Şimdi Ara

EURO 2016 | Şampiyon PORTEKİZ (1261. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25.357
Cevap
32
Favori
239.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12591260126112621263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uydu yayınlarında şifresiz yayın var ben uydudan izledim trt yalan makinası zaten trt-cicitürk güle oynaya zaten
  • Bırak adamı rahat. LeBron bile kabul ediyor demiş. Desem 1 tane makale bul LeBron'un Kobe'nin üstünlüğünü kabul ettiği, 2008'den bulacak. Adam 2007'den beri izliyormuş. Yazık lan. Ben de 98'den beri izliyorum ama hava basacağım diye dillendirmiyorum bunu. N'oldu şimdi 2007'den beri izliyorum diyince?

Kobe'yi aşağılamak da haddim değilmiş. 2011'deki LeBron'dan daha beter şekilde 2004'te Lakers'a final kaybettirip LeBron'un 2016 finalleri gibi tek bir final oynamamış, 2005'te tecavüz olayıyla anılan ve sırf NBA yıldızı olduğu için hakkındaki suçlamalar düşürülen adamı nasıl da can hıraş savunuyor belli değil. Kolay gelsin güzelim sana. Hayatta başarılar.

• Sosyal Fobiyi Yok Et
    Sosyal fobiyi yok et kitabında yer alan özgüven kazanma programını uygulayarak 3 ay içinde özgüvenini 8 kat arttırabilirsin. Sosyal fobiyi tarihe gömebilirsin.TIKLA ÖĞREN
    http://goo.gl/vQP3fd

• Messi ronaldo kavgası yapan ya çocuktur ya da aptaldır net

Futboldan zevk almaya bakın sanki adamlar size kazanıyor şeylerindr bile değilsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarihin değil, Ronaldinho ikisinden de daha iyiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babboable kullanıcısına yanıt
    Ronaldinho benim gözümde futbolcu değil top canbazıdır sadece
    Para için bu işi yapan parayı buluncada yatan.
    Messide Ronaldoda sürekli çalışan üzerime koyan komple futbolcudur. Sadece şov değil takım oyunu da oynarlar. Ama artistlik çalım şut atacam diye bireysel hareketlerden kaçınırlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: _gavaracı_

quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Apatay

Şerefsiz Payet Ronaldo'nun hayallerini elinden alacaktı az kaldı. Adamı zaten sevmiyordum şimdi nefret eder hâle geldim.

Zor da olsa kazanmayı bildi Portekiz. Fransa zaten finale kadar gelmeyi hak etmedi. Almanya maçında bedavadan goller. İzlanda zaten şansa geldi oralara. Almanya Portekiz finali bekliyordum turnuva başından beri. + şuraya hâlâ gelip Messi fotoğrafları atanları görünce ne desem bilmiyorum. Kimi messinin futbolunu beğenir kimi ise Ronaldo'nun. Bana göre gereksiz abartılıyor Messi. Klasik dribble atar atar uzak köşeye vurur başka bi numarası yok bence. Ronaldo uzaktan da çakıyor çat çat kafa ile de atıyor ama işte neden hâlâ Messi ödül alıyor çözebilmiş değilim. Eyyamcı hakemleri Barçayı ligde kayırdıkları için Barça şampiyon oluyor falan. Ondan sanırım.. Ronaldo tek başına şampiyonlar liginde maç taşıyan adam.

Frikiklerini, arapaslarını, oyun zekasını filan saymıyorsunuz sanırım. Bana göre dünyanın en iyi ara pası gömen insanı. 6,7 kişi arasından öyle muazzam paslar atıyor ki adam kaleciyle baş başa kalıyor buna rağmen hala atamayanlar da oluyor tabi (en başta Huguain)

Frikik de ronaldo da atıyor şu son zamanlar biraz düşüş var. Ama messi den daha iyiydi. Hiç messi o seviyeye çıkamadı ama ronaldo geriledi. Ara paslarını bilmiyorum pek. Messi yi fazla izlemem. Göze hoş gelmiyor otur beni izle demiyor pek. Ama ne zaman barça maçı izlesem karşı takımın hakkı yeniyor. Ronaldo nun da çok fena attığı paslar var.

Bi de adam içten, desteklemek mümkün değil. Bugün o ağladı benim içim gitti burda..

