Şimdi Ara

### EURO TRUCK SIMULATOR 2 TIR’CILAR KULÜBÜ [439 Üye] ### (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.099
Cevap
36
Favori
188.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beni de eklersen sevinirim Volvo Fh16 820 bg
  • Ekle beni de hocam. Scania kullanıyorum. :)
  • Arkadaşlar yanlış yere yazıyorsam kusruma bakmayın.. y500 sli win 8 bilgisayarımla euro truck simulator oynamaya başladım. Oyun esnasında bir süre sonra masaüstü geliyor, tekrar oyuna dönünce de masaüstü görüntüsü değişmiyor tekrar oyuna giremiyorum yani. Bu sırada oyun devam ediyor tabi aracın seslerini hatta bir süre sonra acı bir şekilde bir yere çarptığını duyuyorum :) Yardımcı olabilecek var mı biraz karışık anlatmış olabilirim
  • benide yazarmısın şirkete çalışıyorum tır vardı ama para -de olduğundan satmak zorunda kaldım
  • az önce yeni tır aldım Volvo fh16 750ps
  • Ekleyin abi. Şiekette çalışıyorum.
  • Buda benim Tır ekleyiver
    Scania R440

### EURO TRUCK SIMULATOR 2 TIR’CILAR KULÜBÜ [439 Üye] ###
  • Hocam benıde yaz.Tırım Daf XF Super s
  • ekle

tırım DAF XF Space
  • Ekle Hocam Volvo FH 16 :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

ÜYELERİN DİKKATİNE !!!

İmza resim boyutu düşürüldü.

Yeni İMZA Kodu

[center][image]https://store.donanimhaber.com/6f/15/9d/6f159d12c33cf1c8d61ee34ba18c11b9.jpg[/image] 
    [b][size=1][link=http://forum.donanimhaber.com/m_67421596/mpage_1/f_/key_//tm.htm#67421596]"Euro Truck Simulator 2 TIR’cılar Kulübü"[/link][/size][/b]
    [/center]

Ekle benide hocam
    Scania R440
  • Beyler acil yardım tır alcam reno istiyom diğer markaların galerilerini açtım renonunki açılmıyor parisede pragada gittim sebebi nedir.lütfen cevap verin
  • Hocam benide ekleyin
  • Ekle kardeş sana zahmet beni de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wild rider -- 28 Haziran 2013; 7:01:52 >
  • beni de ekleyin... 400.000 euro luk borcu ödemeye çalışıyorum. o yüzden kendi aracım yok şimdilik.
  • Bizide bi eklesen hocam...
  • Selamlar arkadaşlar, nvidia gt 525m ekran kartının yeni driverını indirdim (320.49) oyunu açarken hata alıyordum(crash).Driverı sildikten sonra eski driverımı yükledim (314.07) bu sefer sorunsuz çalıştı.Aynı hatayla karşılaşan var mı?
  • uqr007 U kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de geçen yüklemiştim o zaman 320.18 vardı açılmıyordu 306.97 ye geçmiştim düzelmişti şimdi güncelledim 320.49 a bende de açılmıyor. @uqr007
  • Ekle hocam..DAF XF Space.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.