Şimdi Ara

Euro 2012 Herkes tek maç söylesin nedenleriyle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar puan durumunada bakarak herkes tek maç söylesin ama neden kazanmalı gibi açıklama da yapsın.
    Bizde ona göre bugunkü kuponumuzu yapalım.

• F.Adaları-Kuzey İrlanda ust

F.adalari averaj takimi irlanda etkili kanat oyunculari ve saglam orta sahasi ile ev sahibi ekibi zorlayacaktir.eger ev sahibi ekip gol bulursa lesin ust
    Bitecek bir mac bulmasada. İrlanda 1 gol bulursa gerisi gelir dusuncesindeyim....
  • azerbeycan-türkiye nolur ya herkes uzak dur diyor içimdeki ses evi sat bas türkiyeye diyor nolur acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertblade

azerbeycan-türkiye nolur ya herkes uzak dur diyor içimdeki ses evi sat bas türkiyeye diyor nolur acaba

azeybaycan kardeş takım gücü yetmez bize.bizimkiler öne geçer üzerine yatar 2-3 gol olur diye düşünüyorum.2-0 felan alırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thexxx

quote:

Orijinalden alıntı: mertblade

azerbeycan-türkiye nolur ya herkes uzak dur diyor içimdeki ses evi sat bas türkiyeye diyor nolur acaba

azeybaycan kardeş takım gücü yetmez bize.bizimkiler öne geçer üzerine yatar 2-3 gol olur diye düşünüyorum.2-0 felan alırız.

bende öyle düşünüyorum ama herkes uzak dur diyor tırstım valla. ama bu maçtada puan kaybederse türkiye işi çok zor
  • İsviçre...Puan kaybına tahammülü yok ve rakip Galler'den çok daha iyi bir takım...
  • ermenistan türkiye almanya . süpriz olmazsa hepsi de rakiplerine karşı çok üstünler. istatistiklere gerek bile yok bu maçlar için. bol şans...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şikesi En Az Olan Ülke Söyleyin
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 503 üst biter diyorum. Faroe adalarını biliyoruz ve üstüne eksikleri var. Ayrıca Danimarka maçının da üst biteceğini düşünüyorum. Danimarka için çok önemli bir maç saldıracaklardır. 2 tarafın da savunmaları hata yapıyor.
  • mokedonya-rusya maçı
    - rusya mutlak alması gerekiyor yoksa iddiasın kaybeder
    1.45 ten rusya a güveniyorum.
  • holland gruptaki tüm maçlarını kazanır panpiler
  • Finlandiya Macaristan 02 çifte şans 1.42 kaçırmayın
    macaristan 6 puanda hollanda ve isveç oynarken kazanması gereken bir maç
    macaristanın son macı 8 - 0 moldova 2 - 1 kazanmıstı
    finlandiya moldovaya 2 - 0 hollandaya 2-1 yenilmişti. finlandiya 0 puanda
    macaristanda szalai gibi suan mainzin formda golcüsü var macaristan icin cok önemli bir maç.
    günün bankolarından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miguelveloso -- 12 Ekim 2010; 13:46:56 >
  • bızım macın 0/2 ilk yarı ikinci yarı oranı super 4.25 dusunulebılır
  • çok güvendiğim iki maç kuzey irlanda handikaplı alır.
    birde belçika tek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.