Şimdi Ara

Eu mu usa mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eu da 85 lvl proc paladinim var oynadığım realm sanırım yoğunluğu az olan bi realm. Türkler ve fazla oyuncu us de mi yoksa eu damı? Eğer us severinda ping oluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Us serverında fazla Türk bulamazsın zaten.Onun için geçmeyi düşünüyorsan unut gitsin.Bildiğim kadarıyla eskiden oynanmayacak kadar ping oluyordu ama şuan 200 300 civerıymış.
  • Eu da sırasıyla Türk populasyonu çok olan realmler
    Twisting Nether
    Silvermoon
    Outland
    uzun zamandır oynamıyorum bazı isimlerde hata olabilir. bunlar haricide Türk lerin çok olduğu realm da elbet vardır. Çok kalabalık realmlerde belli saatlerde sıra sıkıntısı yaşayabilirsin.

Us da kayda değer bir Türk sayısı yoktur diye tahmin ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Us popülasyonu EU dan daha düşük tabiiki. Avrupa serverlerine girip sağlıklı bir şekilde oynama ihtimali olan 700 milyon insan var. Amerikada sadece abd/brazilyalılar oynuyor sonuçta.

• US serverlerda 200ms görüyorum. Kombatta sıkıntı hep. EU'da ise 64-84 ms arası. EU'da güzel bir serverde oyna derim.
  • Yanıtlar için sağolun hangi realde türkler çok bazen yardım almam gerekiyor ve herşeyi yabancılara soramıyorum

• Ben Sylvanas'ta Horde oynuyordum ve sanırsam %10 civarı Horde var sadece serverda. Auction'da bir şey alacaksam pahalıya satılıyor, satacaksam alan olmuyor. Haritada gezerken her 10 dakikada bir gebertiyorlar vs. zevk vermemeye başladı. Üşenmedim Stormscale'da yeni karakter açıp 90 oldum. Eğer zevk alamıyorsan üşenme derim yeni serverda başla. Üşeniyorsan da karakter transfer etmek 20 Euro civarı bir para, bence değmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.