Bildirim
EURO sizce önümüzdeki günlerde düşermi çıkarmı
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Arkadaşlar Ekimde kurban bayram tatilinde yurtdısına cıkıyorum. 500€ alacağım.Sizce en uygun zaman nezaman? -
lütfen biri cevap versin anlayan eden euro 2.20 diye yurt dışına geldim okumaya aldı başını gidiyor. düşecek diyen arkadaşlarım var hatta bir arkadaşım 3 olur orda kalır dedi sebebini sorduğumda;
seneye de vızeler verılcek
serbest dolasım ıcın avrupada en az 10 ulke eklencek
secım falanda var
mecbur dusurcek hukumet
daha oy alması falan lazım
eli mahkum
cevabını verdi ama anlayan biri varsa yazsın lütfen.. -
quote:
Orijinalden alıntı: MysTeri0us qirL
lütfen biri cevap versin anlayan eden euro 2.20 diye yurt dışına geldim okumaya aldı başını gidiyor. düşecek diyen arkadaşlarım var hatta bir arkadaşım 3 olur orda kalır dedi sebebini sorduğumda;
seneye de vızeler verılcek
serbest dolasım ıcın avrupada en az 10 ulke eklencek
secım falanda var
mecbur dusurcek hukumet
daha oy alması falan lazım
eli mahkum
cevabını verdi ama anlayan biri varsa yazsın lütfen..
yakın zamanda pek düşecek gibi değil ayrıntılı yazararım sebeplerini ama geç oldu yoruldum . euro ile iş yapıyorsan dikkatli olmanda fayda var hocam -
2'ye kadar düşecek.
6 ay içinde bu konuyu uplarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Darksilence09
Arkadaşlar Ekimde kurban bayram tatilinde yurtdısına cıkıyorum. 500€ alacağım.Sizce en uygun zaman nezaman?
Geçen sene veya ondan önceki sene...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uisge Beatha -- 9 Ocak 2014; 0:21:33 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X