Şimdi Ara

EURO 2016 | Şampiyon PORTEKİZ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.357
Cevap
32
Favori
239.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İspanyollar en az 5 lik yapar bizi hırvatlarda keza aynı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İngilizler her zamanki gibi olay çıkartmış
  • Hele şükür başlıyor

•  EURO 2016 | Şampiyon PORTEKİZ
  • Turnuva'nın favorisi Almanya. Portekiz'den sürpriz bekliyorum. Almanya-Portekiz finali olabilir. İsveç, Belçika yarı final yababilir. Milli takımımız çeyrek finale kalır.( Gönül daha başarılı olsun ister) Ve en önemlisi terörsüz, olaysız bir turnuva diliyorum. Yoksa tatsız bir organizasyona dönüşür. İnşallah olmaz. Milli takımımıza başarılar!

• Milli takımımız için bir şey demiyorum ama benim 2 favorim var.

1- Fransa
    2- Belçika
  • Arkadaşlar elinize sağlık, ilk sayfaya ekledim yayın akışlarını ve takvimi.

Takvim ve yayın akışı için ilk sayfaya göz atabilirsiniz, konuya eklendi.

Bugün turnuvanın ilk maçı oynanacak, başladığı gibi keyifli, çekişmeli, mücadelenin doruklarda olduğu bir turnuva dileğiyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neutumn -- 10 Haziran 2016; 13:04:39 >
  • her gün maç var yav. dünya kupasına bir de şu avrupa kupasına hasta oluyorum. ne zaman açsam maç var
  • Sadece bir takım şampiyon olabilecek. Temennim heyecanlı, güzel bir turnuva olması ve tabi ki Milli takımızın başarısı. Arvavutluk, İzlanda ve İrlanda başarılı olmasını istediğim milli takımlar.
  • Herkes Belçika'ya gizli favori diyor ama bence gizli favori varsa Italya ve Portekizdir. Belçikanın beklentileri aşamayacagini düşünüyorum.

• Bence sürpriz olmayacak. Almanya ya da İspanya alır gibi. Biz ise bi çeyrek final görürüz

• quote:

Orijinalden alıntı: PERENAL.

Türkiye gruptan çıkamayacak bana kalırsa,
    Bu turnuvada favorim fransa.
    İnşallah ispanya paslaşmalarıyla bizi yine mest eder. Futbolun tadını alırız.

Hocam 4 takımdan 3ü gruptan çıkıyor zaten (iki grup hariç), gruptan çıkmamak imkansız neredeyse
  • Turnuvanın prosedürü öyle ki eskiden ilk 2 maçtan sonra turnuvadan veda ediliyordu, son maç prestije dönüyordu fakat bu yıl değişen formatı göz önüne aldığımızda milli takımın gücü dolayısıyla gruptan çıkacağını sanıyorum, Çek Cumhuriyeti'nden puan çıkaramayacaksa orada ne işi var diye sordurur bizlere, yanlış anlaşılmasın, Çek Cumhuriyeti oldukça tehlikeli ve bir o kadar da kaliteli oyunculara sahip, görece Hırvatlar ve İspanyollara göre daha mütevazı diyebiliriz.
  • 2. Yunanistan faciası yaşamayız inşallah yine :(( güzel zevkli futbol görmek istiyorum ben.
  • Fransa Romanya akşam Stancu yu izlicez

• quote:

Orijinalden alıntı: spartakus35.5

Turnuva'nın favorisi Almanya. Portekiz'den sürpriz bekliyorum. Almanya-Portekiz finali olabilir. İsveç, Belçika yarı final yababilir. Milli takımımız çeyrek finale kalır.( Gönül daha başarılı olsun ister) Ve en önemlisi terörsüz, olaysız bir turnuva diliyorum. Yoksa tatsız bir organizasyona dönüşür. İnşallah olmaz. Milli takımımıza başarılar!

Ne isveç'i hocam ya çok vasatlar.

• #BizBittiDemedenBitmez #EURO2016 #TUR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anche

Herkes Belçika'ya gizli favori diyor ama bence gizli favori varsa Italya ve Portekizdir. Belçikanın beklentileri aşamayacagini düşünüyorum.

Katılıyorum hepsine. Belçika vasatı aşamayacak, İtalya turnuva takımıdır o yüzden onlar hiç göze batmadan yarı finali görebilir birden. Portekiz'in de ŞL'yi almış Ronaldo'nun gazının yardımıyla çeyrek finaldeki rakibine baya zorluk çıkaracağını, turu da alabileceğini düşünüyorum.

• SON DAKİKA | David de Gea, İspanya Milli Takım kadrosundan çıkarıldı! (The Sun)

• SON DAKİKA - İspanya'da adı taciz iddialarına karışan kaleci De Gea kadro dışı bırakıldı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.