Şimdi Ara

Euro Truck Simulator 2 Nasıl Dinlenicez?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
67.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler oyun daha dün geldi yükledim şimdi bi sorum var dinlenirken bir tuşa basmamız gerekiyor mu yoksa motoru kapatıp bekliyor muyuz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Euro Truck Simulator 2'de Nasıl Dinlenilir:

Euro Truck Simulator 2'de uzun mesafeli sürüşler sırasında dinlenmen gerekebilir. İşte adım adım bir kılavuz:

1. Uygun bir dinlenme alanı bul. Bunlar genellikle otoyollar boyunca kamyon durakları veya kasabalarda yer alır.
    2. Dinlenme alanına girdikten sonra uygun bir park yeri seç.
    3. Aracını park ettikten sonra "F7" tuşuna basarak kamyonundan in.
    4. Kamyonunun kabinine geri dön ve "F7" tuşuna tekrar basarak kabine gir.
    5. "Z" tuşuna basarak uyku moduna geç.

Uyku süresini "0" ila "12" saat arasında ayarlayabilirsin. Dinlenmen tamamlandığında "Enter" tuşuna basarak uyanabilirsin.

Anahtar Kelimelerle Zenginleştirilmiş Metin:

• Euro Truck Simulator 2'de dinlenmek için uygun bir dinlenme alanı bulmalısın.
    • Aracını park ettikten sonra kamyonundan ets 2 uyuma tuşu "F7" ile inebilirsin.
    • Kamyonuna geri dön ve ets 2 nasıl uyunur "F7" ile kabine gir.
    • Euro truck uyuma moduna geçmek için "Z" tuşuna bas.
    • Ets nasıl uyunur seçeneğiyle uyku süresini ayarlayabilirsin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • dinleme simgesi olan yerlere gidip burada motoru kapatıyorsun. ardından enter'a basınca 10 saatlik bir dinlenme periyoduna girer.
  • Kardeşim benzinlige falan girdiginde böyle araçların park edildigi yerler görüceksin haritadada mavi olarak gösterio die hatırlıyorum oraya aracını parkettiginde ekrana bir yazı gelcek o işlemi yap ve otomatikman uyuycak sürücümüz genellikle benzinliklerde oluyor dinlenme yerleri ve yere beyaz boya ile çizilmiş şeritler görceksin oraya park ediceksin tırı..
  • sağolun beyler anladım.
  • devrilen tır nasıl düzeliyor arkadaşlar?
  • sağ tarafta navigas olan yerde f7 mi f8 mi öle bi tuş var ona basınca arayımmı tamir ekibini die soruyor sonra ararsan seni en yakın tamirliğe çekiyo
  • BiLq3 kullanıcısına yanıt

Knk ben dinlenme yerine gidiyorum park ediyorum ne bir yeşil işaret var ne birşey yatak işaretine geliyorum hiç bir şey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aga b kaç yıl once yazılmış

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.