Bildirim
Euro Coach Simulator (Çıkmadı) [ANA KONU]
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tam istediğim oyun gelecek gibi. Şehirler arası otobüs similatörü iyi olacaktır. -
otobüs mü sürceğiz? eğer otobüs sürceksek neden oyunun adı "euro bus simulatör" değil? coach ne oluyor? muavin mi olacağız, otobüs şirketimi yöneteceğiz??? coach ne alakaa. -
quote:
Orijinalden alıntı: Banzai!
otobüs mü sürceğiz? eğer otobüs sürceksek neden oyunun adı "euro bus simulatör" değil? coach ne oluyor? muavin mi olacağız, otobüs şirketimi yöneteceğiz??? coach ne alakaa.
-
OHHH beeee sonunda adam gibi otobus simulasyonu geliyor.........
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Unsullied -- 25 Haziran 2013; 19:13:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Banzai!
otobüs mü sürceğiz? eğer otobüs sürceksek neden oyunun adı "euro bus simulatör" değil? coach ne oluyor? muavin mi olacağız, otobüs şirketimi yöneteceğiz??? coach ne alakaa.
Coach - bir diğer anlamıda Otobüs demek . -
quote:
Orijinalden alıntı: SACRED085
Sonunda adam gibi otobus simulasyonu geliyor......... BU KONU TUTAR...
Rodobus ve Bu oyun iyi bir çekişmeye sahne olur bundan kaarlı çıkanda biz kullanıcılar olucaz . -
Bus Driver'ın biraz daha evrim geçirmişi olacaktır. Bakalım nasıl bir şey olacak. -
Sonunda düzgün bir otobüs simülasyonu geliyor gibi
Edit: Hayırlısı olsun inşallah Belki bu sene içinde çıkar ama çok ümitlenmeyelim derim. En çok aynaları merak ediyorum açıkcası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Airbus- -- 14 Şubat 2013; 20:50:30 > -
quote:
Orijinalden alıntı: sentello_42_
Ben zaten senden önce konu açmışım. Niye tekrar açıyorsun ki ? Forum kurallarına göre açmadan önce araştırman gerekiyor
Benim konum :http://forum.donanimhaber.com/m_71465136/tm.htm
Seninki konu değil Video .
Benimkinde açıklama daha geniş kapsamlı sen özet bile geçmemişsin . Güldürdün Beni .
-
İşte bu . SCS bu işi düzgün yaparsa piyasaya hakim olur -
Evet, Sonunda SCS otobüs işine el attı. Bu işi yapsa yapsa SCS yapar zaten. Bi de bunu bekle şimdi... -
oh be nihayet... Buda türkçe gelirse tadından yenmez -
Yeni gördüm konuyu takipde kalalım, yeni bilgileri buradan paylaşırız. -
Konu yeni bilgiler gelmesi halinde sürekli GÜNCELLENECEKTİR . -
Eveeeet, SCS otobüslere de el attı. Hadi bakalım. -
İyi bakeeem,ets 2 den sikilana kadar bu cikar
Yerimizi alalım. Umarım güzel bir oyun olur. -
En yakın zamanda video istiyoruz.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Çocuklarıma vasiyetim eğer bir gün oyun çıkarsa oynasinlar
|
Benzer içerikler
- tekken 6 iki kişilik nasıl oynanır ps5
- ets2 dlc crack
- guitar hero pc
- havalı pilot sözleri
- sims 4 para hilesi
- microsoft flight simulator sistem gereksinimleri
- farming simulator 25 ne zaman çıkacak
- en iyi simülasyon oyunları pc
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X