Şimdi Ara

EURO 2016 | Şampiyon PORTEKİZ (1255. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25.357
Cevap
32
Favori
241.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12531254125512561257
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulan Ronaldo çöp kadroyla oynuyordu hani nasıl yendi bu takımı ronaldo gelmiş geçmiş enmiyi olduğunı kanıtladı diyenlere de gülüyorum hadi dünya kupası olsa neyse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

2 ayda 2 kupa.
    Bu mesaja eklenen görseller:

EURO 2016 | Şampiyon PORTEKİZ EURO 2016 | Şampiyon PORTEKİZ

Ikisinide uzatmada zar zor kazandi

cilar gelir simdi

• Matthew Murdock kullanıcısına yanıt
    bizim lig çok sert ben her maçta dövüldüğü pozisyonlar izliyordum hakemler devam ediyor çok temas var bizim ligde youtubeden video açıyorsun avrupada döktürmüş ama çalımı yiyen arkadan tekme sallayıp çekmiyor güzel hareketler geliyor bizde adamlar afallıyor her çalım sonrası tekme yiyince. ispanya liginde futbolcuya saygı var daha iyi sezonlar geçirecektir, en azından kaçtı çocuk kurtardı kendini vitordan :D
  • Fark Ronaldo

• 2004te Yunanistan kazanınca çok mu adaletliydi futbol? Boş yorum yapmayın burda kim hak ediyorsa o kazanır.

Portekizi turnuvada yenen takım yok.İyi olsalardı yenselerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 11 Temmuz 2016; 1:00:16 >
  • su maci da ronaldo messi kapismasina baglamayin artik

bu bir takim oyunudur, birinin turnuva sampiyonlugu alamamasi onu geri plana atmaz

mesela ibrahimovic de gelmis gecmis en iyi oyunculardan ama hic bir zaman o milli takimla kupa alma sansi yoktu

• Fransaya iyi oldu
    Belcika fransa finali beklerken portekiz suprizi yapti..
  • Sen en iyisisin . Senin gibisi bir daha gelmeyecek . Gerçekten sanki kupayı ben kazandım anasını satayım o kadar mutlu oldum. Gerçekten senin gibisi gelmez RONALDO.

EURO 2016 | Şampiyon PORTEKİZ EURO 2016 | Şampiyon PORTEKİZ EURO 2016 | Şampiyon PORTEKİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbangem -- 11 Temmuz 2016; 1:00:20 >

• Ev sahiplerinin kupayı finalde kaybetmesi dramatik olur. Bu tecrübeyi yaşayan Portekiz vardı onlarda bu gece güldüler.
  • Bir ara Üsküdar Selamiali mahallesinde oturduğumdan mıdır ne, Portekiz sempatik geliyor bana :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanya maçında Fransa Milli Takımını yere göğe sığdıramayan, bin tane övgüyle bahseden TRT Spikerlerinden bu maçta aynı performansı göremedim. Gerçi arada kantarın topuzu Fransa lehine kaydı ama o kadar olur.
  • Aslan Ronaldo be. Gözyaşlarına kurban. Ben bu turnuvada Türkiye elendikten sonra Portekizi destekliyordum. Nani zaten bizdeydi, q7 bruno falan ama ben deli Ronaldo hastasıyım abi. Çok iyi oldu bu. Sümüklü Messi'de ayrılsın takımdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

2 ayda 2 kupa.

2009-2013 yıllarından bir kesit.
     EURO 2016 | Şampiyon PORTEKİZ

• Türkiye kazandı gibi sevindim. Ama adamlarda öyle bir haysiyet şeref varki kasları yırtılırcasına mücadele ettiler, helal olsun.

• Zevk için sahamızda kupa kaldırdılar.

• Futbol aynı tavla gibi. İyi oynaman hiçbir şey ifade etmez zar gelmedikten sonra.

Portekiz'in de bir kupası olmasın mı canım şimdi. Aaa söylenmeyin bu kadar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama gol çok iyiydi.

Ronaldo severim ama o golü o atamazdı.

• Fransa'nın almasını istemiyordum zaten çok iyi oldu. Zamanında sömürüp, hor gördükleri adamları şimdi kadrolarına almışlar. Fransa milli takımı mı Nijerya mı belli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbangem

Sen en iyisisin . Senin gibisi bir daha gelmeyecek . Gerçekten sanki kupayı ben kazandım anasını satayım o kadar mutlu oldum. Gerçekten senin gibisi gelmez RONALDO.

EURO 2016 | Şampiyon PORTEKİZ EURO 2016 | Şampiyon PORTEKİZ EURO 2016 | Şampiyon PORTEKİZ

İnan ben de kupayı almış gibi sevindim. Ronaldodaki futbol sevgisi muazzam.

• Ronaldo sakatlandiginda iyi niyetli mesajları olan Messici kardeşlerimin/abilerimin hatrina tek kelimeye yazmayacaktım ama hala laf yapan gereksiz insanlar var.

Ulan Milli takımda kupa kazanamamış 18 yasındaki Kezban kız tribi atıp milli takımı bırakan şoparla Ronaldo gibi bir efsane artık karşılaştırılamaz bile cevap vermeyin bunlara .

Hadi gidin ağlayın zırlayın kendinizi yırtın uyumayın ne halt yerseniz yiyin. Tek diyeceğim

KUPASI OLMAYAN ÇIKSIN FORUM KASIYOR

• 
Sayfa: önceki 12531254125512561257
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.