Şimdi Ara

Eune Nasıldır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xdeğilçarpı

quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

Westte oynuyorum, senin dediğinin aksine oyunun çöktüğüne hiç şahit olmadım.

Çevremdekilerin %70-%75'i west de oynuyor sürekli en az %50 si serverin çöktüğünü söylüyor sürekli?

Demekki onlar bütün gece oynuyorlar. Ben 12-1'den sonra oyundan çıkıyorum ne oluyorsa o sıra oluyor o zaman.
  • quote:

quote:

quote:

Westte oynuyorum, senin dediğinin aksine oyunun çöktüğüne hiç şahit olmadım.

Çevremdekilerin %70-%75'i west de oynuyor sürekli en az %50 si serverin çöktüğünü söylüyor sürekli?

Demekki onlar bütün gece oynuyorlar. Ben 12-1'den sonra oyundan çıkıyorum ne oluyorsa o sıra oluyor o zaman.

Bende genellikle geceleri giriyorum yok böyle bir şey

• kurwa
  • He bu arada oyunu oyna senin takımdaki herkes trollesin feedlesin bi adam akıllı sen oyna.Her oyun sonu gg wp yazarlar.Bencil adamlar kendileri kazandılar ya.

Sadece (dayanamıyorum artık argo konuşmaya başlayacağım.) bu adamlar yüzünden trollediklerinden feedlediklerinden(özellikle feedlediklerinden) ve afk bıraktıkları yüzünden silver 1 76 puandan an itibariyle 4 pupuana düştüm hesapta gold olacaktım.W/L +5+7 gibiydi şimdi ise -11.

Kassad.in'den falan bakıyorumda oyunlarda arada bir secret elo - mmr 1500-1600 arası değişiyor.Diğer sezon kesinlikle burada oynamam geçişlerin bedava olmasını bekliyordum Riot'tan hayır yok.Çekerim RP'mi geçerim oynarım adam akıllı.

Gold'a çıkacam diye kendimi şartladığımdan dolayı her oyun feedleyen afk troll herkesi direk ignore list'e attıyorum en az 200+ kişi var ignore list'te. (son 4-6 haftanın karşılığı.)

EUNE'ye geçmeni kesinlikle önermiyorum.Git NA'ya LAS'a Russia'ya Oceania'ya ama buraya gelme o kadar rezalet.

Kısacası burası aynı Türkiye serverı ama bizim veletler yerine yabancı veletlerle oynuyorsun, devamlı küfür yiyorsun ama anlamıyorsun ne dediklerini.Belli zaman sonra anlıyorsun ne dediklerini öğreniyorsun dolaylı yoldan olsada.

• Bugün oynadım daha eunede. Adam sövdü saydı sonra neredensin diye sorunca TR dedi. Tabi aynştayn ben hemen dedim Türkçe konuş diye. Adam bi dünya yalan söyledi yok şu kısmındanımda bilmiyomda vs. Bunlar yüzünden oynanmayabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R3PL4C3R

He bu arada oyunu oyna senin takımdaki herkes trollesin feedlesin bi adam akıllı sen oyna.Her oyun sonu gg wp yazarlar.Bencil adamlar kendileri kazandılar ya.

Sadece (dayanamıyorum artık argo konuşmaya başlayacağım.) bu adamlar yüzünden trollediklerinden feedlediklerinden(özellikle feedlediklerinden) ve afk bıraktıkları yüzünden silver 1 76 puandan an itibariyle 4 pupuana düştüm hesapta gold olacaktım.W/L +5+7 gibiydi şimdi ise -11.

Kassad.in'den falan bakıyorumda oyunlarda arada bir secret elo - mmr 1500-1600 arası değişiyor.Diğer sezon kesinlikle burada oynamam geçişlerin bedava olmasını bekliyordum Riot'tan hayır yok.Çekerim RP'mi geçerim oynarım adam akıllı.

Gold'a çıkacam diye kendimi şartladığımdan dolayı her oyun feedleyen afk troll herkesi direk ignore list'e attıyorum en az 200+ kişi var ignore list'te. (son 4-6 haftanın karşılığı.)

