Şimdi Ara

EU West Anımı Anlatıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20 dakika önce yaşadığım EU West anımı anlatıyorum.

Ranked Solo/Duo girdim her zamanki gibi. İşte pickledik oynuyoruz filan. Midde adam 3 kere öldü. Sonra başladı flame yapmaya. Ben Top ta oynuyorum tabi. Jungle'a saydırmaya başladı arkadaş. Sonra bunlar bir şekilde oldu da fight top a taşındı river dan ağrı. İşte ben de o sırada destek veriyorum filan. Tabi karşı Jungle 3-0 Warwick oynuyor üçümüz de öldük. Sonra bizim Midlane bana da başladı saydırmaya. Nick değişmiştim nickimde Türk olduğum belli oluyordu işte, sonra bu adam "Turkish piece of shit" diye saydırmaya devam ediyor. Dedim seni racismden replicem. Bu sefer ingilizce olarak racist olamam ben de Türk üm dedi. Abi dakika 1 gol 1

Hani West'te flame feed yapıyor diyorsunuz ya, işte onların %90 ı gizli Türk onu fark ettim. Neyse devam edelim. Bu feed ve saydırmaya devam ediyor tabi ben o sırada tek kelime Türkçe konuşmadım hatta bırak chate yazmıyorum sadece report edin demekten başka bir şey. Bot lanede biri var bizim takımda o da başladı bizim Jung a flame atmaya. Halbuki adam iyi oynuyordu yani. Bunlar ikisi jung a saydırıyor. Nicklerine dikkat etmemiştim fakat nicklerinde benzerlik var. Bir de o dedi ki jung ile top pre, dedim yok öyle bi şey ben duo girmem. İkinizin nicki de Türkçe diyo, halbuki baktığımda jung un nickinde Türkçe bir şey göremedim. Neyse bu da middeki adamla nick benzerliği dolayısıyla şüphemi çekti. Tabi bir de saydırmaları cabası. Oyun sonu report ettim ve maç geçmişlerine baktım, bunlar beraber oyun giriyorlar. Bu ikisi de Türk çıktı. Hatta bu bottaki adam başka Türklerle de pre girmiş nicklerinden belli yani. Sonra bu middeki toxic feeder ile pre girmiş ve o da benim oyunuma denk geldi.

EU West'te bile kaçış yok. Yok böyle bir şey. Nerede Toxic varsa %90 Türk, onu anladım yani. Yok abi adamlar zorla gel söv diyor. Kaşınıyor yemin ederim kaşınıyor böyle saçmalık yok. Bas bas bağırıyor ya.

• Reiner sen ne boş adamsin ya yeter burda mesaj kastigin sal artik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonbalıklı

Reiner sen ne boş adamsin ya yeter burda mesaj kastigin sal artik
    4000 mesaj üzerine aylık maaş veriyorlar.
  • Ozmn devamm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonbalıklı

Ozmn devamm
    Yok abi kimse kötü oynamasına feedlemesine bir şey demiyor ben de kötü oynuyorum başkaları da kötü oynuyor ama biri kötü oynayıp flame yapmaya başlıyorsa başkalarına %90 Türk size söyleyeyim. Bu konuda ciddiyim trollemek için açtığım bir konu değil yani.
  • ne boş bi konu ya.içimi baydın resmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkin blade

ne boş bi konu ya.içimi baydın resmen
    master yi ye tapan bi adamdan farklı bi yorum beklenemezdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi bi' oyun daha attım gene işte oynuyoruz lanede 4-1 gidiyorum filan supp umuz var bi tane adam başladı adc ye saydırmaya sonra bana saydırmaya dedim bu kesin Türktür oyun sonu adama Türkçe küfür ettim ahahahahaha adam cevap verdi lan adam Türk çıktı yok böyle saçmalık abi rahat bırakında orada oynayalım bari ağız tadıyla küfürsüz hemen belli ediyor kendini bizim milletimiz. Ulan karı gibi dır dır yapacağına oyununu oyna oyun boyunca konuşmaktan başka bir şey yapmadı supp farkından karşı adc taşıdı oyunu...
  • Okumayın T*rk var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.