Şimdi Ara

EURO 2016 | Şampiyon PORTEKİZ (1257. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25.357
Cevap
32
Favori
241.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12551256125712581259
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neyin tribindesiniz oğlum siz ronaldo oynamadı bile? Çakma taraftarı olduğunuz kulüpler için bile birbirinizi yiyorsunuz ne boş insanlarsınız.
  • Fransa 98 de haksız aldığı dünga şampiyonluğuna saysınlar. Bu Turnuva da da vereceklerdi kupayı ama atamadılar kader böyleymiş.

Sırf Fransa alamaz ümidi ile seyrettim çok iyi oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadaş bırakın kavgayı. Hem Messiyi hem Ronaldoyu seven,destekleyen yok mu hiç?

• quote:

Orijinalden alıntı: -Lanaya-

quote:

Orijinalden alıntı: bigbangem

Ronaldo sakatlandiginda iyi niyetli mesajları olan Messici kardeşlerimin/abilerimin hatrina tek kelimeye yazmayacaktım ama hala laf yapan gereksiz insanlar var.

Ulan Milli takımda kupa kazanamamış 18 yasındaki Kezban kız tribi atıp milli takımı bırakan şoparla Ronaldo gibi bir efsane artık karşılaştırılamaz bile cevap vermeyin bunlara .

Hadi gidin ağlayın zırlayın kendinizi yırtın uyumayın ne halt yerseniz yiyin. Tek diyeceğim

KUPASI OLMAYAN ÇIKSIN FORUM KASIYOR

+ Valla bende bir an susacaklar sandım. Hala gelip messi 2009 da bunları kazandı falan resim atıyorlar

Yok hocam vallahi utanma yok bunlarda olsa yazmazlardı zaten . 2009-2013 arası messi bunu yaptı diyorlar . Ulan messi 1.15 boyundayken Ronaldo Premier Ligin tozunu attırıyordu , bunların alayı futbol cahili çok samimi söylüyorum ya

• vaybe helal sonunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

ASİL TÜRK KANI

ORTALIKTA YOK GÖREN KARAKOLA HABER VERSİN.

Ağlıyordu evde peçete kalmamış dışarıya almaya gitmiş gelir birazdan

• quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş

Ya arkadaş bırakın kavgayı. Hem Messiyi hem Ronaldoyu seven,destekleyen yok mu hiç?

Var var. Ama bosver cocuk gibi didismelerini izlemek zevkli oluyor

• Messi portakalda vitaminken Ronaldo reyiz unitedda tarih yazıyordu aradan yıllar geçti messi rüzgarı esti ve bitti reyiz hala dimdik ayakta ve en tepede

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

ASİL TÜRK KANI

ORTALIKTA YOK GÖREN KARAKOLA HABER VERSİN.

Ağlıyordu evde peçete kalmamış dışarıya almaya gitmiş gelir birazdan

• quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş

Ya arkadaş bırakın kavgayı. Hem Messiyi hem Ronaldoyu seven,destekleyen yok mu hiç?

Olmaz mı hiç. Keyif almaya bakılmalı. Futbol yıldızlarla güzel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golü izlemek isteyen olursa eğer
    https://www.youtube.com/watch?v=6mWse_1B2dg
  • Portekizin yenmesi iyi oldu

• Hay ben Messininde, Ronaldonun da..
    Yaşasın Ozan Tufan!!!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Lanaya-

quote:

Ronaldo sakatlandiginda iyi niyetli mesajları olan Messici kardeşlerimin/abilerimin hatrina tek kelimeye yazmayacaktım ama hala laf yapan gereksiz insanlar var.

Ulan Milli takımda kupa kazanamamış 18 yasındaki Kezban kız tribi atıp milli takımı bırakan şoparla Ronaldo gibi bir efsane artık karşılaştırılamaz bile cevap vermeyin bunlara .

Hadi gidin ağlayın zırlayın kendinizi yırtın uyumayın ne halt yerseniz yiyin. Tek diyeceğim

KUPASI OLMAYAN ÇIKSIN FORUM KASIYOR

+ Valla bende bir an susacaklar sandım. Hala gelip messi 2009 da bunları kazandı falan resim atıyorlar

Yok hocam vallahi utanma yok bunlarda olsa yazmazlardı zaten . 2009-2013 arası messi bunu yaptı diyorlar . Ulan messi 1.15 boyundayken Ronaldo Premier Ligin tozunu attırıyordu , bunların alayı futbol cahili çok samimi söylüyorum ya

Ronaldo korkusundan sahada kalmadı.Nani ve Eder sayesinde şampiyon oldular.Ağla Ronaldo bu başarıları 45 yaşına kadar oynasa elde edemez.

• Ronaldo bugün ne kadar büyük bir "ADAM" olduğunu tüm dünyaya göstermiştir.

Koca yürekli kaptan bütün kupalar sana helal.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

Ronaldo gelmiş geçmiş en iyi futbolcudur aksini iddaa eden Anadolu çomarıdır

Bu turnuvada izlediğim ronaldoya dünyanın en iyi oyuncusu diyeceksem eğer bir ömür boyu Anadolu çomarı olmaya razıyım. Biraz adaletli olun be, messiciler bile messinin kötü olduğu zamanları kabul edip eleştiriyor. Siz kör olmuşsunuz. Bu davranışlarınızla portekiz takımındaki varını yoğunu ortaya koyup oynayan diğer oyunculara ayıp ediyorsunuz.
    Ne yaptı ronaldo, gol kralı mı oldu, çok mu iyi oynadı, futbol şovu yaptı da ağzımız açık mı izledik.iki tane final oynadı, birinde sahada gezdi, diğerinde ise altın top gitti diye ağlayarak sahadan çıktı.

• ARDA TURAN NE ZAMAN HESAP SORACAK ACABA
    Bu mesaja eklenen görseller:

EURO 2016 | Şampiyon PORTEKİZ

• İzlediğim en dandik en saçma turnuva kupayı kaldıran takımdan olsun oynanan futboldan olsun net biçimde anlaşılıyor kimse kusura bakmasın. Turnuvanın başlarında Allah için Portekiz in kupayı kaldıracağına ihtimal veren bi Allah ın kulu varmıydı bırak onu gruptan bile çıkamayacağı iddia ediliyordu be bu takımın. Anlaşılan futbolun baronları yine boş durmamış

• Ulan ağlattın be ronaldo

• Portekizin fransayi yeneceğini dusunuyordum öylede oldu fakat bir yandan da portekizin kazanmasini istemiyordum gereksiz ronaldo messi diyaloglarina girecekleri icin. Şaşirtmadiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45B2DF028 -- 11 Temmuz 2016; 1:21:49 >
  • 
Sayfa: önceki 12551256125712581259
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.