Şimdi Ara

Eu-West Takım Arıyorum. (Mid)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İsim
    Furkan

Meslek
    Şehir Plancısı

Summoner Name (IGN)
    Ortaq
    http://www.lolking.net/summoner/euw/38655423#profile
    http://www.lolskill.net/summoner-EUW-ortaq --- Bu site daha tutarlı sanırım.

Server
    Eu-West, (Server transferinde sorunum bulunmamaktadır.)
    Platinum 2

Tercihi Rol/Koridor
    Oyuna başladığımdan beri ki bu çok uzun bir zaman değil karşımdaki rakiplerin yapabileceği hareketleri/tercihleri daha iyi analiz edebilmek için tüm koridorlarda tecrübe kazanmaya çalıştım. Şuan da bana uygun en iyi rolün Orta Koridor(Mid)/AP Carry olduğunu karar verdim. Ayrıca öğrenmeye açık birisiyimdir, yeni bir koridorda oynamam istenirse elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım. Üst Koridor(Top) yada Support olarakta oynarken zorluk çekmiyorum.

League of Legends Başlama Tarihi ve Tecrübeler
    26 Ocak 2013 tarihinde oyuna başladım. Eski bir Dota/HoN ve benzeri Moba oyuncusu olarak League of Legends'a başlamadan önce çok fikir ayrılığına düştüm ve uzun süre (yaklaşık 2-3 ay) her akşam yurtdışı LCS vb. turnuvaları yada oyuncu streamlerini izledim. Bu doğrultu da oyuna başlarken tamamen bilgisiz başlamadım. Hiç değilse moba tecrübem vardı diyebilirim. Gerçekçi olmak gerekirse bu oyunun bu kadar komplike ve bir o kadar da zevkli olabileceğini düşünmüyordum. Oyuna başladıktan sonra 30 level'a kadar oyun analizi yaptım ve öğrenebileceğim kadar şampiyonu/skillerini, harita kullanımını, warding, map timerlarını, skillshot/klavye tuş atamalarını öğrendim(hala da hatalarım olabilir). Ranked/Dereceli oyunlarıma 4/6 W/L ile Bronze 5 liginde başladım. Lig tırmanmam uzun sürmedi ve Silver 1 liginde çıktım. Suan Platinum 2'te oynamaktayım.

Oynama Süreleri ve Meşkuliyet Durumu
    Hafta içi Hergün çalışmaktayım, saat 18:00 - 01:00 arası (yaklaşık 5 saat) oynayabilmekteyim.
    Hafta sonu tüm gün oyuna girmem konusunda bir sıkıntı teşkil etmemektedir.

Oyunculuk Tecrübeleri
    Kendimi böyle tutkuyla bağlandığım her oyunda en üst seviyeleri çıkabilecek ve çıkmak için elimden gelen herşeyi yapan birisi olarak görüyorum. League of Legends'a başlamadan önce World of Warcraft oynamaktaydım. Dünya sıralamasında ilk 20 ye girmiş bir guildte main kadrodaydım ve bir çok kez World of Logs'taki sıralamalar da 1.likte dahil Top List'e girmiş bulunmaktayım. Soğukkanlı ve mantığıyla hareket eden bir oyuncuyumdur. Oyunda takımım yada bireysel olarak kötü giden bir durumda, verilecek yanlış kararları minimalize edip sabretmesini bilirim.

Favori Championlar
    Bu metadaki tüm mid şampiyonlarıyla iyi derecede oynadığımı düşünüyorum. Son zamanlarda Üst Koridor çalışmalarına başladım, gayet te iyi gittiğini düşünüyorum. Oyundaki mevcut şampiyonlardan hepsi bulunmaktadır. Şunu da eklemek isterim Support olarak'ta güzel oyunlar çıkartmaktayım, fakat biraz aggresive bir oyun sergilediğimde daha başarılı olduğumu düşünüyorum.

Bilgisayar Sistemi ve İletişim Araçları
    Mumble, Raidcall, TeamSpeak, Ventrilo, Skype v.b. iletişim araçlarını kullanmamda ve konuşmamda bir sıkıntı bulunmamaktadır.

