullanıldı vs artık korktuğumdan sanal kart dışında kullanmıyorum
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    hocam vpn ile rus hesabı nasıl açılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: crackerss1982

hocam vpn ile rus hesabı nasıl açılıyor
    touch vpn kuruyorsun chrome'a ordan rus ip alıp blizzardda hesap açıyorsun rus hesabı olmuş oluyor.
  • Başıma bi' iş gelmeyecekse söyleyip kaçayım, bu tür girişimlerle oyunun ileride bize göre lokalize olma ihtimalini azaltıyorsunuz. :) Blizz yeni yeni buralara bakmaya başladı, komünitimiz dik durur eğilmezse belki TL üzerinden ücretlendirmeye gidilebilir, o zaman Ruslar Türk hesabı açmak isterler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khoradasein

Başıma bi' iş gelmeyecekse söyleyip kaçayım, bu tür girişimlerle oyunun ileride bize göre lokalize olma ihtimalini azaltıyorsunuz. :) Blizz yeni yeni buralara bakmaya başladı, komünitimiz dik durur eğilmezse belki TL üzerinden ücretlendirmeye gidilebilir, o zaman Ruslar Türk hesabı açmak isterler.
    Ülkedeki ekonomik şartlar sebebi ile "Justice Warrior"luğu bırakalı çok oldu hocam. Cebimizi düşünüyoruz. TR'ye de gelirse muhtemelen rus gametime'ı ile aynı veya yakın bir fiyatı olur

• Zaris kullanıcısına yanıt

Maalesef ekonomik şartlar malum, ülke iflasa doğru sürükleniyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.