Şimdi Ara

EURO 2016 | Şampiyon PORTEKİZ (1260. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25.357
Cevap
32
Favori
239.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12581259126012611262
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fredydexter

Ronaldo'nun sakatlandı adam gözyaşlarıyla sahayı terk etti yedek kulübesinde durmadı sakat sakat sahadaki takım arkadaşlarını destekledi en çok ronaldoya sevindim helal olsun portekiz mili takıma şuanda portekiz ülkesi
    sevinç çığlıklarıyla sallanıyortur bizim mili takım prim fantezisine devam etsin sag olsunlar elbirliyle mili takım sevgisinide bitirdiler ne ortada futbol oynanıyor dansözlükmü oynanıyor belli degil ardaçık barcelonada oynamadıgı süreyi maşşalah reklamlarda oynatı mili maçta taraftar yuhlayınca ahkam kesmeler magdur edebiyatı anca kendi tayfasını kandırır kısacası şu izlanda ve galler gibi ülkeler memleketlerinde alkışlarla karşılandılar bizimkiler deniz sefasını sürtüler
    NOT= TRT final maçını izleyenleri çileden çıkartı final maçında şifre mi olur halkın vergilerle yaşayan kuruluş kafasına göre şifre koyacak o zaman almayın kardeşim maç yayınlarını nerede iktidar yalakaları var hepsi trt nin başında yuhhhhh lan bunlaraaaa türk halkına bir dogru düzgün maçı bile işkence ettire ettire izletirtiler .

hocam TRT nin tasarrufunda değil UEFA kararı maalesef yurt dışında final maçı ücretli olduğu için ve yurt dışında TRT izlenebildiği için bunun önüne geçmek için uydu yayını sifrelendi yoksa TRT para kazanmak için yapmadi ben de yeni öğrendim bunu adamların günahını aldım (:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: etihadb

Koscielny nasil bir kazma ? bu adam nasil Arsenalda oynar. Eder'e al topu golu at demis resmen

Eder de zaten cep herkülü değil mi ? adamı görmüyor musun boğa gibi ? Koscielny dediğin adam yanında nasıl kalıyor kolay mı öyle mücadele etmek + dakikaya dikkat et Eder oyuna sonradan girdi Koscielny maçın başından beri oynuyordu o kadar olsun, birebirde geçti sonra da efsane gol yazdı, kaleciye laf edenler falan var yahu yapmayın adamın hakkını yemeyin o topu nasıl kurtaracak kaleci, maç sonunda bile Mandanda kaleciye "yapacağın bir şey yok" anlamında bir şeyler diyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 11 Temmuz 2016; 2:15:45 >
  • portekiz fransa kadar hak ediyordu zaten fransa oraya hakemlerle ve şanslı eşleşmelerle gelmişti , portekizin taktik defans , güzel oynadılar ve yenilmediler , görevlerini yaptılar .
  • https://mobile.twitter.com/101greatgoals/status/752254896217419776/video/1

hahaha sunu bir izleyin ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam utanmasa kaleye geçip penaltı çıkaracak bir yapmadığı o kaldı.
    Lütfen bucuruk Kezban vergi kaçakçısı destekçisi herifleri ciddiye bile almayın usulcana uzaklaşacaklar hepsi. messi anca alcatrazda pokemon toplar ya da pardon milletin pokemonunu çalar
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbangem -- 11 Temmuz 2016; 2:19:20 >

• Euro 2016 şampiyonluk primleri : (Kişi başı)

Türkiye: 750 Bin Euro
    Portekiz: 250 Bin Euro

• Klüp bazında 1174 Maç 934 Gol 390 Asist (1324 Gole Katkı)
    Tarihin en iyi 2 oyuncusunu canlı izliyoruz.Şakayı bırakayımda gerçekten şanslıyız. Ama bana Ronaldo antipatik geldiği için Messiyi daha çok seviyorum ve bana göre daha başarılı.Gerçi kupa ve bireysel başarılardan anlaşılıyor ama bu Ronaldocu arkadaşlara söz dinletilmiyor.

• Fransa kupa kazansın diye Fransa da kupa düzenlediler. Kupayı Portekiz aldı.

