Şimdi Ara

euro diesel nereden alınır pompa ve enjektöre zarar vermez (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aracı aldığımdan beri(5000km) Eurodizel için Opet'i tercih ediyorum. Memnunum. Güvendiğim bir kaç istasyon dışında biryerden de almamaya özen gösteriyorum.
  • Yıllardır hep Shell V-Power Eurodiesel alıyorum.Son zamanlarda Fullshave almaya başladım.Çok şükür bir sıkıntı yaşamadım ...
    (2007 Kangoo 1.5 Dci 80 Hp)
  • po dan kara duman sonrası 3 aydır opet kullanıyorum motor sesi azaldı kara dumanda sıfır
  • Benim fikrim şu; dizel araçların pompaları ve motoru alışkanlık sever. Gerekli olmadıkça mazot aldığınız bayiyi bile değiştirmeyin. Motor o mazota alıştıkça daha iyi bir performans sağlıyor ve mekanik sorunlar ertelenmiş oluyor. Tabi hep de kalitesiz mazot koyun demiyorum ama mesela size yakın kaliteli bir istasyondan aracı aldıktan sonra kart çıkartın ve hep ordan almaya çalışın. Bir sorun olursa zaten o hasar yakıttan ise size ödemek zorunda kalıyorlar. Bu arada araç Astra H 1.3 CDTI, Opet kullanıyoruz.
  • Bütün petrol satıcıları en güzel ve kaliteli mazotu ben satıyorum diyorlar. Ve diyecekler. Ara sıra enjektör temizleyici katkı maddesi kullanmak en makul çözüm.. Üç ayda bir , altı ayda bir mazot alırken depoya ekleyin..Ben dizel CLİO ve MEGANE ve PASSAT kullanırken hep böyle yapıyordum...Saygılarımla..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.