Bildirim
### EURO TRUCK SIMULATOR 2 TIR’CILAR KULÜBÜ [439 Üye] ### (13. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
listeyi güncellesek -
Volvo (oyundaki adı Vaillant) 700 hp motoru takınca yüklü halde en dik yokuşlarda bile bana mısın demeyip 110 km/h hızla gidiyor. (Speed limit kaldırdım 90 km/h üzeri hızlar için.) Ama 100 km/h ve yukarısı hızlarda viraj almaya pek kalkışmayın, yavaşlayın azcık, virajı dönün, sonra basın gaza yeniden. Yoksa yan yatarsınız benden demesi.
Bu arada vitesi manuel kullanması da ayrı bir zevkliymiş. Bir daha otomatik vites kullanmam. -
quote:
Orijinalden alıntı: B.S.S.
Mercedes aldım, lakin araç durmuyor. IVEDO daha iyiydi bu konuda maalesef. Mercedes'i de değiştireceğim.
Bu arada merak ediyorum kaçınız esc ye basmadan aracı sürerken su doldurmaya çalışıyor ya da cep telefonuyla mesaj falan gönderiyor
F1'e basınca duruyor oyun -
ekle renault premium -
quote:
Orijinalden alıntı: iea96
quote:
Orijinalden alıntı: B.S.S.
Mercedes aldım, lakin araç durmuyor. IVEDO daha iyiydi bu konuda maalesef. Mercedes'i de değiştireceğim.
Bu arada merak ediyorum kaçınız esc ye basmadan aracı sürerken su doldurmaya çalışıyor ya da cep telefonuyla mesaj falan gönderiyor
F1'e basınca duruyor oyun
Biliyorum ama araç sürerken dediklerimi yapmak zevkli oluyor
-
Konuyu ne zaman güncelleyeceksiniz -
benim tır -
hocam güncellemiyecen mi ?? -
quote:
Orijinalden alıntı: odoner
quote:
Orijinalden alıntı: Bisector
Benide ekler misiniz =)
Scania R
quote:
Orijinalden alıntı: odoner
arkadaslar bu tırı 90 km nın uzerıne cıkaracak bır mod yokmu otobanlarda hem vakıt kaybı hem can sıkıntısı oluyor
"İnternette Euro Truck Simulator2 hız limiti" şeklinde arama yaparsanız bulabilirsiniz.
eyvallah dostum işlem tamamdır saatte 120 km/h işler daha hızlı ilerliyor
Yazmayı unutmuşum zaten sen oyunda farkediceksindir. Hız limiti kalkınca benzin eskisine oranla deli gibi gidiyor. Dikkat etmek lazım, ben yolda kalıcaktım az daha :D
-
Ekle Hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enemywalker -- 8 Kasım 2012; 14:28:39 > -
scania tırım ile aranıza hoşgeldim -
Eklersen sevinirim Merseces-Benz Actros -
Beni Eklersen sevinirim
KacaK
Volvo F16 750HP -
Guncellenmeyecek mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekle usta volvo kullanıyorum 1010 bg 8x4 -
ne zaman güncellenecek ? -
bnm tır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByUtKu -- 9 Kasım 2012; 22:48:28 >
-
EURO TRUCK SİMULATORDEN FARKI NEDİR ? -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X