• Batuhan Apatay kullanıcısına yanıt
    Sen futbol izleme bence beyzbol filan bunlara yonel

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _gavaracı_

quote:

Şerefsiz Payet Ronaldo'nun hayallerini elinden alacaktı az kaldı. Adamı zaten sevmiyordum şimdi nefret eder hâle geldim.

Zor da olsa kazanmayı bildi Portekiz. Fransa zaten finale kadar gelmeyi hak etmedi. Almanya maçında bedavadan goller. İzlanda zaten şansa geldi oralara. Almanya Portekiz finali bekliyordum turnuva başından beri. + şuraya hâlâ gelip Messi fotoğrafları atanları görünce ne desem bilmiyorum. Kimi messinin futbolunu beğenir kimi ise Ronaldo'nun. Bana göre gereksiz abartılıyor Messi. Klasik dribble atar atar uzak köşeye vurur başka bi numarası yok bence. Ronaldo uzaktan da çakıyor çat çat kafa ile de atıyor ama işte neden hâlâ Messi ödül alıyor çözebilmiş değilim. Eyyamcı hakemleri Barçayı ligde kayırdıkları için Barça şampiyon oluyor falan. Ondan sanırım.. Ronaldo tek başına şampiyonlar liginde maç taşıyan adam.

Frikiklerini, arapaslarını, oyun zekasını filan saymıyorsunuz sanırım. Bana göre dünyanın en iyi ara pası gömen insanı. 6,7 kişi arasından öyle muazzam paslar atıyor ki adam kaleciyle baş başa kalıyor buna rağmen hala atamayanlar da oluyor tabi (en başta Huguain)

Frikik de ronaldo da atıyor şu son zamanlar biraz düşüş var. Ama messi den daha iyiydi. Hiç messi o seviyeye çıkamadı ama ronaldo geriledi. Ara paslarını bilmiyorum pek. Messi yi fazla izlemem. Göze hoş gelmiyor otur beni izle demiyor pek. Ama ne zaman barça maçı izlesem karşı takımın hakkı yeniyor. Ronaldo nun da çok fena attığı paslar var.

Bi de adam içten, desteklemek mümkün değil. Bugün o ağladı benim içim gitti burda..

Hocam gerçekten messiyi izlemediğiniz belli oluyor frikikte onun seviyesine çıkamadı demişsiniz ya size şöyle diyim ronaldonun iyi olduğu yani yıllar önceki halini aklınıza gelebilecek tüm sayılarla çarparsanız o halde messi. Tabi işin abartması bu ama tüm yorumcular da bunu söylüyor gelmiş geçmiş en iyi kullanan olma yolunda hızla ilerliyor Ronaldo ise frikik konusunda hiçbir zaman messi seviyesine çıkamadı son 3,4 yılı hiç tartışmaya bile gerek yok çünkü cr nin en çok eleştirilen yönü o zaten.

Arapas konusunda ise frikikte olan üstünlüğünden de daha fazla fark atmış durumda onu hiç karşılaştırmayalım isterseniz. Ben ikisinin de sürekli maçlarını izlerim tamamen objektif bir yorumdur bu zira ronaldo yu da severim fakat messinin herkez tarafından kabul edilen üstün özelleri bunlar. Tıpkı Cr nin hava toplarındaki üstünlüğünün herkez tarafından kabul edilmesi gibi. Aslında daha üstün birçok özelliği var fakat bu konu pek uygun değil o yüzden tartışmamıza gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _gavaracı_ -- 11 Temmuz 2016; 4:52:48 >

• Afrika karması ile Portekiz'in maçını izledik bugün. Bu günlere hep hakem ittirmesiyle, lobileriyle, şikeleriyle veya en kötü ihtimalle şansıyla gelen Afrika karması için anlamlı bir yenilgi oldu beyaz Fransız seyircisi önünde.

Ronaldo için söylenecek bir şey yok, adam öyle bir tutkun ve arzulu ki hüngür hüngür ağladı sakatlanınca ve kenardayken. Messi'nin İspanya'da vergi kaçırma rezaletlerinden dolayı 21 ay hapis cezası aldığı yerde Ronaldo takımını Avrupa şampiyonu yaptı. Messi ne yaptı? Ancak rezil bir performans gösterdiği milli takımdan kaçma kararı aldı ki Arjantin halkı ve basını onu daha fazla eleştiremesin.