EUNE'ye geçmeni kesinlikle önermiyorum.Git NA'ya LAS'a Russia'ya Oceania'ya ama buraya gelme o kadar rezalet.

Kısacası burası aynı Türkiye serverı ama bizim veletler yerine yabancı veletlerle oynuyorsun, devamlı küfür yiyorsun ama anlamıyorsun ne dediklerini.Belli zaman sonra anlıyorsun ne dediklerini öğreniyorsun dolaylı yoldan olsada.

NA da fazla ping oluyormuş oyunu çok etkiliyormu o ping?
    geçerim demişsin nere geçmeyi düşünüyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andrath -- 6 Kasım 2013; 23:09:27 >

• Evet.

PBE hesabın varsa eğer dene bi, oynarım diyorsan geç.

Eğer yoksa cmd'den yazılan ping server komutları vardı (na serverı ile senin arandaki latency(tepkime süresi/ping) ölüçüyor.2-3 komut birşey az araştırırsan bulabilirsin.
  • Polaklarla ilgili gerekeni yazmış arkadaşlar zaten. Serverların kaliteli olması yetmiyor, oyuncusu da kaliteli olmalı. Türkiye sunucusunda en azından yediğin küfürleri anlayabilirsin.
    Ayrıca Riot'un S4'te EUW için planları var, gerek yok bence ekşına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khashoggi -- 6 Kasım 2013; 23:11:25 >
  • quote:

Evet.

PBE hesabın varsa eğer dene bi, oynarım diyorsan geç.

Eğer yoksa cmd'den yazılan ping server komutları vardı (na serverı ile senin arandaki latency(tepkime süresi/ping) ölüçüyor.2-3 komut birşey az araştırırsan bulabilirsin.

pbe hesabım olsa pbe de oynayacağım ama o da yok
    cmd ye yazdım komutları minimum 160 ping

• quote:

Orijinalden alıntı: Prodigal

Polaklarla ilgili gerekeni yazmış arkadaşlar zaten. Serverların kaliteli olması yetmiyor, oyuncusu da kaliteli olmalı. Türkiye sunucusunda en azından yediğin küfürleri anlayabilirsin.

planlar derken ne tür planlar?

• Birtane öylesine NA'da denemek için hesap açıp deneyebilirsin.

max 0.5sn gibi bir geçikme olur.
  • quote:

Birtane öylesine NA'da denemek için hesap açıp deneyebilirsin.

max 0.5sn gibi bir geçikme olur.

Öyle yapacağım artık başka çare yok
  • quote:

quote:

Polaklarla ilgili gerekeni yazmış arkadaşlar zaten. Serverların kaliteli olması yetmiyor, oyuncusu da kaliteli olmalı. Türkiye sunucusunda en azından yediğin küfürleri anlayabilirsin.

Bildiğim kadarıyla sunucuları yenilemeyi, Amsterdam'a taşımayı planlıyorlar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Zaten geçersem S4'te geçeceğim o zaman belli olur herşey bakalım

• Na forever. Ne weste ne de euna geçmem valla. Ping sorunu var diyorlar ama ben s1 den beri orda oynadığım için alıştım belki de.
  • artık na da yeni hesap açıp pingi test edeceğim bakalım ne olacak
  • quote:

artık na da yeni hesap açıp pingi test edeceğim bakalım ne olacak

NA'da da oynuyorum, onun için de yazayım. Görünüşte 200-240 arası ping gösteriyor fakat oynarken çok hafif hissediliyor. 90-100 gibi, ayrıca kaliteli insan arıyorsan gideceğin en iyi yer NA'dır fakat işte o hafif te olsa ping sorunu biraz can sıkabiliyor.
  • last hit yapmana filan engel oluyormu?
    yani oyunu fazla etkiliyormu?
  • quote:

last hit yapmana filan engel oluyormu?

Kesinlikle hayır fakat olanla olmayan arasındaki fark tradelerde belli oluyor.
  • quote:

quote:

last hit yapmana filan engel oluyormu?

Kesinlikle hayır fakat olanla olmayan arasındaki fark tradelerde belli oluyor.

trade'i kaybetmeme sebep olucaksa geçmem yoksa geçerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andrath -- 6 Kasım 2013; 23:46:28 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.