Şimdi Ara

### EURO TRUCK SIMULATOR 2 TIR’CILAR KULÜBÜ [439 Üye] ### (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.099
Cevap
36
Favori
188.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyundaki en iyi tır Scania ve Volvo FH16 hatta en iyisi FH16 ama fren çok kötü sürekli kırmızı ışıkta bekleyenleri biçiyorum
  • Ekle hocam Actros kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sermerhat
    arkadaşlar seviye sayısı kaça kadar çıkıyor oyunda bilen var mı ?

52'ye kadar çıkıyor arkadaşım.
    Bu arada beni de yazın, tır değişse de adı hep Scania ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegendCanary -- 15 Kasım 2012; 1:40:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyzehade

Benide ekle 40 tane işçim var hepsine dublex tır yaptım verdim şu anda Volvo FH16 kullanıyorum:)

maşallah hocam, allah Euro ya kulum mu dedi?
  • bu arda tırım mercedes actros mp3 tam bilmiyorum ama en güçlüsünü alıp modifiyelemiştim
  • Beyler 90 KM nin üstüne çıkamiyorum... Arabanin gideri var bassa 120 130 basar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaanfield

Oyundaki en iyi tır Scania ve Volvo FH16 hatta en iyisi FH16 ama fren çok kötü sürekli kırmızı ışıkta bekleyenleri biçiyorum

Hasarsız teslim yapamadım Volvo ya 750hp motor taktığımdan beri. Gaza basması güzel de durması sorun Volvo'da.
  • ekle benide scania kullanıyorum
  • Arkadaşlar, konunun sahibi sayfayı neden güncellemiyor?
    Bilgisi olan yada konu sahibine ulaşabilecek birisi varsa söyleyebilir mi acaba
  • Benide ekleyin. :) Volvo F16H 750 beygir :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaanfield

Oyundaki en iyi tır Scania ve Volvo FH16 hatta en iyisi FH16 ama fren çok kötü sürekli kırmızı ışıkta bekleyenleri biçiyorum

kesinlikle katılıyorum, hatta diyebilirim ki scania 730 dan umduğumu bulamadım. volvo nun fren mesafesi iyi değil ancak onuda çift çeker şasi ile halledebiliyorsunuz, fren mesafesi inanılmaz kısalıyor vede kolayca savrulup devrilmiyor.
  • hocam benide ekle scania 420 highline
  • Yazın beni de. Daha yeni başladım şirkette çalışıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CRaFTY_35

quote:

Orijinalden alıntı: beyzehade

Benide ekle 40 tane işçim var hepsine dublex tır yaptım verdim şu anda Volvo FH16 kullanıyorum:)

maşallah hocam, allah Euro ya kulum mu dedi?

Daha da çok alabiliyorum ama yolları çok gidip geldiğim için çok sıkıcı oluyor oyun çıktığından beri oynuyorum 107 levelim:)
  • hocam ekle benide
  • arkadaşlar belli bir şoför sayınız olduktan sonra aracı sürmenize gerek yok garajlarınız arası "hemen git" butonuna basın, garajdan garaja gitmek oyun saati ile 8-10 saat belki daha fazla sürdüğü için günün hasılatı (şoförlerinizin getirdiği gelir) hesabınıza geçiyor. bu şekilde yaptığınız zaman daha fazla garaj ve şoför alabiliyorsunuz. garaj alma olayı da şöyle yapın ; garaj almak istediğiniz şehirdeki tır galerisine gidin, "galeriye hemen gitmek istiyor musunuz" diye sorunca evet deyin, galeriye gidin elinizdeki tırı takas yapın direk o şehirden devam ediyorsunuz oyuna. ve gidin o şehirdeki garajı alın.
    biraz karışık oldu ancak oyunu bildiğiniz için ne demek istediğimi anlamışsınızdır, hile felan yok tamemen oyunun kendi imkanlarından faydalanarak yapıyorsunuz. benim şuanda 50 şoförüm var ben yüke çalışmıyorum artık gitmediğim yollarda serbest sürüş yapıyorum, tabi tecrübe puanım yük taşırkenki kadar yükselmesede yinede yetiyor.

• Ben 100 numaraya rezerve yapabilir miyim?
  • Ekle.
  • ekle hocam scania r730 :D
  • Ekle: Volvo FH16
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.