Şimdi Ara

Euro Truck Sim2 de dorseyle devrildim tekrar nasıl düzelteceğim aracı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
26.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar oyunun müptelası oldum fakat oyuna daha yeni başladım 5.seviyedeyim, yalnız otobanda hızlı giderken virajda savrularak tırı yatırdım yola ve tekrar nasıl düzeltebilirim oyuna yeni başladığımdan bir türlü bulamıyorum nerden ve nasıl oluyor? şimdiden teşekkür ediyorum...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Euro Truck Simulator 2'de Devrilen Tırı Düzeltme

Euro Truck Simulator 2'de tırınızı devirmeniz halinde, onu düzeltmek için aşağıdaki adımları izleyin:

• "ets 2 devrilen tırı düzeltme kodu"nu kullanın: "sl" tuşlarına basın ve oyun konsoluna "g_set_truck_upright 1" yazın. Bu komut tırınızı otomatik olarak düzeltecektir.
    • Oyunu Kaydedin ve Yeniden Başlatın: Oyunu kaydedin ve ardından yeniden başlatın. Bu işlem bazen devrilen tırı düzeltmeye yardımcı olabilir.
    • Haritayı Kullanarak Teleport Olun: Haritayı açın ve herhangi bir tesise veya şehre teleport olun. Bu işlem, tırınızı otomatik olarak düz bir yüzeye yerleştirecektir.
    • "Euro truck simulator 2 devrilen tırı kaldırma" seçeneğini kullanın: Bir çekici aracı çağırın. Çekici aracı devrilen tırınızın yanına getirin ve "Aracı Kaldır" seçeneğini seçin. Çekici aracı tırınızı düz bir yüzeye taşıyacaktır.
    • Oyunu Kapatıp Tekrar Açın: Oyunu kapatın ve tekrar açın. Bu işlem bazen devrilen tırı düzeltmeye yardımcı olabilir.

Bu yöntemlerden herhangi biri işe yaramazsa, tırınızı kurtarmak için bir oyun yöneticisiyle iletişime geçmeniz gerekebilir.

Önemli Not: Bu düzeltmeler yalnızca tek oyunculu mod için geçerlidir. Çok oyunculu modda devrilen bir tırı düzeltmek için farklı adımlar gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • f7 basıcaksın sanırım yanlış hatırlamıyorsam yol yardım gelicek parası neyse vericen düzelticekler
  • tmm oldu teşekkürler.
  • oyunda yarış oyunları gibi r tuşuna basıp resetleme olmaması eksiklik.her tır devrildiğinde bütçeden biraz para verip serviste yaptırmak zorundayız yapılacak birşey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicemoguz

oyunda yarış oyunları gibi r tuşuna basıp resetleme olmaması eksiklik.her tır devrildiğinde bütçeden biraz para verip serviste yaptırmak zorundayız yapılacak birşey yok.

O da simulasyon olduğundan konulmamış sanırım. Gerçeğe uygun olsun diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicemoguz

oyunda yarış oyunları gibi r tuşuna basıp resetleme olmaması eksiklik.her tır devrildiğinde bütçeden biraz para verip serviste yaptırmak zorundayız yapılacak birşey yok.

Bence "r" tuşu eksiklik değil sonuçta simulasyon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Neighbourhood -- 23 Haziran 2013; 23:38:56 >
  • servis daha yakın bir şehre bırakınca
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok para alıyorlar çok fazla zaman kaybı oluyor :S ama çarpmasaydın sende
  • Bende hep kendi düzeltiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.