Şimdi Ara

Eu west in de Tr den farkı yok :((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce 1 tane daha konu açmıştım'Bronze V ten çıkamıyorum' şeklinde.uğraştım didindim 3 e kadar geldim ite kaka.sonrasında yine aynı duruma düştüm ya kimseyi suçlamak istemiyorum ama yemin ediyorum küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi... bıktım arkadaş last pick support gitmek istemez ne istersin diye sorarım trollemek için girdim der,Support ward almakla uğraşmaz ap carry gider ,kimse lane i nin ucuna kenarına 1 tane ward atmaz jungle gelip gankler millete suç atar,mid oynarsın jungle 1 tane mavi vermez vb bir sürü şey.allah aşkına oyunu düzgün kuralına göre oynayan kimse mi kalmadı ? bıktım!! 2 maç yapıp zevk alalım diyoruz adamı kanser verem edip oyundan çıkarıyolar.Tamam ben süperim, challenger seviyesindeyim demiyorum ama en azından hangi lane deysem layıkıyla oynuyorum.' Didyma9 'isteyen lolking den bakabilir.Ve ciddi düzgün oyun oynamak isteyen varsa ekleyebilir(normal-ranked farketmez).Tavsiyelerinize açığım ama oyunu tek başına taşıma olayı birkaç istisna dışında tamamen yalan organize olan takım her türlü oyunu kazanıyor.Bu arada oyun kazanmışım kaybetmişim önemli değil sadece zevk almak istiyorum . iyi geceler

• Önemli olan insan olabilmek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her 2 sunucuda da aynı yerlerde oynadım kesinlikle West'in daha kaliteli olduğunu söylebilirim. West'teki Silver oyun kalitesi TR'deki Plat ta zor var.
  • dostum dediklerin fazlasıyla doğru gerçekten bronz 5 çok berbat bir yer biliyorum çünkü bende bronz 5 den çıktım dayan sürekli oyna bak ben şu an gümüş 3 teyim hatta 2 çıkıyorum güven kendine sinirlenme doğru çok oynamayı bilmeyen var ben wardın ne olduğunu bilmeyipte ranked girenlerle bile karşılaştım o derece yani benimde brofilim lolkingden bakabilirsin OrganikPompa
  • Bronz ligin daha farkli oldugunu kimse iddaa etmedi zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChewChew -- 5 Temmuz 2013; 0:11:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abyss

Her 2 sunucuda da aynı yerlerde oynadım kesinlikle West'in daha kaliteli olduğunu söylebilirim. West'teki Silver oyun kalitesi TR'deki Plat ta zor var.

Kesinlikle katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrtKck

quote:

Orijinalden alıntı: Abyss

Her 2 sunucuda da aynı yerlerde oynadım kesinlikle West'in daha kaliteli olduğunu söylebilirim. West'teki Silver oyun kalitesi TR'deki Plat ta zor var.

Kesinlikle katılıyorum.

Bende katılıyorum ayrıca konu sahibi bronze5'te ne bekliyordun ki ? En kötü oynayanların ligi orası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayılı yav he he gifi istiyorummmm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence server'in bi önemi yok bu konuda. Sonuçta sana gelen adamların karşıya gelmeleri ihtimali de aynı. Sonuç olarak server kötü demek yerine ya çok şanssızım ya da hak ettiiğim ligdeyim demek daha doğru.
  • bir tane taşıyacak hero belirle(snowballer olabilir) yada jungler sen olmaya çalış b5'den b3'e çıkabildiysen orayı haketmediğin ortada çünkü genelde b5'te kalmayı hakedenler pek birşey yapamıyor oyunuyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: win8

Önemli olan insan olabilmek

+1

• 2 günde 5 den 1 e çıktım

1 de takıldım şimdi bir gün
  • lol bronze 5 sin ne bekliyorsun zaten.
  • Ben neden bronz 5 im demiyorda weste suc atiyor beter ol

• ben geçtim weste hayatımı yaşıyorum kenks
  • arkadaslar ben durumdan bahsediyorum kimi beter ol yazmiş kimi insanliktan bahsetmiş :( ne diyeyim ins benım durumuma düser boyle konusanlar da beni daha iyi anlarlar

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:43:2 >
  • Kişisel eleştiri yapmıyorum da Bronze oyunları hemen hemen her serverda aynıdır zaten. Anladığım kadarıyla ne Bronze'da oynayacak kadar kötüsün ne de tek başına taşıyabilecek kadar iyi, o yüzden eğer harcama yapmadıysan yeni üyelikle devam et oynamaya. Silvera yerleştirir en azından.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.