Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU] (3657. sayfa)
-
-
Hocam etkinlik sayfasında yazılı kurallara dikkat ederseniz zaten İsviçre'den 10 farklı ülkede herhangi bir yere diyor. Yani herhangi bir ülkeden İsviçreye taşıdığınız yükü saymaz. Biz sürekli gittiğimiz yerden geri hızlı yolculuk atıyoruz :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunakyildiz -- 29 Mayıs 2024; 10:45:49 > -
Ben o mesajları okuyunca İsviçre'den bir ülkeye gidip geri dönmek gerekiyor şeklinde anladım. O da değil demek
Ancak bende kesinlikle bu şekilde de olmadı. İsviçre'den 2-3 tane dışarıya yük taşıdım. Kesinlikle saymıyor. O yüzden diyordum ne eksik ne eksik diye..
-
Renault Trucks E-Tech T Release
steamcommunity.comSteam :: SCS Software :: Renault Trucks E-Tech T Releasehttps://steamcommunity.com/groups/scs_games/announcements/detail/4192367467615554213 -
Krone'nin elektrikli treylerleri gelir mi acaba? Bence Renault E Tech'den sonra gelmesi lazım gibi.
İz BırakanlaryoutubeDostlar Selamlar! Otomotivdeki elektrik güncellemesi dört bir yanımızı kuşatırken, son hamlesi trailer tarafına geldi. Krone ve Trailer Dynamics'in iş birliği ile ortaya çıkan etrailer'lar şaşırtıcı özellikleri ve inanılmaz teknolojisiyle şimdi İz Bırakanlar'da... Yorumlarınız benim için çok önemli! Haydi Yorumlara! Abone Olmak İçin; https://www.youtube.com/channel/UCWK8wNdM2xH42Y818gWWiTw?sub_confirmation=1 #izbırakanlar #krone #etrailerhttps://www.youtube.com/watch?v=4Yz6S-VzjZM -
Grup yok ama eklersen sürebiliriz birlikte DC ID:kasssady
-
En az 200 km yol olmalı.
-
500-600 gittim geldim, yok
Bi mod mu engel oluyor ne halt oluyor anlamadım, neyse daha fazla kastırmayacağım, zaten tır değiştirince İstanbul garaja döndü, Romanya falan hiç sürmemişim oralarda. Bari oralarda takılayım harita açayım dedim biraz. Gitmediğim neresi varsa oralara yükü seçip devam ediyorum.
-
Muhtemelen modlardan dolayı sıkıntı var. Yukarıda ss attım. Hatta sırtına dorse alıp Harici piyasadan bile taşısanız sayıyor. Ama hediyeler tırt çıktı, Norveç, Litvanya, Karadağ bayrakları geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Seyahat loglarını paylaş burada istersen detaylı bakalım. Aynı ülkeye yapınca saymıyor sanırım.
-
arkadaşlar konvoy falan yapıp da bir işim çıktığında kimseyi yarıda bırakmak istemiyorum. ama yine de WOT ta mı oynamalıyım yoksa online olmadan pro mods ile mi devam edeyim? hangisini tercih etmem gerekir?. ben vakit buldukça gün oluyor yarım saat gün oluyor 3-4 saat oynuyorum. ama 3 saat oynayacağım deyip de 10 dk sonra çıkmam gerektiiği de oluyor. o yüzden online konvoy oynayamıyorum.
-
ets 2 nin fiyatından şikayet eden beleşçilere söylüyorum steam de 1 dolara inmiş!
-
Oyunu ve tüm dlcleri aldım oyuna sıfırdan başlıyorum. 2k24 tr haritasu ve promodsu kurdum videolarda anlatıldığı gibi ama oyunda ne türkiye haritası açıldı nede dünya haritası. Ne yapmam gerekli acaba? Otobüs map ekledim modları aktif ettim ama beceremedim bi türlü
-
Şu an 1,50 sürümünü kullanıyorum. Bu sürümle uyumlu sağ aynayı daha küçük gösterecek mod var mı arkadaşlar?
-
Deneyimsel modu kullanıyorum sadece çekiciye ağır yüklü malları alabiliyorum bunu yaşayan başkası var mı?
-
Beleşçi değilim ama eskiden 5 TL alabilirken şimdi zamlı fiyatla birlikte banka makasını ödüyoruz.
Steam dolara geçince benim için hayat durdu orada çöp bile alamıyorum.
ETS2 ve ATS bazı paketleriyle sahibim kur değişikliğinden önce hangi haritaları alabildiysem onlarla devam sonrası Allah kerim...
-
Aynı şey benim için de geçerli.
1 dolara satacağına 33 TLye sat abi. Neden ben dolar ödüyorum neden bankaya makas ödüyorum.
Yaz indirimlerinde 1 defa girdim steame onda da mobilden.
Hiç bir şey almadan çıktım.
2014ten sonra ilk kez yaptım bunu.
Beni umursamayanı ben çoktan silerim. TL zamanlarından aldığım Kütüphanedeki 1435 oyun da dursun artık.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçen yaz indiriminde keşif kuyruğundan kart kastım 1 dolar bile çıkmadı, satarken komisyon kesiyor bir de.
Az ve öz oyun alan biri olduğum için benim o kadar oyunum yok ama eldekiler epey oyalar. Epic ve Prime Gaming sağ olsun iyi kötü veriyor bir şeyler.
Görmeye ömrümüz yeter mi bilmem elbet bir gün TL geri gelecek.
-
Arkadaşlar merhaba uzun aradir girmiyorum ara vermiştim. Promod kurucamda.Europa modu icin dlc'ler lazim Kanada ve ortadogu için dlc gerekmiyor sanırım hepsini tek seferde kullanabilirmiyim en geniş haritaya nasil erişebilirim ?
Rehber bulamadim :S
Son Olarak Forum Donanımhaber AHALİSİ ! Tırcılara sesleniyorum.. Hafta sonu Cumartesi akşami hepberaber toplanip Avrupanin en kalabalık şehrine konvoy yapalim ? Bu tür etkinlikleri artıralım ne dersiniz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 21 Temmuz 2024; 22:34:6 > -
Hocam Canada ats için. benim bildiğim promods hepsine bütün harita dlcleri lazım. Truckersmp promods da oynuyorum ben beklerim sizide beraber çekelim yük
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X