Şimdi Ara

Euro Truck Simulator 2 İş Listesi Görünmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
14.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Euro Truck Simulator 2'de iş teklifleri görünmüyor. Tek Seferlik İş ve Serbest Çalış kısmındaki yükler görünmüyor. Ancak şirketlerin kapısındaki yeşil noktalara gelince orada görünüyor. Bu sorun nasıl çözülebilir?
    Not: Sadece Euro Truck Simulator 2 Multiplayer modunu kullanıyorum, başka mod yok. Oyun Steam'den orijinal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55Samsunlee55 -- 2 Haziran 2014; 14:50:17 >

• Hocam aynısı bendede oldu manuel olarak bi şirkete girdim orda gözüktükten sonra hepsi geldi
  • quote:

Kısaca anlatmak gerekirse oyun kapalıyken belgelerim>euro truck sim 2 içindeki config.cfg'yi açın.
    alttaki iki satırı bulup 0'ı 1 yapın

uset g_console to 1
    uset g_developer to 1

MP'de oyun ve kendi profiliniz açın, klavyede " simgesine (esc'nin altında) basıp g_force_economy_reset 1 kodunu yapıştırıp entera basın, profil ekrarnından profilinizi tekrar yükleyin. Çıkan pencereye tamam deyin. Yine aynı şekilde " basıp konsolu açın bu kez g_force_economy_reset 0 yazın entera basın, sorun çözülmüştür. Aynı şey olursa aynı adımları tekrarlayın. Benim sorun çözüldü :D

ana konuda yazılı zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.