Merhaba, kısa süre önce windows 7 çöktü, tekrar windows 7 kurdum ancak ciddi bir sorunla karşı karşıyayım.
Şu an uefi mode da çalışıyor sistem ve hiçbir tuş ile bios a giremiyorum. İnternette aradım, çözümleri denedim ama nafile hiçbir şekilde bios ekranına giremiyorum ve hiçbir şekilde bilgisayar cd/dvd ya da usb ile başlamıyor.
Windows 7'yi tekrar kurmadan önce F2 tuşuyla bios a girebiliyordum ve cd ile bilgisayarı başlatabiliyordum.
Çok bıkkın durumdayım ve ısrarla takmış durumdayım. Bios'a giremiyorum.
hiçbişey olmuyosa hard diski sök eli mahkum giricek biosa
anakartın sitesinden windows altında bios atmayı dene. win 7 de varmı hatırlamıyorum ama olması gerek. pc açılınca f8 bilgisayırı onar a gir sorun gider altında uefi bios ayarları var.
jackal___61
kullanıcısına yanıt
dediğini yaptım, harddiski söktüm sonra bilgisayarı açtım ve boot edilebilen bir cihaz bulunamadığı uyarısı aldım, ileriyi tıklayınca 3 seçenek geldi 1) acronis boot 2) windows boot gibi bişeydi 3) cd/dvd ile boot ama nafile yine her türlü tuşa bastım ama bios yok :(
bdivrikB
kullanıcısına yanıt
aslına bakarsan "windows altında bios atmak" konusunda hiç bir fikrim yok :(
ha bu uefi mode denen şeyi kim niye buldu ki! bios ile mutluydum ben.
of ya sadece acronis cd sini boot edip tertemiz windows umun yedeğini almak istemiştim. bi cd yi boot edemedim.
noepiyuN
kullanıcısına yanıt
kullanmakta oldugum gigabyte anakart ile bende bios menusune giremedım,ne kadar hdd ssd ve dvd okuyucu felan varsa pc den söktüm,ondan sonra pc yi başlattım,herhangi bi seçenekten boot olamadıgı için bios a girmek için devam et dedi o şekilde girdim bios a ve fast boot diye bi özellik vardı onu kapattım,o açıkken bios a girmiyordu pc,bide bios update yapmıştım windows açıkken onada bi bak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme