Şimdi Ara

Eu : Wizard/Cleric veya Bard/Cleric Yapılandırma Kararsızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Merhaba Arkadaşlar Şuan da 51 LwL 1.3kk Sp Li Charım Var Bunu Hangi Yapılandırma Yapsam Diye Dusunup Duruyorum Kararsız Kaldım

Bard Cleric veya Wizard Cleric Düşünüyorum Ama Kararsızlık Cok Kötü

Sizlerinde Düşüncelerini Almak İstedim

Bard Cleric se Neden Yapılandırma Bu Şekil Olsun Diyorsunuz veya
    Wizard Cleric se Neden ?

Yani Nedenlerini de Yazarsanız Sevinirim

Not : Kasarken Tek Başıma da Takılacagım İcin Kimseye Baglı Kalmak İstemiyorum Kasma Konusunda Bard Cleric Party Olarak Kasarsa Cok Yararlıdır Tek Başına Nasıldır Bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DostDeli -- 26 Kasım 2009; 22:11:02 >

• Walla Saturn serverında Wizard acil ihtiyaç olduğu için bence wiz/cleric kas.
  • Wizard kas unique+ yardım ederlerse çok iyi oluyor.

Ya yardım edersin yada yardım edilirsin sen seç
  • Süleyman karakter belli ki EU sana tavsiyem int ise Warlock - Cleric olur . . .
  • Müco Bu Warlock Kullanmadım Kullananda Görmedim :) En Güzeli Wizard Cleric Olayımda Ne Olacaksa Olsun İlerde Dönüş Yapılır Yine
  • bard ezik vuruyor boşuna bard gitme.
    wizz/cleric ideal bi build . wizz/bard kasma çünkü solo kasamıyor giant fln hatta 2 mob bi şampi gelse ölebiliyor.pt ile kasarım dersen wizz/bardda iş yapar görüşündeyim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auto CAD

Süleyman karakter belli ki EU sana tavsiyem int ise Warlock - Cleric olur . . .

Bencede Bard-clericten daha iyi kasacağı kesin en azından
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence bard/cleric tam bi takım oyunu karakteridir.eğer sağlam bi takımın varsa bard/cleric ile wizard/clericden daha fazla yararlı olabilirsin klasik olmadığı için daha fazla zevk de alırsın.ama eğer sağlam bi takımın yoksa özellikle 90- levellarda diğer kişilere muhtaç olmamak/ezilmemek için wizard/cleric en ideal yapılandırmalardan birisi.
    bence de wizard/cleric yap hazır sp de varken.olmazsa ilerde değiştirirsin.ne de olsa wizard/cleric takım oyununa da gider, yalnız kurt stiline de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

quote:

emin olma gerçekten çok seri kasıyor bard-cleric sadece güzel bir silah lazım :) bir nükerden daha hızlı kesiyor levelindeki mobu wizle kafa kafaya diyebiliriz biraz wiz önde ama oda tek attığı için :) ben şahsen kişisel açıdan daha çok seviyorum bard- cleric 'i kendiminde var ama siz seversiniz sevmessiniz o ayrı mesele

• quote:

Orijinalden alıntı: splendour.rrr

quote:

Orijinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

quote:

emin olma gerçekten çok seri kasıyor bard-cleric sadece güzel bir silah lazım :) bir nükerden daha hızlı kesiyor levelindeki mobu wizle kafa kafaya diyebiliriz biraz wiz önde ama oda tek attığı için :) ben şahsen kişisel açıdan daha çok seviyorum bard- cleric 'i kendiminde var ama siz seversiniz sevmessiniz o ayrı mesele

Seri olma konusunda bişey diyemem ama solo kasması çok çok zor.Seti ve silahı çok çok iyi olması lazım.Bununlada bitmiyor(premium ve devilda gerek).Warlock cleric solo kasma bakımından daha rahat(Wizardla nuker arasında bişey).Fazla yuksek olmasada ikisinide denemiştim65 lvl bard cleric charımı wizard barda çevirmek zorunda kaldım

• 83'e kadar plevelsiz kastım(pre de yoktu devilde ) bard/cleric çarımı halada kasılmaya devam ediyor her an gibi bir sıkıntı yok skill sıralaması,potion yüzdesi gibi konularda belki yanlış seçimler yapmış olabilirsin :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.