Şimdi Ara

EuNE'deki İnanılmaz kalite artışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün KBT canıma tak ettirince EuNE'e geri döndüm. Ama oyun bir güzel geldi. Adam gibi oyuncular çıkmaya başladı normal gamede bile. bir kez premade polaklar batırdı oyunu ama diğer oyunlarda rakipde bizim takımlarda gayet iyiydiler.

Sizde değişiklik fark ettiniz mi yoksa KBT sonrası bir psikolojik etki mi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkndarker -- 31 Ağustos 2012; 17:41:32 >

• bende farkettim gerçekten . east artık çok daha iyi:D , türkiye serverı hep açık kalsa keşke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Perseus_ -- 31 Ağustos 2012; 17:53:20 >
  • Sadece daha iyi oynamaya başlamışsındır.

• Türkiye serverinide kötülememek lazım aslında pbeye giremeyen ben gibi arkadaşlar herolarını ordan deniyolar :D
  • Psikoljik etki olmuştur büyük ihtimal.
  • hero deniyenlerde bişey yokta oyuna ilk kez başlayanlar 30 level olup bizimle oynayınca kötü oluyor.
  • bugün 10 oyun falan oynadım yaklaşık karşılaşmadık afk kalan yada oyundan çıkan biriyle.türk serverıyla alakası oldugunu sanmıyorum açıkcası.çogu oyunda çok zorlandım.kesinlikle benden kaynaklanıyor tabi bu.Server aynı server :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acimles -- 31 Ağustos 2012; 17:43:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Perseus_

bende farkettim gerçekten . east artık çok daha iyi:D , türkiye serverı hep açık kalsa keşke
    edit : yanlışlıkla oldu. silinirse iyi olur mesaj.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Perseus_ -- 31 Ağustos 2012; 17:53:44 >
  • alakası bile yok dahada kötüleşti kesinlikle.ve de takımın win i 700 800 lerde iken böyle.gravese supportluk yapayım dedim biz bot a gideceğimize adamlar bot gitti top a da çıkmadılar saçma salak feedlediler faln filan takım oyunu 0 gerçekten.rp alıp west e geçicem kesinlikle.ha tabi arada çok güzel maçlar oluyor onlarda inkar edilmez.buda şans işi
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuruno06

alakası bile yok dahada kötüleşti kesinlikle.ve de takımın win i 700 800 lerde iken böyle.gravese supportluk yapayım dedim biz bot a gideceğimize adamlar bot gitti top a da çıkmadılar saçma salak feedlediler faln filan takım oyunu 0 gerçekten.rp alıp west e geçicem kesinlikle.ha tabi arada çok güzel maçlar oluyor onlarda inkar edilmez.buda şans işi

westdede her macin super iyi gecmiyo eastdaki gibi arada noop lar geliyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: popik

quote:

Orijinalden alıntı: onuruno06

alakası bile yok dahada kötüleşti kesinlikle.ve de takımın win i 700 800 lerde iken böyle.gravese supportluk yapayım dedim biz bot a gideceğimize adamlar bot gitti top a da çıkmadılar saçma salak feedlediler faln filan takım oyunu 0 gerçekten.rp alıp west e geçicem kesinlikle.ha tabi arada çok güzel maçlar oluyor onlarda inkar edilmez.buda şans işi

westdede her macin super iyi gecmiyo eastdaki gibi arada noop lar geliyo

olsun valla arada gelsinler west e geçiyimde razıyım ona.adam onların blue yu alıyo gelio üstünde blue varken bizim blue yu kesiyo yok böyle bi noobluk

• sanada baya nooplar geliyomus ya yazik sana acidim bencede gec sen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşım kbt de daha az cs kasıyorum bakıyorum millet 10 dk da 30 cs de ben 50 deyim diyorum takmışım ama az normalde 10 dk da 50 cs
  • West'in noobları arada denk gelir ama East'tekilerden daha beter..
  • kbt de yas ortalaması gercekten dusuk. ben sadece bakim nasıl olmus diye girdim 5 oyun falan attım yada 4. her oyunda bir rager. bir kufurbaz. birbirine b*k atan elemanlar dolu. bide asi ergenler var. en iyisini ben bilirim triplerinde kafasına gore takılan 5v1 felan =)

Kbt de genel olarak fena olmamıs turkce ama. turkiyenin bi oyun gecmisi olmadıgı icin oyun terimlerinde buyuk sıkıntı oluyor. zırh yetenk gücü vs. gibi şeyler absürd geliyor haliyle oyunun icinde yıllardır olan kesimin yabancıda olsa kendi dili gibi benimsedigi terimler turkcede yavan duruyor biraz. ama türkcelestirenlerin cokta yapabilecegi bişi yok açıkçası. belki anouncer bir erkek sesi olsa daha iyi olabilirdi. quake tarzında bir efekt ile.heroların seslendirmelerinde bi cogu gayet basarılı bence.jokelar yaratıcı ve güncel.
  • ard arda 10 kere rankedda yenildim bundanmıs demek hiç düsünmemistim:)
  • Türkiye'den geçince öyle geliyor ama alışıyorsun sonra.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.