Şimdi Ara

TR' DEKİ ARACIMI İNGİLTERE' DE KULLANABİLİRMİYİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Pontiac Ventura SJ model klasik aracımı İngiltere'ye zorunlu göç yapacağım için İngiltere'ye aracımı götürebilirmiyim? Kalıcı olarak? (Çünki; İngiltere'de bu aracın aynısından İngiltere' de yok. Bende bu aracı cok sevdigim için götürmek istiyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlarımın yardımcı olmalarını istiyorum. Teşekkürler.

• Herhangi bir bilgim yok fakat soldan direksiyon sanırım aracınız,İngiltere trafiğine uymayacağı için kalıcı olarak götüremessiniz diye tahmin ediyorum.Bilgili arkadaşlar yardım edecektir.
  • İngiltere'de soldan direksiyonlu araçlar da var. Ancak götürme olayı hakkında bilgim yok hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurallarını bilmiyorum ama bir meraklı Rusların çıkma askeri zırhlı araçlarını bile ithal edebilmişti. Bildiğiniz lastik tekerlekli ZPT, silahları çıkarılmış sadece. Rusya'da çok ucuzmuş hobim diye topluyordu adam. Teknik ürünler, motor, mekanik sivil hak olarak görülür, bizdeki kadar kısıtlanmaz. Neticede bir şekilde tuhaf şeylere ruhsat alıp trafiğe çıkmak hep daha kolaydır. Türkiye'den olmasa bile ABD'den veya başka bir commonwealth ülkesinden çok iyi durumda Ventura'lar getirilebilir tahmin ediyorum. Tarihi ürünler, klasikler için hep yedek kapılar, kolaylıklar olur.

İngiltere'de büyük motorlu araçların sigortası çok yüksek oluyor diye duymuştum. Yine de klasikler için istisnalar olabilir.
  • o döküntüyü kullanıcağına satsana burada , sonrada orada başka araç alırsın.
    Tabi dedikleriniz gerçekse 14 kasımda üye olup bu konuyu açmışsınız şüphelendim bu aralar forum çok troll kaynadı.

• Abi dediklerimin bi faydasi olmayacaktir ama; Eski Galatasaray li colin kazim sagdan direksiyonlu arabasiyla Tr de kaza yapmisti. Burdan yola cikarsak Tr de kullanilabiliyor. Basit bi duz mantik yapilirsa belirli sartlar dahilinde gerekli kurallar cercevesinde Gb de de kullanilabilir...

• Kullanılır ama 6 ayda bir Türkiyeye gir çık yapman gerekebilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Klasik Araç ise ingilizler kabul ediyor.

• 5 seneye yakın ingilterede aktif araç kullanmış biri olarak bu araç seni çok zorlar, gerçek hayatta nasıl bir şoförsün bilmiyorum ama ingiltere trafik kurallarında en katı ülkelerden biridir, soldan direksiyonlu aracı götürebilirsin altı ay da kullanırsın ama arabana aşık değilsen götürme.

İngiltere ikinci el olarak avrupanın da en ucuz ülkelerinden biridir, orada benzer nitelikteki araçlardan bakabilirsin.

• kaan2142 K kullanıcısına yanıt
    kaan2142
    kardeş bırakta döküntü olup olmadığına ben karar vereyim bu konu hakkında hiç biyerde yazı olmadığan üye olup konu açtım sorun mu var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skyline3441 -- 15 Kasım 2014; 9:55:57 >
  • Araba klasik bir araç sonuçta, aracınızla gidersiniz ülkeye orada gerekli mercilere sorarsınız. Sanırım orada çalışma izni, oturum hakkı gibi bir hak kazanırsanız götürmenizde bir sıkıtı olmaz. İngiltere'de de soldan direksiyonlu araçalr mevcut, nasıl ki Türkiye ve çoğu ülkelerde de sağdan direksiyon var orada da soldan var.

Bildiğim kadarıyla Calais ile Dover arasıdna feribot var. Veya manş tünelinden geçen trenler var, koalyca geçiyor. Zaten sınır birliği felan da var avrupa'da sıkıntı yaşayacağınızı sanmam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.