Şimdi Ara

Euro 2016 Adayı Türkiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Her şehire 2 şer stad yapılır o zaman. Bu kadar çok şehirde oynanması saçma olur. Zaten 2 günde bir maç yapıcaklar. Maç biter bitmez uçağa atlayıp başka şehire gitmek durumunda kalırlar.

2016 ya kadar Beşiktaşta stadını yıkıp yenisini yapar.

Fenerbahçede stadını yıkıp Ataşehir taraflarına yapsa çok daha iyi olur. Mahalle arasında olmuyor. Fenerin stadının olduğu yer değerli, anlaşsınlar Tokiyle yapsın stad.

İstanbulda 3 tane güzel stad süper olur.
  • İzmir Atatürk stadına bi ayar yapsalar , biraz güzelleştirseler çok süper bi stad olur..

Zaten Türkiyenin en büyük stadı veya en büyük ikinci stadı.
  • Konu biraz eski ama bişey yazmadan edemedim.

Arkadaşlar uefanın belli kuralları var bu kurallara göre bir şehirde en fazla 2 stadda müsabakalar düzenlenebiliyor.

Buna göre Olimpiyat inönü aslantepe ve saraçoğlundan 2 si şampiyonaya ev sahipliği yapabilir.
  • İstanbul'da kullanılacak statlar belirli bildiğim kadarıyla. Olimpiyat ve Asltantepe olacak. Hatta Olimpiyat statı 2016'ya kadar yenilenecek.
  • Turkiye de Stad var mi ?

sadece Istanbulla olmuyor bu isler
  • eskişehire yeni stad yapılacak büyük ihtimal bursa veya eskişehir olur
  • Zaten Uefa'nın Şampiyona adaylık kriterleri belirli. Bu doğrultuda ne kadar stat ve ne kadar kapasite gerektiği de belli. Türkiye bu organizasyonu almak için yeni stat projelerini çoktan hazırlamış ve sunmaya hazırlanıyordur. Sonuçta sekiz ilde on tane stat kullanılacak. Çalışmalar da o yönde olacaktır. Bence endişelenmeye gerek yok:)
  • Hey allahım yaaa laflara bak Türkiyede stad varmıymış bunlar yetmezmiş.Ne çok biliyosunuz yaa.Güney Afrika Dünya Kupasını düzenlemeye hak kazandığında stadımı vardı?İsviçre de oynanan şampiyona da hangi stad 12635612 kişilikti?

FİFA ülkeyi seçerken projelere bakar.Gerekli süreyi de verir yeni stadlar yapılması için.Kaldı ki 2016 nerde 2010 nerde...

Bu kadar futbolu seven bir toplum olarak inanılmaz keyifli olacağına inanıyorum.Düzenleyen ülklerden bi eksiğimiz falan yok yani.
  • güney afrikayı küçük görenler yazın görecek stadyumları satd yapmakla olmuyor malesef bu işler istanbulda taciz ederler gene turistleri
  • Adaylık dosyasının teslimi 15 Şubat'taymış. Hepimizin merak ettiği şu yeni statları ve özelliklerini de artık öğrenebileceğiniz. Umarım hayal kırıklığı olmaz. Hiddink geldi haberlerinin gazıyla şu turnuvayı da bir alsak bence inanılmaz olur, ama bakalım. Dosya teslimi sunumu da Trt'den yayınlanacak deniyor, ama ne kadar doğru bilmiyorum.

Tff'de 15 Şubat öncesi gaza gelip, geç de olsa, Facebook'da yeni bir resmi hayran sayfası açmış. Hatta gördüğüm kadarıyla promosyon bile yapıyorlar,http://www.facebook.com/pages/UEFA-Euro-2016-Adayi-Turkiye-Turkish-Bid-for-UEFA-Euro-2016/282393437531?v=wall

Son döneme baktığımda, sanki kamuoyunun da desteği biraz daha arttı bu turnuvaya.

• inşallah olur ya çok istiyorum bu turnuvayı. messinin, ibrahimoviç vs. yıldızların ankara ulustan geçecek olmasını düşünmek bile güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark alien

inşallah olur ya çok istiyorum bu turnuvayı. messinin, ibrahimoviç vs. yıldızların ankara ulustan geçecek olmasını düşünmek bile güzel

Messi olmayacak ama
  • Stat projeleri ve ayrıntıları adaylık sitesinde açıklanmış,http://www.euro2016adayiturkiye.com/

Bazı statlar gerçekten heyecan verici. şu turnuva gelse de, yapılsa şu statlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.