Şimdi Ara

### EURO TRUCK SIMULATOR 2 TIR’CILAR KULÜBÜ [439 Üye] ### (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.099
Cevap
36
Favori
188.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar, şasiyi 6x4 yapmak tıra ne gibi avantajlar getirir, ne gibi götürüleri vardır?
  • Beyler :(
    ### EURO TRUCK SIMULATOR 2 TIR’CILAR KULÜBÜ [439 Üye] ###
  • Ekle hocam Mercedes-Benz Actros
  • Arkadaşlar boşuna eklenme talebinde bulunmayın. Malesef konuyu açan admin hem konuyu hem de buradaki insanları umursamıyor. Açmış konuyu bırakmış gtimiş umrunda bile değil. PM den mesaj attım ilgilen diye ama tık yok
  • Beyler Driving Force GT direksiyonum var, simulasyon oyunlarına merak saldım doğal olarak ETS 2 için uygun ayarları söyleyebilir misiniz?
  • Benide ekler misiniz? Tır, Renault Magnum (şimdilik)
  • Ekle. Tır Man tgx xl
  • Ekleyin hocam tır Man gerisini sonra yazarım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras

Beyler Driving Force GT direksiyonum var, simulasyon oyunlarına merak saldım doğal olarak ETS 2 için uygun ayarları söyleyebilir misiniz?

http://forum.donanimhaber.com/m_67269400/tm.htm

Aradığını bu başlıkta bulabilirsin hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkeskin -- 3 Aralık 2012; 7:02:58 >
  • Ekle hocam benide Scania R500
  • Benide ekler misiniz.

En çirkininden Renault Magnum'um var 3 adet. =)

Buarada 90km/h hızı geçemiyorum. Sanırım takograf izin vermiyor =)

Bu hız sınırını nasıl aşabilirim ?
  • Arkadaşlar oyunu neyle oynuyorsunuz klavye gamepad falan zevk veriyor mu? Direksiyon alayım diyorum sırf bunun icin var mıdır tavsiyeniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkghost

Benide ekler misiniz.

En çirkininden Renault Magnum'um var 3 adet. =)

Buarada 90km/h hızı geçemiyorum. Sanırım takograf izin vermiyor =)

Bu hız sınırını nasıl aşabilirim ?

Hileyle yani mod ekleyerek geçebilirsin.

Diğer arkadaşa da cevap vereyim ben klavyeyle oynuyorum güzel oluyor ancak direksiyonla falan oynayanlara gıpta ile bakıyorum aslında bende alabilirdim ancak yaza evleneceğim zaten yaş olmuş 25 bu satten sonra almayayım diyorum :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BöcekBaşı -- 3 Aralık 2012; 16:18:25 >
  • Sanırım arkadaş oyunu bırakmış en kısa zamanda alıntı yapacağım arkadaştan yeni konu açacağım kayıt yapmaya devam edebiliriz arkadaşlar.
  • Listeye benide ekle Scania
  • En ucuz TIR hangi markadadır ve nerededir? Ben Volvo F16H kullanıyorum da adamlarıma ucuzundan alcam

Yaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İveco nun başlangıç kamyonu var 90.000 euro civarı kelepir ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirohingi

arkadaşlar, şasiyi 6x4 yapmak tıra ne gibi avantajlar getirir, ne gibi götürüleri vardır?

hocam ben hız limitini kaldırdım 6x4 hızlanışı iyi ancak yüksek hızda yağ gibi kayıyor yolda tutamıyorum ... bana göre hızlı kullanım içim en iyi şasi 6x2 ... biraz daha yavaş hızlanıyor ama hızlandığı zaman gayet iyi viraj alıyor ...
  • Ekle. Henüz şirkete çalışıyorum ama yakında kendi aracımı alırım. Favori aracım ise Renault Premium.
  • Silincek :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BöcekBaşı -- 5 Aralık 2012; 21:13:47 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.