Şimdi Ara

Euro 2008'de Türkiyenin şansı var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tahteravalli gibi futbol.Daha dün gibi hatırlıyorum da Affan Keçeci Yunanistan maçından sonda"Gruptan çıkmış bulunuyoruz hedefimiz Euro 2008'de iyi işler yapmak" tarzından birşeyler söylemişti.Öyle gülllük gülistanlıktı ki ortalık.Hepimiz Türkiye Euro 2008'in favorilerinden olur mu diye düşünüyorduk.

Şimdi işler çok karışmış görünüyor ama ben yine de Euro 2008'e katılacağımızı düşünüyorum.

Bir sene daha var ama milli takımın kadrosu ve teknik ekibi neredeyse belli.Olası Euro 2008 öncesi milli takımımızdan beklentileriniz nedir.

• var.
  • Çok kolay bir gruba düşmemize rağmen euro 2008 e ıkına ıkına ,zar zor gideceğiz gibi görünüyor. Gidemeyedebiliriz de tabi
  • Hiç kimse karamsar olmasin zorda olsa TÜRKiYE EURO 2008 de inanin TR EURO 2008 de ba$arili olacak $imdi üzerilerinde BASKI var ve strese giriyorlar
    EURO 2008 de bu BASKIDAN VE STRESTEN kurtularak GERçEK FUTBOLUMUZU OYNARIZ diye dü$ünüyorum
    EN AZINDAN GRUPTAN çIKAR çEYREK FiNAL OYNARIZ
  • Pek yok gibi uzun vadede. Umarım yanılıyorumdur.
  • Gidersek çeyrek final oynayabiliriz ama Affan Keçeci gidersek Final oynarız demişti..
  • Gruptan çıkamayacagımız için yoruma da gerek yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oraya gittiğimizde macaristan-moldova gibi takımlar çıkmayacak.
    şu eleme grubumuza bakıyorumda bir yunanistan var üst düzey takım seviyesinde.bir de orta sınıf bir takım olan norveç.
    diğer gruplara bakıyorum iskoçya-fransa-italya-ukrayna aynı grupta birbirlerini yiyor.hatırlatırım ukrayna dünya kupası elemelerinde bizim gruptaydı ve o grubu toz duman etmişlerdi.şimdi anca 4.olabiliyorlar euro2008 eleme grubunda.
    yazık,çok yazık.bırakın ne başarısı bekliyorsunuz euro2008 de daha dandirikten bir eleme grubundan bile çıkmamız şüpheli.milli takımı bu hale getirenler utansın!
  • elemeler ayrı turnuva ayrı, elemelerde zorlansak da eğer geçersek ki zor turnuvada futbolcular büyük ihtimalle tam kadro hazır olacaklar ve tüm konsantrasyonlarını milli takıma verebilecekler, ha dersenizki diğer ülke futbolcuları ikisini birden götürüyor bizimki neden götürmesin, bizimkiler profesyonel değiller, kafaları aynanda birçok şeye çalışamıyor, ama oldu da kalırsak euro 2008 e bu takım kaleci sorununu çözerse yani rüştü form tutarsa, defans sorununu çözerse ki ibrahim toraman servet gökhan ibrahim üzülmez sınırdışı edilirlerse başarılı olur, en az çeyrek final görür
  • Umarım yanılırım ama bu akşam kafamızdaki gidermiyiz sorularıda silinecek gibi geliyor bana...Yunanistanda ,Norveçte bize göre çok disiplinli ve belli bir ilk 11'i olan takımlar malesef biz gruptaki 9 maçı 35 farklı futbolcuyla oynadık!!! Olaki bu grubu çıkarsak turnuvaya daha 9 ay var,çocuk doğduğuna göre 9 ayda çok şey değişebilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.