Şimdi Ara

### EURO TRUCK SIMULATOR 2 TIR’CILAR KULÜBÜ [439 Üye] ### (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.099
Cevap
36
Favori
188.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sircap

Ekle. Henüz şirkete çalışıyorum ama yakında kendi aracımı alırım. Favori aracım ise Renault Premium.

Arkadaşlar yeni konu burdan devam ediyoruz bu konu güncelleme yapılmıyor artık.

Buraya tıklayarak yeni knuya ulaşabilirsiniz arkadaşlar===>>> Euro Truck Kullanıcılar Kulubü Yeni Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BöcekBaşı -- 5 Aralık 2012; 21:14:40 >
  • Volvo FH16 Sleeper kasa 4x2... bekliyorum
  • MAN TGX XXL 550 BG ekle aga
  • Volvo FH16 Sleeper kasa 4x2
  • Yanlış post.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herzt -- 15 Aralık 2012; 16:29:50 >
  • Bizi de ekle hocam yeni başladık 133.000 para var şöförüm
  • Mesaj silindi ,

Daha önce yazmışım ondan dolayı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocheBobois -- 19 Aralık 2012; 2:12:38 >
  • benide ekleyin volvo 750 bg full+full :)
  • Ev gibi ya orası gerçekten güzel. Volvo tek geçerim seni. Games Truck herzaman tek.
  • Kamyon oyunları için sizlere bir site tavsiye edeceğim Truck Games sitesinde bütün kamyon oyunlarını bulabilirisiniz. Ama alacaksam volvo alırdım ben. Hem oyun için iyi bir performans.
  • Kamyon oyunlarından canavar kamyon oyunlarını daha çok seviyorum. Games Truck ve monster truck games.
  • Eklerseniz sevinirim aracım Renault Premium
  • ekle
  • eklersen sevinirim
  • Ekle VOLVO FH16
  • benide ekle renault magnum ve premium
  • Oyun full ayarlarda çok kasıyor. Sanki Crysis. Kazma gibi yapmışlar grafik işini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Oyun full ayarlarda çok kasıyor. Sanki Crysis. Kazma gibi yapmışlar grafik işini.

Kesinlikle size katılıyorum benim sistemde bazen takılma oluyordu ama fx 4100 ve 6850 li bir sistemde oynadım o sistemde de aynı sorun oluyor sistemlerden kaynaklanan bir sorun olmadığı kesin
  • Hocam hala eklememişin ?

Rostock - Verona Seferi , yakıt tankeri 31.300 Euro Toplam para 343.000 Euro Hala şöförüm ve bu sefer bittikten sonra bir tır alıp şöför alıp ona vericem ben aynen devam iyi para yapınca tır alıcam modifiyesi falan anca yani tutar ona göre oynıycam sonra seviye lazım 20 , 25 falan neyse işte böyle

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.