Şimdi Ara

EUKO EUROPA DH EXP CLANI KURULMUŞTUR. +35 HERKESI BEKLERİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Diğer clanımızın dağılması üzerine, bende DH clanı kurdum. Hepimiz biliyoruzki, exp party bulmak gerçekten zor. Özellikle Lufersonda exp kasan yok nerdeyse. Herkes zamanında JumpEvent ile lvl atlamış, 73-74 LvL boş boş geziniyorlar.

Clan Ork clanıdır. LvL kasmak isteyen, +35 Herkesi beklerim. Ama kimse gelip hadi kas beni die pm atmasın cevap vermicem bu tarz pm lere. Herkes çalışacak, item yoksa yumrukla dalıcak o derece

Koxp kullanmak kesinlikle yasaktır, bu tarz kullanıcılarda PM atmasın bana 2 günde bir başka char açan kişilerde hiç bulaşmasın

Oyun içi E1 de;

Dangerousx
    CooLLifeKO

İsimlerinden birine pm atarak clanımıza katılabilirsiniz +35

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özkan_16 -- 1 Temmuz 2012; 14:19:53 >

• 80 e kadar kasacakmısınız?
  • Gittiği yere kadar +60 clan yani ardream deil
  • Helal kardeş :) Bilmem beni alır mısın bazı nedenlerden dolayı :)

-de_buffy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elLbufFer -- 1 Temmuz 2012; 15:26:26 >
  • Yerin hazır zaten E1 gel alırız
  • Eyvallah :) gece online mutlaka oluyorum görüşürüz ,)
  • clan çalışıyor full exp

• Koxp kullanmak kesinlikle yasaktır demişsin ama, bugün klanınızdaydım ben sizin ve sanırım
    "CoolLifeKO" skeletonlara koxp kurmaktan bahsediyordu :)
  • Bir sorum olacak euko europe´da itemler ne kadar mesela , shard +7 nin piyasasi nedir ya da hell breaker +6,+7 filan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oida -- 1 Temmuz 2012; 23:47:13 >
  • itemler bayağı ucuz.hb+7 500 felan sanırsam.Paramız olmadığı için şunları diyeyim +1 ii 3m kutular 1 2 3m.piyasayı arttıran şeyler upgradeler.çünkü buss fiyatına basacağın itemi alıyorsun zaten..
  • ey gidi kardeş ben 62 oldum sen hala 59lardasın :)
  • Ya o kadar uğraşacagınıza gelin 74 asas vereyim ucuz yollu 2 hafta kar edin en az
  • quote:

Orijinalden alıntı: wqlky

Koxp kullanmak kesinlikle yasaktır demişsin ama, bugün klanınızdaydım ben sizin ve sanırım
    "CoolLifeKO" skeletonlara koxp kurmaktan bahsediyordu :)

Msn kxp diodur o havalarda bi sağa bi sola uçan kxperlerden bahsediyorum ben. Msn den kmseye zarar gelmez. eline zor geliorsa Z+Skill basması, msn sonuçta klavyeden basıyor. Herhangi bir 3. party programı yok mecbur kalınmadığı sürecede kimse kullanmaz.

Clanımızda kimse bdw-chaos-ardream-cz vs... yerlerde kxp kullanmıyor ve kullanmıcakta Kullananı gm zaten affetmiyor, dun oyunda olanlar görmüştür 100 kişi kafadan yakalandı

• quote:

Orijinalden alıntı: KheanJaii

Ya o kadar uğraşacagınıza gelin 74 asas vereyim ucuz yollu 2 hafta kar edin en az

JmpEvnt ile kasılan chara paramı verili hocam biz böyle mutluyuz. zaten o event yuzunden exp millete zor gelior artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.