Şimdi Ara

Eune Nasıldır? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sirleqendary

oyuna eunede başladım ve şuan türkiye sunucusundayım . kısaca şöyle anlatayım sana türkler polonyalıların yanında pırlanta gibi kalır . ancak şöyle bişey var adamlar sana hakaret eder ama türkiyedeki gibide annene falan sövmezler kendi şahsına küfür ederler .

Katılıyorum. Bende eune'de başlamıştım ama bir süre sonra rus ve polonyalılar yüzüne server değiştirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Runato

quote:

Orijinalden alıntı: sirleqendary

oyuna eunede başladım ve şuan türkiye sunucusundayım . kısaca şöyle anlatayım sana türkler polonyalıların yanında pırlanta gibi kalır . ancak şöyle bişey var adamlar sana hakaret eder ama türkiyedeki gibide annene falan sövmezler kendi şahsına küfür ederler .

Katılıyorum. Bende eune'de başlamıştım ama bir süre sonra rus ve polonyalılar yüzüne server değiştirdim

euneyi NA'dan sonra en iyi sv zannederdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoStoP

Eune ye laf atan kişilere aldanma pek . zaten 1 kişi farklı 3-4 mesajda devamlı kotulemiş.

Eune gayet iyi bi server. öncelikle su ana kadar oyuna girememe veya lag problemi gormedim . ilk basta zaten o yonden artısı var.

ikincisi ise eune konularındaki efsaneleşmiş polonyalı muhabbeti. 300-400 macım var daha goremedik o adamları. arada troller cıkıyor elbette. na ve west dahil bütün serverlarda zaten troll vardır. aksini soyleyen yalancıdır.

dil konusuna gelirsek, chatte yuzde 90 ingilizce konusulur. arada duo giren elemanlar kendi arasında kendi ulkesinin dilini konusabilir bu gayet doğaldır. "english pls" yazılınca da kufur etmezler "ok sorry" derler.

Arkadaşa kefilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurwa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Westten de iyi trden de ve genelde smurf var ilk levellerde 10 maç attım 1 inde feeder noob vardı o da yeni başladığındandı
  • En son oynadigimda trden farksizdi hala aynidir muhtemelen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WuFuu5

Arkadaş zaten anlatmış oyuna eunede başladım 27 lwl e kadar oradaydık sonra arkadaşlarla kararlaştırıp weste filan geçtik.

Toplasan 2 kere filan polonyalı gelmiştir ama onlarda oyunu taşımıştır

Eune iyidir

S4 de çerçeveler filan gitmese bende server değiştiricektimde işte

TR'de çerceve alıp s4'de west geçince sıfırlanacak mı çerceveler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArmoRN

quote:

Orijinalden alıntı: WuFuu5

Arkadaş zaten anlatmış oyuna eunede başladım 27 lwl e kadar oradaydık sonra arkadaşlarla kararlaştırıp weste filan geçtik.

Toplasan 2 kere filan polonyalı gelmiştir ama onlarda oyunu taşımıştır

Eune iyidir

S4 de çerçeveler filan gitmese bende server değiştiricektimde işte

TR'de çerceve alıp s4'de west geçince sıfırlanacak mı çerceveler?

Evet gidiyormuş

• senden çok tanrıya küfür ederler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vexilloid

senden çok tanrıya küfür ederler

oha
  • Arada cidden iyi oynayan anlayışlı tipler çıksa da sinir krizi geçirmek istemiyorsan gelme EUNE'ye. Sonuçta TR'den iyidir, bir server'ın o seviyeye düşmesi için baya uğraşması lazım Fakat Polak ve Yunan bebelerin istilasına uğramış durumda. "Ben xxx maç attım, x kere denk geldim" diyen yalan söylüyordur. 400'den fazla ranked maçım var, hepsinde de denk geldi onlardan. Sorun küfür falan değil; genelde noob, retard, idiot falan diye sıralıyorlar zaten. Asıl problem oyuna hakim olmamaları. Adam 3 level'de Blitzcrank ile kule altına giriyor tank'layıp Vayne'i almak için ölüyor, sonra sen laf yiyorsun. Meta kaygısı falan hiç yok zaten, dün Zed support gördüm yani. Kafasına göre AFK kalan da azımsanmayacak kadar fazla; hatta eskiden eğer pick ekranında bağlantı problemi yaşarsan random champ atıyordu client, bu gerizekalılar yüzünden en az 20 - 25 oyun atmışımdır 4v5 zira adam hiç oyuna bağlanmazdı 20 dakika cebelleşirdin. Nautilus ile Fizz'e karşı mid'te oynasın da aklı başına gelsin EUNE'ye iyi diyen arkadaşın. Ayrıca yukarıda birisi demiş, cidden çok yalancı tipler var. Adam kendisi feed'ler, onun yüzünden teamfight'larda skorun düşerse sana saldırır 4 kişiden report yersin ne olduğunu anlamadan; 0 - 11 gider, "karşı jungler burayı kampladı, bizimki gelmedi" der ama bakarsın karşı jungler'ın assist'i yok; "bu smurf, asıl hesabım Diamond" der istediği lane'i almak için, sonra öküz gibi feed'ler. En kötüsü de maç satan egoist bebeler. Dakika 20, adamların inhibitor'e kadar girmişiz birisi çıkar "surrender?" yazar ama adamlar oynamaya devam eder, sonra surrender gelmeyince bu dallama şov yapmaya 1v3 dalıp feed'lemeye başlar. Sonra dakika olur 60 - 70, herifler senin Nexus'una dayanmış; hani kazanırsın yine ama 20 dakikada bitecek maç boş yere uzar 30 - 40 dakika ve sinir krizi geçirirsin boş yere.

Ha doğrudur ama altyapı sorunu yok. Şimdiye kadar çöktüğüne pek şahit olmadım genel problemler dışında. Oyuncu bulma sıkıntısı yok, en fazla 1.5 dakika bekletiyor gecenin 4'ünde bile. Öyle ani ping düşmesi, lag olması gibi bir durum da yaşamıyorsun. Server'ın kendisi iyi fakat çevresi kötü.

Kısacası, eğer akli dengende sıkıntı varsa geç EUNE'ye.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.