steamden oyunu silip tekrar yükleyince düzeldi, belki başınıza gelebilir. |
Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU] (3656. sayfa)
-
-
Sistem işi gerçekten sıkıntılı ülkemiz ekonomisinde. Arkadaş eski setupa talip olunca bir an gaza gelip yükselteyim dedim sistemi ama 2 - 3 aydır acısı acı bir şekilde çıkıyor ödeme yönünden. Kasa ve monitör setupları şimdilik aşağıdaki gibi. Gönlünüzdekinin daha iyileri sizlere de nasip olsun..
-
22 gb güncelleme gelmiş. Ne bu yaw
-
5 gün önce gelenimi söylüyorsunuz yoksa bugün yeni 22gb dahami geldi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
22 gb güncelleme gelmiyor, gelen güncellemeyi 22gb'lık oyun dosyalarını değiştirerek üzerine yazıyor gibi bir iş yapıyor.
Bu arada İsviçre görevlerini yapamıyorum, World of Trucks hesabı bağlı, iki seferdir İsviçre'den başka bir ülkeye ve başka ülkeden de İsviçre'ye yük taşıdım, ilerleme olarak saymadı. Başka ne yapmak gerekiyor anlamadım.
-
farklı ülkeler olacak(her ülkeden 1 kez)ve 200km den fazla olacak.
-
Öyle zaten. Ancak ilerletmiyor. İsviçre'den Macaristan'a mı ne yük taşıdım, dönüşte de tekrar İsviçre'ye taşıdım, ikisini de kabul etmedi.
Belirli bir yük mü var yoksa o detaya dikkat etmedim.
-
Belirli bir yük yok değişik 10 ülkeye yada o ülkelerden gelmen gerekiyor sadece. Eski eventlere bakarsak biraz daha uzun sürdü bu. İsviçre den on değişik ülkeye yük bulmak zor bende hep Almanya Fransa çıkıyordu.
Bide bişey dikkatimi çekti eskiden alacağım yük çok uzaktaysa almadan oraya gidip öyle alıyordum şimdi olmuyor gittiğimde yük kaybolmuş oluyor.
Servis raporu ektedir arkadaşlar.Şuanda hasar olmamasına rağmen tırımın farları sönüp araç arızası veriyor. Hangi parçayı yenilemem gerekli?
-
Para varsa hepsini yenile uğraşma. Lastikler zaten biraz eskidiği zaman frenleme de kaymaya başlıyor.
macaristan dan geri götürünce saymıyor. isviçreye ya götüreceksiniz yada getireceksiziniz. belki daha önce macaristan a götürdüyseniz saymamış olabilir. logbook tan bakabilirsiniz önceki teslimatlara. belli bir yük yok.
-
Hocam niye veya nasıl anlatamadım bilmiyorum
Sıfırdan İsviçre'den çıktım, bir yere götürdüm, saymadı.
Başka bir yerden yine sıfırdan çıktım, İsviçre'ye götürdüm, yine saymadı.
Daha ne yapmam gerekiyor, dua mı okuyacağım
Arama falan yapıyorum, bir sorun yaşandığına dair bir konu da göremedim, akşama SCS forumlarına bi bakayım.
-
yükü external contract ten alıyorsunuz değil mi?
-
Tabi hocam ETS ATS oynamayı biliyoruz çok şükür yav
Acaba bi mod vesaire mi engel oldu dedim. Bir sıkıntı var da anlamadım du bakalım.
-
-
Core 2 Duo E8200'den selamlar.
-
Arkadaşlar beraber yola çıktığınız(!) bir Discord grubu var mı? Ekleyin beni de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Naptınız hocam saydı mı yükleri :) Şimdi 10 farklı ülke yaptılar yollar git git bitmiyor 90 la :D
-
Sonra tekrar denemedim.
SCS blog'da da baktım, başkaları da benzer şeyleri söylemiş.
Ancak şöyle bir şey gördüm, örneğin İsviçre'den Avusturya'ya taşıdınız, sonra oradan bir yük alıp İsviçre'ye geri döndünüz. Bunu "1" başarım olarak sayıyor.
Gerçekten böyle ise bunu bir türlü anlatamamışlar. Yazan edenler de becerememiş, arada bir mesajda tesadüfen gördüm
Bu halini deneyemedim gerçekten oluyor mu olmuyor mu diye.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X