Quaresma ve Nani de göğsümüzü kabarttı Türkiye'de oynamış oyuncular olarak. Portekiz'i bu turnuvada Ronado, Nani, Quaresma, Renato Sanchez ve Patricio sırtladı desek yeridir. Portekiz kalecisine de ek parantez açmak lazım, bugün özellikle gayet güzel ve ktirik kurtarışlar yaptı.

Bu turnuvada Afrika karmasında beyaz oyuncular baya azdı, önümüzdeki turnuvada kalye Mandanda geçerse sanıryoruz ki 11 oyuncu da orijinal Afrikalı olacak. Platini ve Fransız lobisi çok çalıştı ama maalesef Eder onların soluğunu kesti.

He bir de Pogba balonunu hatırlatmakta fayda var, 100 milyon euro üstü bonservisine ödeyip alacak takıma hayırlı traşlar.

• jovanovic kullanıcısına yanıt
    İzlerken bende çok serzenişte bulundum kendimce.

Yeri gelince mangalda kül bırakmayan beyaz Avrupalı fransa ingiltere italya vs. Ama iş güce yarışmaya geldimi siyahi insanlara sarılıyor.

Avrupa şuanda refah içinde ise afrikalı ve amerikan yerlilerinin kanı canı alın teri ve ülkelerinin yer altı kaynağına dua etsin .

Onca katliam yapmış hiç alakasız dünyanın bir ucundan ülkeleri yıkmak savaşmak için masumları kullanmış sözde demokrasi ve eşitlik toplumu batı 3yada 4 beyaz gerisi komple siyahi kullanıp finale kalır.
    İngiliz spiker de diyor atletizm de Türkler niye siyahi kullanırmış neresi TÜRK müş.
    Kazanınca mı battı eyy spiker.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edirneli86 -- 11 Temmuz 2016; 5:15:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • _gavaracı_ kullanıcısına yanıt
    Valla arkadaşım, sen bu forumda üye değilken basketbol bölümünün müdavimiydim ben vaktinde. Bölümde 3000 binden fazla mesajım var. Seviye gittikçe düştü diye el etek çektik bütün ahali. Geri de dönmedik. Senin o daha bilgili arkadaşlar olarak nitelediğin insanlar yüzünden hem de, anlamıyorlar diye.

Sen kendine istediğini anlat, adam amma ukala de istersen, canın isterse tartışamaya korktu - korkağın tekiymiş bile diyebilirsin. Beni ırgalamaz. Ha, illa ki bu tartışma sürsün istiyorsan PM at bana. LeBron neden Kobe'den daha büyük oyuncu başlığını atarak konu açayım basketbol bölümüne, bakalım elinde "ama ben Kobe'yi daha çok beğeniyorum" demekten başka argüman kalacak mı.
  • Ulan hala Messi nin milli takımdaki performası yerlerde, ronaldo takımını tek başına sırtladı diyenler var. Sadece copa Amerika daki Messi nin performası bile Ronaldo nun şu tumuvadaki vasatı aşamayan performansından kat ve kat daha iyiydi bi at gözlüklerinizi çıkarın da bakın be kardeşim Messi nin milli takımda kötü olduğu zamanlar yıllar önceydi şimdi çok daha iyi.

Çoğu futbol cahili de eleştirmek için bir neden bulamayınca Messi nin kaçakçılığından vurmaya çalışıyor biz burda kişiliklerini değil oynadıkları oyunları tartışıyoruz ve bana göre Messi Ronaldo dan bir kaç gömlek üste. Bu aldıkları kupadan tamamen bağımsız bir konu. Ronaldo nun şu tunuvada vasatı aşamayan performansıyla varlık dahi gösteremediği gerçeğini görmeyip "ama kupayı aldı o zaman daha iyi olduğunu ispatladı yeaa" gibi cahil yorumları yaparsanız futbol bilginizle alay ettirisiniz. Messi nin kupa almamış olması ondan daha iyi oynadığı gerçeğini (bana göre) değiştirmez sanırım arkadaşların buraya kafası basmıyor. Üstelik Ronaldo suz bir Portekiz in Fransa yı yendiğini de irdelemenizde fayda var çünkü ancak bu şekilde "Ronaldo bu vasat kadroyu tek başına şampiyon yaptı Messi ne yaptı ki" diyerek düştüğünüz çelişkiden kurtulabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

Afrika karması ile Portekiz'in maçını izledik bugün. Bu günlere hep hakem ittirmesiyle, lobileriyle, şikeleriyle veya en kötü ihtimalle şansıyla gelen Afrika karması için anlamlı bir yenilgi oldu beyaz Fransız seyircisi önünde.