CPU - Intel Core i5 760 2.80GHz (3.33 OC)
    Kasa - CoolerMaster HafX 942 BlackE.
    GPU - NVIDIA GeForce GTX 590
    RAM - 8 GB Kingston
    PSU - Asus Maximus Z77
    SSD - Ocz Agility 3.0 120 Gb
    HDD -1 TB Western Digital + Harici 4 TB
    Mouse - Razer Deathadder V2
    Keyboard - Steelseries 6GV2 mekanik (Logitech G510(mmo))
    Headset - Steelseries Syberia V2

Facebook Sayfası -https://www.facebook.com/Ortaque

Okuduğunuz için teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ortaq -- 15 Ekim 2013; 3:15:01 >

• Up...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up...
  • Up atma ortaqım oyuncu araya zaten gorur sana pm atar
  • Post 2. sayfaya düştüğünden dedim unutulmuştur, yanlış mı yaptık ? :)
  • Ben de 19 yaşındayım eğer istersen premade olarak westte oynayabiliriz. Küfürlü konuşmam pek, oyunda da feedlemem kendi seviyemde. İstersen ekle
    Nick: KokutouYoru 1 oyun denemelik oynarız , beğenirsen ranked girebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juracule_ -- 6 Eylül 2013; 21:46:46 >
  • Kusura Bakma biraz geç cevap verdim ama halihazırda bir ranked takımı kurdum, benim dışımda 1 türk arkadaş var diğerleri oyunculuklarına güvendiğim yabancı arkadaşlar. İlerde açık bir pozisyon olursa haber veririm inş. Tabi bu hala benim de takım aramadığım anlamına gelmiyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ortaq -- 10 Eylül 2013; 11:55:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ocaktan beri oynuyorsun tum champler acik?

• quote:

Orijinalden alıntı: Requast

Ocaktan beri oynuyorsun tum champler acik?

Eu-West Takım Arıyorum. (Mid)

Eğer oyunda ilerlemek istiyorsan her şampiyonu bilmek gerekir diye düşünüyorum. Hepsiyle zaman zaman antrenman yaparım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ortaq -- 10 Eylül 2013; 11:51:53 >
  • Adam sv mi nasi Soyleniyor onu birakmis:D

• Adam cv bırakmış lol için işte böyle oyunculara ihtiyaç var.
  • 4. sezon yaklaştı tekrar konuyu ayndınlatmakta yarar var :)

Güzel bir takım bulursam türkiye sunucusuna geçiceğim,
    Başvuru ile ilgilenen arkadaşlar pm atarsa sevinirim...
  • Arkadaşa kefilim, kendisi gerçekten iyi bir kişiliği var ve iyi bir oyuncu.Zaten yazdığı yazı belli etmiş kendi.
    Umarım bulursun,
    İyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abyss

Arkadaşa kefilim, kendisi gerçekten iyi bir kişiliği var ve iyi bir oyuncu.Zaten yazdığı yazı belli etmiş kendi.
    Umarım bulursun,
    İyi forumlar

Teşekkürler...
  • An itibariyle Platinum ligine çıkmış bulunmaktayım. Konu hala güncel :)
  • Platinum 3 olduk hadi hayırlısı, gelecek haftaki 9 günlük bayram tatiliyle beraber diamond a yolculuğumz gerçekleşecek inş.
  • kardeş trde oynarsan beklerim seni beni bronzdan çıkarırsın
  • Konuyu gorunce takim kurup takima alasim geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Ortaq

Platinum 3 olduk hadi hayırlısı, gelecek haftaki 9 günlük bayram tatiliyle beraber diamond a yolculuğumz gerçekleşecek inş.

Bende yeni yeni başladım daha 22 oldu karakter 5 sene dota 1 1 senede dota 2 tecrübem var oyun çok kolay geliyor hatta diyebilirim adc rolünde oynuyorum 1-2 ay içerisinde iyice oyunu kavrayınca kurarım gibi takım öyle düşünüyorum boşta olursan oynarız

http://www.lolking.net/summoner/euw/46679008#profile

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.