Şimdi Ara

EURO 2016 | Şampiyon PORTEKİZ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.357
Cevap
32
Favori
242.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya ben anlamıyorum dünyanın parasını kazanıyorlar hala taciz işleriyle uğraşıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Favori Almanya
    Süpriz Portekiz
    Ekstra Süpriz Polonya
    Hayal Kırıklıkları Belçika İspanya

• Gol kralı tahmininiz var mı ?

Bence Griezmann

• quote:

Orijinalden alıntı: yibo90

Gol kralı tahmininiz var mı ?

Bence Griezmann

Morata

• Hem TRT hem Digiturk verecek galiba bizim maçları. LİG TV'de de Türkiye maçının reklamı var.
  • senelik 8 milyon avro kazanıyorsun. sırf öğle yemeği parana 100 tane hayat kadınını evine çağırabilirsin.
  • Bu tür turnuvalara daima tecrübeli oyuncuları dahil edeceksiniz, olmazsa olmazdır. Türkiye'de bu oran çok düşük, İngiltere de bunun ceremesini çekebilir. Tecrübeden kasıt sadece yaşla endeksli değil tabii ki. Örneğin bir Mevlüt ummadığınız işler yapabilirdi, Euro 2008'i hatırlayın; Rüştü, Semih, Emre Aşık, Nihat önemli işlere imza attılar.

Turnuvada iyi yerlere gelmek istiyorsa milli takımımız, kesinlikle kart görmemeye çalışacak, Euro 2008'de 14 kişi ile Almanya karşısına çıkmıştık, hayati önem arz eder bunlar. Terim çok taktik anlatan biri değil, çıkıp kart görmemesi için oyuncularını ikaz etsin fazla bile faydası olur, oyuna direkt etki eder.
  • Başlıyoruz
    İyi olan kazansın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Favori Fransa
    Hayal Kirikligi Ispanya
    Turkiye 2. Turda elenecek
    Gol krali Griezmann
    Surpriz takim Hirvatistan/ Polonya

• Şampiyon: Fransa
    Plase: Portekiz,Almanya
    Sürpriz: Polonya,Ukrayna
    Hayal kırıklığı: Belçika

Türkiye'nin de iyi iş çıkaracağını düşünüyorum.Doğru kurgu ve düzen yakalanırsa her takımla kafa kafaya oynar.

• Final: Almanya - Fransa (Sürekli değiştiriyorum.) (Belçika'nın yükü kaldıramayacağını sanıyorum.)
    Gol Kralı: Cristian Benteke ya da Thomas Müller
    Turnuvanın Oyuncusu: Thomas Müller (Adam koşuyor.)
    Parlayan Yıldızı: Julian Draxler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yibo90

Gol kralı tahmininiz var mı ?

Bence Griezmann

Giroud.

• Greizmann fransa'da ilk 11 oynar mı ?
  • Kupanın underdogu Portekiz
  • Maç kaçta bursa yolundayım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün oynanacak Fransa - Romanya maçı saat 22:00'da.
  • geleceğe not: gruptan 2.olarak çıkıcaz
  • İlk maçımız Paris'te olacak, sonra Nice ve Lens şehirlerinde. Marsilya'da kamp yapıyor milli takımımız, Fransa'nın güneydoğu bölgesi, Marsilya tipik bir Akdeniz şehri görünümünde. Paris ise kuzeye daha yakın olmakla birlikte kuzey orta kısmında bulunuyor Fransa'nın. Dikkatimi çeken nokta, Nice şehri Marsilya gibi güneydoğu bölgesinde olup uzaklığı takriben 200 km'ye yakın, seyahat açısından oldukça uygun bir güzergah. Ayrıca biyolojik olarak da adapte problemi olmayacaktır.

Ne yazık ki önce Paris, sonra Nice, sonra da Lens'e yolculuk yapacak milli takım. Marsilya'da, Fransa'nın en güneyinde bir bölgeden orta kuzey bölgesine uçacak, ardından tekrar Marsilya'da kampa devam edip Nice'e geçecek, son olarak da Fransa'nın en kuzeyinde, kuzeybatı bölgesindeki Lens şehrine uçup son maçını oynayacak. Fransa, kuzeyden güneye ve batıdan doğuya yaklaşık 1000 km mesafesinde bir coğrafik alana sahip, milli takımımız yolculuk konusunda çok şanslı değil.

Biyolojik kontrol, klimatik ve jeomorfolojik şartlarla dengesiz bir tavır alabilir, kuzeyi karasal bir iklime sahip, kuru bir soğuk iken batısı okyanusal iklim etkisinde nemli ve yağışlı, orta bölgelerde yer yer karasallık ve kuraklık, güneyinde ise akdeniz iklim tipinin karakteristik yapısı gereği nemli ve sıcak bir hava göze çarpıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mAtes5252

Ya ben anlamıyorum dünyanın parasını kazanıyorlar hala taciz işleriyle uğraşıyorlar

Para koparmak için iftira atiyorda olabilirler. Ya da eski olaylar olabilir.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.