Ronaldo için söylenecek bir şey yok, adam öyle bir tutkun ve arzulu ki hüngür hüngür ağladı sakatlanınca ve kenardayken. Messi'nin İspanya'da vergi kaçırma rezaletlerinden dolayı 21 ay hapis cezası aldığı yerde Ronaldo takımını Avrupa şampiyonu yaptı. Messi ne yaptı? Ancak rezil bir performans gösterdiği milli takımdan kaçma kararı aldı ki Arjantin halkı ve basını onu daha fazla eleştiremesin.

Quaresma ve Nani de göğsümüzü kabarttı Türkiye'de oynamış oyuncular olarak. Portekiz'i bu turnuvada Ronado, Nani, Quaresma, Renato Sanchez ve Patricio sırtladı desek yeridir. Portekiz kalecisine de ek parantez açmak lazım, bugün özellikle gayet güzel ve ktirik kurtarışlar yaptı.

Bu turnuvada Afrika karmasında beyaz oyuncular baya azdı, önümüzdeki turnuvada kalye Mandanda geçerse sanıryoruz ki 11 oyuncu da orijinal Afrikalı olacak. Platini ve Fransız lobisi çok çalıştı ama maalesef Eder onların soluğunu kesti.

He bir de Pogba balonunu hatırlatmakta fayda var, 100 milyon euro üstü bonservisine ödeyip alacak takıma hayırlı traşlar.

Bu arkadaşı alın şuradan , adam copa america oynanıyorken gıcını yayıp horlayarak uyuyordu kalkmış messinin copa america performansını eleştiriyor . Kaç tane Arjantin maçını izledin la copa americada dürüst ol

Messi Ronaldo'dan çok daha büyük bir futbolcudur , yeri gelir 5 adam çalımlar gol atar yeri gelir bi key pas atar gol yaptırır . Ronaldo gibi sadece golcülük konusunda konuşmaz .

Golle büyük futbolcu olsaydı Maradona -Pele tartışması olmaz , Zidane gibi adamlar da büyük futbolcu olmazlardı . Şu ergen griezmann bile Zidane'dan daha fazla gol atmış bir isim Fransa milli takımında .
    Ulan istatistikleri göstererek Ronaldo >Messi demek nedir

Durun güzel bir şaka yapacağım size Romario 1000+ gol atarak Ronaldo 9 dan daha iyi bir bitiricidir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 11 Temmuz 2016; 5:56:51 >

• Hala Ronaldo'nun Messi'den iyi olduğunu düşünenler var peh. Ne Messi Ronaldo'dan kötü, ne de Ronaldo Messi'den. Şunu anlayın artık. İkisi de bambaşka ve sıradışı futbolcu. He, kişilik olarak derseniz biri kendini herkesten üstün görür, diğeri tam bir takım oyuncusudur. Biri doğuştan spora yetenekli, diğeri doğuştan futbola. İşte bu yüzden ben FatRonaldo 9 diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanYeE -- 11 Temmuz 2016; 6:39:21 >
  • Ronaldolu portekiz bide dünya kupasi alırsa ronaldo tarihin gelmis gecmis en iyi oyuncusu olur

• Almadığı kupa kalmayan, daha 2 ay önce dünyanın en büyük kupalarından biri olan şampiyonlar ligi kupasını kaldıran, ama buna rağmen sakatlandığı için çocuk gibi ağlayan, tüm kariyerini riske atma pahasına oyunda kalmaya çalışan bir adam seyrettim dün akşam. Portekizmiş, Fransaymış umurumda değil. Dün akşam Ronaldo çok büyük futbol ahlakı dersi verdi.

Bizim göt göbek büyütüp kendini dünyanın zirvesinde gören futbolcularımıza kapak olsun. Biraz ahlak dersi alırlar umarım bu adamdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş

Ya arkadaş bırakın kavgayı. Hem Messiyi hem Ronaldoyu seven,destekleyen yok mu hiç?

Hem Ronaldo'yu hem Messi'yi hem Figo'yu hemde Crespo'yu destekledim. Bakıyorumda futboldan başka herşey dönüyor konuda

• Pepe li portekiz bir de dünya kupası alırsa, pepe tarihin gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12591260126112621263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.