• Ronaldo her kupa kaldırdığında ağlayan zırlayan birileri oluyor. Bu seferki Rocky Marciano ya kısmetmiş. Ağla yavrucum ağla
  • Ronaldo her kupa kaldırdığında ağlayan zırlayan birileri oluyor. Bu seferki Rocky Marciano ya kısmetmiş. Ağla yavrucum ağla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kappa Face

BIZE BU ZEVKI YASATTIĞIN İCİN TEŞEKKÜRLER RONALDO

BENIM İÇİN ADANA DEMİRSPOR #1 RONALDO #2

MESSI EVLADIM ORDA KUMLA OYNAMAYI BIRAK DA 2 ÇAY KAP GEL; BİRİ RONALDO ABINE DİYERİ KAYBOLAN GELECEĞİNE

MESSİ UÇAKTA AĞLARKEN RONALDO TAKIMINI KUPAYA TAŞIYORDU

MESSİNİN ANASI BABASI ARAYIP SORAR:"OĞLUM NE YAPTIN SEN?! BAK ELİN OĞLUNA KUPAYI TEK BAŞINA ALDI SEN MİLLİ TAKIMI BIRAKMIŞSIN. "

İYİ DENEMEYDİ FRANSA MİLLİ TAKIMI FUTBOLCULARI ADI ALTINDA MESSI FANBOYLARI, RONALDO SAHA DIŞINDA DA TAKIMINI ZAFERE TAŞIYABİLECEĞİNİ DE ANLAMIŞ OLDUNUZ BU HAİN SAKATLAMA GİRİŞİMİNİZLE

Futbol cahili kupayı tek başına aldırttı diyor hala

Ben bu turmuvada ronaldo yu göremedim hatta abartmıyorum kariyerindeki en vasat maçlardan bazıları da bu turnuvada onlarca şut çekip kaleyi bile tutturmadığı maç mı dersin, 90 dk boyunca topa bir kaç kere dokunduğu maçlar mı dersin, sakatlanıp daha maçın başında çıktığı maç mı dersin hepsi bu turnuvada şimdi söyle bana nasıl oluyo tek başına?

Ama artık Dünya kupası olmasa da Avrupa kupası var bunu da o kadar abartmaya gerek yok. He şunu da ekliyim Messi milli takıma dönmeyip kupa alamazsa her ne kadar defalarca finale çıkmış olsa da milli takım bazında başarı olarak açık ara gerisinde olacaktır bu da gerçek ama tekrar döneceğini düşünüyorum en azından bir kaç kez daha kupa şansı yakalayacaktır bakalım.

• Ronaldo'yu itici olduğu için sevmem ancak helal olsun. Öyle bir darbeden sonra 10 dakika daha 2 kere tedavi görerek maçta kalma çabası her baba yiğidin harcı değildi. Kaldı ki adam hala kariyerinin zirvesinde. Yani o sakat geçirdiği 10 dakika belki de kalan futbol yaşamını etkileyecek ama yine de milli forma için direndi. Tekrardan helal olsun, diyecek bir şey yok
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    hocam bence kaleci beklemedigi için yedi mandanda arkadasini teselli edecek doğal olarak. Ben de olsam ederden oradan beklemezdim ama defansta bariz bi hata yoktu hatta tehlikeli bölgeye sokmadilar adamı ama adam inanarak vurmuş...

• Tamam tamam sevinsin gençler dünyanın en iyisi RONALDO.
  • Ahahahahahaha.

Adam gelmiş Kobe LeBron'dan iyidir demiş, Messi CR'ye üstündür demiş. Hani 3 sene üst üste final kaybedip federasyonun içinde yolsuzluklar var diyerek milli takımdan emekli olan vergi kaçakçısının gözyaşlarıyla, hem şanssızlık hem galibiyet gözyaşlarını aynı kefeye koymaya çalışmış. Şimdi de CRseverlere laf anlatılamıyor ki diyor.

Ulan iyi güldüm be. Hayır, bi' nane bildiğin yok; basketboldan referans verme. De' mi? Kobe > LeBron ne lan?

• quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Apatay

Şerefsiz Payet Ronaldo'nun hayallerini elinden alacaktı az kaldı. Adamı zaten sevmiyordum şimdi nefret eder hâle geldim.

Zor da olsa kazanmayı bildi Portekiz. Fransa zaten finale kadar gelmeyi hak etmedi. Almanya maçında bedavadan goller. İzlanda zaten şansa geldi oralara. Almanya Portekiz finali bekliyordum turnuva başından beri. + şuraya hâlâ gelip Messi fotoğrafları atanları görünce ne desem bilmiyorum. Kimi messinin futbolunu beğenir kimi ise Ronaldo'nun. Bana göre gereksiz abartılıyor Messi. Klasik dribble atar atar uzak köşeye vurur başka bi numarası yok bence. Ronaldo uzaktan da çakıyor çat çat kafa ile de atıyor ama işte neden hâlâ Messi ödül alıyor çözebilmiş değilim. Eyyamcı hakemleri Barçayı ligde kayırdıkları için Barça şampiyon oluyor falan. Ondan sanırım.. Ronaldo tek başına şampiyonlar liginde maç taşıyan adam.

