< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Euro 2020 yayin
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BNYSVV3J?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BNYSVV3J?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yayinlanmayacakmis sanirim..Yoksa reklamini gorurduk simdiden...Belki final..Zaten Trt'lik durum degil..Yayinci kurulusun elinde 4k yayin..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rai 4k dan yayinlanacak . Turnuvada 4k yayini var yani
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
İPTV üzerinden link bulunabilir mi acaba benim derdim o trt 4k yı digiturk kullandığım için izleme şansım yok. Digiturk ünde 4k ile ilgili atılım yapma gibi bir niyeti yok laf olsun diye 4k almış gibiyim ayını his 3d tv alıncada olmuştu neyseki 4k için film vs bulabiliniyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: jagataiİPTV üzerinden link bulunabilir mi acaba benim derdim o trt 4k yı digiturk kullandığım için izleme şansım yok. Digiturk ünde 4k ile ilgili atılım yapma gibi bir niyeti yok laf olsun diye 4k almış gibiyim ayını his 3d tv alıncada olmuştu neyseki 4k için film vs bulabiliniyor.
Normal Uydu yayininda var TRT 4k Oradan niye izlemiyorsunuz?
Uydu anten eutelsat a ayarlı orda trt 4k yok diye biliyorum?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: jagatai
Uydu anten eutelsat a ayarlı orda trt 4k yok diye biliyorum?Bilemiyorum Tarama yapin siz yine de,belki vardir..
TRT 4K Kanalı Digitürk /Eutelsat uydusun da yoktur..
* Maç zamanı Eklermi bakacağız artık.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X