Şimdi Ara

Euro Truck Simulator 2 - navigsyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ana konuya yazdım ama cevap bulamadım. Aşağıdaki videoda ve youtubede gördüğüm birkaç videoda aracın içinde entegre navigasyon cihazı var. Ama ben oynarken ne benim aracımda ne de başka bir araçta navigasyon cihazı var ayriyetten çıkan navigasyon ekranı var o kadar. Bu mod falan mı? Cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

• oyundayken f6 ya bas
  • ilerde açılıyor.30 bin dolar verip yaptırıyosun volvoya.
  • 11-12 levelde açılan bir modifiye, 30 bin civarı tutuyor. Tırın içini komple değiştiriyo (dahili gps, deri koltuklar, cep telefonu, cd çalar vs.). Bir çok tır modeline geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boffin

11-12 levelde açılan bir modifiye, 30 bin civarı tutuyor. Tırın içini komple değiştiriyo (dahili gps, deri koltuklar, cep telefonu, cd çalar vs.). Bir çok tır modeline geliyor.

Şu anda 13. levelım. Hangi modifiye o? Bu arada scania tırım var ufak olanlardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastStand -- 1 Kasım 2012; 22:58:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

quote:

11-12 levelde açılan bir modifiye, 30 bin civarı tutuyor. Tırın içini komple değiştiriyo (dahili gps, deri koltuklar, cep telefonu, cd çalar vs.). Bir çok tır modeline geliyor.

Şu anda 13. levelım. Hangi modifiye o? Bu arada scania tırım var ufak olanlardan.

Tamirciye git yeni parça almak için, yanılmıyorsam 4. sırada (hani İngiltere için direksiyonu sağa geçirdiğimiz bölüm) olmalı.
    Orada aracın içini tamamen değiştiren bir modifiye var. Scania da da olması lazım GPS.

Edit: Şimdi baktım Scania da var 35760 Euro hemen sağa gömülü GPS geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boffin -- 1 Kasım 2012; 23:04:19 >

• quote:

quote:

quote:

Tamirciye git yeni parça almak için, yanılmıyorsam 4. sırada (hani İngiltere için direksiyonu sağa geçirdiğimiz bölüm) olmalı.
    Orada aracın içini tamamen değiştiren bir modifiye var. Scania da da olması lazım GPS.

Teşekkür ederim yardım için elimdeki teslimatı bitirdikten sonra en yakın tamirciye gidip bakacağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim yardım için elimdeki teslimatı bitirdikten sonra en yakın tamirciye gidip bakacağım.

güzel diyalog

• Kesin çözümü bulan varmı şuan 7 deyim nasıl sağ tarfa alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dnmzsefa kullanıcısına yanıt
    Direksiyonu diyorsanız onu da parçacı da yapacaksınız. Ya da aracı satın alırken sağda olsun diyorsanız aracı yapılandır seçeneğini seçin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.