Şimdi Ara

### EURO TRUCK SIMULATOR 2 TIR’CILAR KULÜBÜ [439 Üye] ### (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.099
Cevap
36
Favori
188.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    DAF markasını daha sık kullanıyom.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçanAtPegasus

quote:

Orijinalden alıntı: Veiny Arm

Beyler tır tavsiye eder mısınız

Man yada Volvo al modeli artık parana kalmış

350bin para devrilmeyecek bi tır lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar scania r 6x4 şasi 480 beygir iyi mi sizce?
  • bende girmek istiyorum abiler kullandığım tır :MAN TGX XXL
    Birde tıra bir şey oldu gitmiyo gidiyo duruyo gidiyo duruyo yardım edin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Veiny Arm

Beyler tır tavsiye eder mısınız

Arkadaşlar bir kaç bilgi ve tır önerim olacak . Oyunu bilenler bu söyleyeceklerimi biliyorlardır zaten ama yeni başlayanlar için söylüyorum: Arkadaşlar benim tır tavsiyem Volvo F16H Sleeper . 600bg ama 10,000 € daha verip 750bg yapabilirsiniz. Nm nedir diye merak edenler vardır . Nm ne kadar çok olursa hızlanma da o kadar çabuk olur. Fakat dezavantajı şu ; Nm ne kadar fazla olursa enerji tüketimi de o kadar fazla olur. Bunun için biraz erken yüksek vitese çıkın . Merak etmeyin. Nm çok olduğu için çabuk hızlanacak . VolvoF16H Sleeper le dorsem yokken (750 bg 3,550 Nm ) 0 dan 90 a çıkıs suresini ölçtüm : 23 sn de çıktı. Ama tercih sizin . Bu arada Benide Ekleyin : Volvo F16H Sleeper
    bİR ÖNERİ DAHA: Öndekini bekleyemiyor ve sürekli sollama yapıyorsanız Nm si faazla olan çekici alın çünkü Nm nin fazla olması daha çabuk hızlanma sağlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbyekta07 -- 30 Temmuz 2013; 15:56:50 >

• Bu da benim tırım oyunu satın almadım netten indirdiğim için adları değişik .d
    ### EURO TRUCK SIMULATOR 2 TIR’CILAR KULÜBÜ [439 Üye] ###
  • Beni de eklermisin oyunu çok seviyorum
    Not:Direksiyon la oynuyorum
  • :)
    ### EURO TRUCK SIMULATOR 2 TIR’CILAR KULÜBÜ [439 Üye] ###
  • Benide yazarmısınız hocam
    Volvo FH16 750 Beygir
  • Eklendiniz arkadaşlar, gecikme için kusura bakmayın :)

Herkese arızasız kazasız sürüşler :)

NOT: İlk sayfadan alıntı yapmayalım lütfen, sayfanın neredeyse yarısını işgal ediyor.
  • BENİ DE EKLER MİSİN KARDEŞ SCANİA R
    1500 HP GÜCÜNDE
    ### EURO TRUCK SIMULATOR 2 TIR’CILAR KULÜBÜ [439 Üye] ###### EURO TRUCK SIMULATOR 2 TIR’CILAR KULÜBÜ [439 Üye] ###### EURO TRUCK SIMULATOR 2 TIR’CILAR KULÜBÜ [439 Üye] ###

• BUDA BİZİM TIR
    ### EURO TRUCK SIMULATOR 2 TIR’CILAR KULÜBÜ [439 Üye] ###### EURO TRUCK SIMULATOR 2 TIR’CILAR KULÜBÜ [439 Üye] ###### EURO TRUCK SIMULATOR 2 TIR’CILAR KULÜBÜ [439 Üye] ###

• quote:

Orijinalden alıntı: 37memo

BUDA BİZİM TIR

euro truck simulator underground 2

• Tır dedeğin ışıklı olur [
    ### EURO TRUCK SIMULATOR 2 TIR’CILAR KULÜBÜ [439 Üye] ###### EURO TRUCK SIMULATOR 2 TIR’CILAR KULÜBÜ [439 Üye] ###### EURO TRUCK SIMULATOR 2 TIR’CILAR KULÜBÜ [439 Üye] ###### EURO TRUCK SIMULATOR 2 TIR’CILAR KULÜBÜ [439 Üye] ###

• hani bana hani demiş volvo FH16 6x2 700hp.
    Afrika da mazot ucuz :)
  • mutluttr kullanıcısına yanıt
    Eklendiniz, hadi bakalım 290 olduk.

200. üyeye doğru gidiyoruz.
  • Benıde ekleyın VOLVO F16H

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PanikAtak -- 3 Ağustos 2013; 22:55:43 >
  • PanikAtak kullanıcısına yanıt
    Eklendiniz
  • benide ekleyin : Scania R700
  • kaiowas kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.