Şimdi Ara

Eu West - JaniserrieS Team

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar geçen hafta itibariyle kurmuş olduğumuz yeni takım olan JaniserrieS grubunu sizlere duyurmak istedik.Yeni olması gerekçesiyle eleman eksikliği sorunu yaşadığımız için böyle bir konu açma gereği duyduk.Neyse şimdi kriterleri kısaca yazayım. *+19 yaş *Tüm karakter classlarından en az 2 tanesini oynama kabiliyeti.*Yeterli runeye sahip olmak.*Ts3 ve mic.* 12:00 -- 00:00 arası online olabilme.*Win - Lose - Leave geçmişiniz. Arkadaşlar lütfen seviyeli arkadaşlar nicklerini ve kriterlerdeki nitelikleri yazarsanız sevinirim.Team olarak 18 maçın 15'i Win 3'ü losedir.Yeni clan sistemindede 2 Maçın 2 side Windir...

• klan g1 mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: p1r4t3s

klan g1 mi

Değil. G5, sana uyar mı ?
  • quote:

klan g1 mi

Ya pelerin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thxxl

quote:

klan g1 mi

Ya pelerin?

önce bir centaur keselim sonra alırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReverdyFromLoL

quote:

Orijinalden alıntı: thxxl

quote:

klan g1 mi

Ya pelerin?

önce bir centaur keselim sonra alırız

komik mi ehehehe
  • Normal : 286 Win 295 Lose

Ranked S2 : 146 Win 142 Lose

Nick : EvilMiyu

Support oynamıyorum.Tercihlerim solo top,mid veya jungle.Mecbur kalırsam ad carryde oynayabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omgwhoisthis

quote:

klan g1 mi

Değil. G5, sana uyar mı ?

Yunus sende bu takimda misin?
  • Evet yunusda bizim teamde ve bu foruma bakan iyi oyunculardan 2 3 kişi teamde ve gayet memnunlar....bizim bu konudaki amacımız şuan teamde olanların çoğunun herhangibir sebebten dolayı vakti olmuyor o yüzden bizle günde 5 ile 10 team maçı atabilecek arkadaşlar arıyoruz,bu konu ile ilgili şartlarda konunun başında yazıyor...
  • Aggressive ben murder senle oynadımmı bilmiyorum. Eğer ki yer varsa hertürlü role uygun biriyim. O maç solo top ww oynamıştım 7 2 7 bitirmiştim. Centaur Patır ve yılmaz vardı. Bilgilendirirsen sevinirim.
  • genelde carry oynarim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UN1TB4CK -- 24 Kasım 2011; 22:16:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UN1TB4CK

genelde carry oynarim.

hesapları karıştırdın galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

quote:

genelde carry oynarim.

solo girdigimde her oyunda troll oldugu için mecburen ne lazimsa onu almak zorunda kalıyorum fakat normalde carry oynamaktan zevk aliyorum PROBLEM !?
  • js PAtır'ı tanımaktayım( eski nicki a.doom'du) gayet seviyeli ve iyi bir oyuncudur umarım başarılı olursunuz yolunuz açık ola ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok---

Aggressive ben murder senle oynadımmı bilmiyorum. Eğer ki yer varsa hertürlü role uygun biriyim. O maç solo top ww oynamıştım 7 2 7 bitirmiştim. Centaur Patır ve yılmaz vardı. Bilgilendirirsen sevinirim.

doğru kardeşim senle oynadık...bilmediğin halde bütün herşeyi hatırlamışın :) arkadaşlar team için şunları doldurunuz gerekli değerlendirmeyi alıntı yapıp onaylandı veya onaylanmadı şeklinde yazıcaz.

İletişim için gerekli prog. kullanma : (Team Speak 3) Mevcut/Malesef.
    En çok oynadığınız herolar :
    Bulunmak istediğiniz mevki : (solo top ,bot(support),jungle...)
    Online olma süresi: (en az teamle 5 oyun atması gerekiyor günlük ve gündüz 13:00 - 22:00 a kadar GENELLİKLE online olması gerekmektedir.)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

quote:

genelde carry oynarim.

solo girdigimde her oyunda troll oldugu için mecburen ne lazimsa onu almak zorunda kalıyorum fakat normalde carry oynamaktan zevk aliyorum PROBLEM !?

adam bir sürü şey istemiş sen hiç bir şey demeden sadece '' genelde carry oynarım '' demişsin nick bile belirtmemişsin zaten carry oynamana bişey diyen yok

neyse senin zevkin ben karışmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shinku -- 24 Kasım 2011; 23:40:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aggress1v3

quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok---

Aggressive ben murder senle oynadımmı bilmiyorum. Eğer ki yer varsa hertürlü role uygun biriyim. O maç solo top ww oynamıştım 7 2 7 bitirmiştim. Centaur Patır ve yılmaz vardı. Bilgilendirirsen sevinirim.

doğru kardeşim senle oynadık...bilmediğin halde bütün herşeyi hatırlamışın :) arkadaşlar team için şunları doldurunuz gerekli değerlendirmeyi alıntı yapıp onaylandı veya onaylanmadı şeklinde yazıcaz.

İletişim için gerekli prog. kullanma : (Team Speak 3) Mevcut/Malesef.
    En çok oynadığınız herolar :
    Bulunmak istediğiniz mevki : (solo top ,bot(support),jungle...)
    Online olma süresi: (en az teamle 5 oyun atması gerekiyor günlük ve gündüz 13:00 - 22:00 a kadar GENELLİKLE online olması gerekmektedir.)

Çok online süresi istiyorsun ya. O halde yedeklere yazabilirsin beni bu kadar online olamam ben. Hertürlü rol için yine tabi.

İyi oynadığım championlara gelince...

AD CARRY : Ashe, Tristana, Corki, MF, Sivir ve Urgot.
    AP CARRY : Kennen, Anivia, Ryze, Veigar ve eskisi kadar viable olmasada AP Alistar.
    SOLO TOP : Leesin, Riven, WW, Teemo, Jax ve Udyr.
    JUNGLER : Leesin, WW, Nunu, Udyr ve Riven.
    SUPPORT : Blitzcrank, Nunu, Alistar ve Kayle.

Diğerlerinin birçoğuyla ortalama bir performans sergilerim genelde. Yedeklerde yer almak isterim en azından biliyorsunuz oyunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: CoI3aR

js PAtır'ı tanımaktayım( eski nicki a.doom'du) gayet seviyeli ve iyi bir oyuncudur umarım başarılı olursunuz yolunuz açık ola ;)

Eyv. dostum teşekkür ederim.Aslında şartlar senin için de uygunsa senide takımda görmek isterim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delgado101 -- 25 Kasım 2011; 9:16:36 >
  • OLOM BAKIN COBARI ÇALMAYIN BEN TAKIM KURDUM O ADAM İÇİN :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgado101

quote:

Orijinalden alıntı: CoI3aR

js PAtır'ı tanımaktayım( eski nicki a.doom'du) gayet seviyeli ve iyi bir oyuncudur umarım başarılı olursunuz yolunuz açık ola ;)

Eyv. dostum teşekkür ederim.Aslında şartlar senin için de uygunsa senide takımda görmek isterim :)

@ js Patır : Aslında neden olmasın? :)

@Devrim : Gel gündüzle gece olalım :P
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.