Frikiklerini, arapaslarını, oyun zekasını filan saymıyorsunuz sanırım. Bana göre dünyanın en iyi ara pası gömen insanı. 6,7 kişi arasından öyle muazzam paslar atıyor ki adam kaleciyle baş başa kalıyor buna rağmen hala atamayanlar da oluyor tabi (en başta Huguain)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ñolofinwë

Ahahahahahaha.

Adam gelmiş Kobe LeBron'dan iyidir demiş, Messi CR'ye üstündür demiş. Hani 3 sene üst üste final kaybedip federasyonun içinde yolsuzluklar var diyerek milli takımdan emekli olan vergi kaçakçısının gözyaşlarıyla, hem şanssızlık hem galibiyet gözyaşlarını aynı kefeye koymaya çalışmış. Şimdi de CRseverlere laf anlatılamıyor ki diyor.

Ulan iyi güldüm be. Hayır, bi' nane bildiğin yok; basketboldan referans verme. De' mi? Kobe > LeBron ne lan?

2007 den beri Nbayi takip ediyorum.Lebron bile kabul ediyor Kobenin üstünlüğünü.Michael Jordan bile diyor beni sadece Kobeyle kıyaslayabilirsiniz diye .Currycilerden zaten bahsetmiyorum onlar zaten tam velet.Bu arada bu seneki final serisinde sonuna kadar Lebronu destekledim o da ne kadar büyük bir oyuncu olduğunu gösterdi.Sen Kobeyi aşağılayamazsın hiçbir şekilde.Haddin değil.Ben Ronaldoyu aşağılamıyorum sadece Messiden kötü diyorum.Gece gece adamı kanser ettiler ya yemin ediyorum.Basketbolu bilmeyen adamla basket tartışıyorum.Hadi C.Ronaldoya en iyi diyenleri anladım sen hala kariyeri bitmeyen adama nasıl Kobeden iyi dersin ama dersen ki Kobeyi geçecek 6-7 şampiyonluk kazanıcak en az 2 kere daha mvp olacak de saygı duyarım bu yorumuna .

• Sosyal Fobiyi Yok Et
    Sosyal fobiyi yok et kitabında yer alan özgüven kazanma programını uygulayarak 3 ay içinde özgüvenini 8 kat arttırabilirsin. Sosyal fobiyi tarihe gömebilirsin.TIKLA ÖĞREN
    http://goo.gl/vQP3fd

• quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Marciano

quote:

Orijinalden alıntı: Ñolofinwë

Ahahahahahaha.

2007 den beri Nbayi takip ediyorum.Lebron bile kabul ediyor Kobenin üstünlüğünü.Michael Jordan bile diyor beni sadece Kobeyle kıyaslayabilirsiniz diye .Currycilerden zaten bahsetmiyorum onlar zaten tam velet.Bu arada bu seneki final serisinde sonuna kadar Lebronu destekledim o da ne kadar büyük bir oyuncu olduğunu gösterdi.Sen Kobeyi aşağılayamazsın hiçbir şekilde.Haddin değil.Ben Ronaldoyu aşağılamıyorum sadece Messiden kötü diyorum.Gece gece adamı kanser ettiler ya yemin ediyorum.Basketbolu bilmeyen adamla basket tartışıyorum.Hadi C.Ronaldoya en iyi diyenleri anladım sen hala kariyeri bitmeyen adama nasıl Kobeden iyi dersin ama dersen ki Kobeyi geçecek 6-7 şampiyonluk kazanıcak en az 2 kere daha mvp olacak de saygı duyarım bu yorumuna .

Niye en az 2 kere daha mvp kazanıyor yahu 4>1 zaten şu an durum. 3>2 Final MVP. İş mvplere kalıyorsa Lebron çoktan geçmiştir zaten.

• Neyse iyi geceler hepinize.

Messi'nin ASLA kazanamayacağı bir başarının sonuna geldik. Milli takım kupası.
  • 
Sayfa: önceki 12581259126012611262
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.