Şimdi Ara

### EURO TRUCK SIMULATOR 2 TIR’CILAR KULÜBÜ [439 Üye] ### (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.099
Cevap
36
Favori
188.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekledim
  • ben de varım dostum
  • Ekleyin hocam şimdilik şirkette

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eklendiniz
  • Ekle hocam

Oyunda yeni oldugum icin hesapli bi iveco aldim ancak en kisa zamanda scania veya volvoya gecicem. Simlilik sofor yazabilirsen parayi denklestirip tiri guncelleyince tekrar yazarim konuya

• ChelseaSmile kullanıcısına yanıt
    Ekledim, DFGT'de hayırlı olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Ekledim, DFGT'de hayırlı olsun :)

Tesekurler

• Hadi TIR'cılar, 200 e sadece 4 kişi :)
  • Tüm ETS2 camiasının bayramı Mübarek olsun sevgili TIR'cı kardeşlerim :)
  • Ekle hocam tır Scania R730 V8 ss'leri atarım sonra.
  • Kefalci kullanıcısına yanıt
    Eklendiniz
  • Scania R Topline 730 bg - DAF XF Süper Space 510 bg 6x4 - Volvo F16H Globetraveller XL 6x4 750 bg

ASUS S550C Series Ultrabook Sonic Master- İntel inside Core i5-3317U, 1.7GHz- 6GB Ram - 750GB+ 24GB(SSD) HDD- NVidia Geforce GT 635M.2GB
    ### EURO TRUCK SIMULATOR 2 TIR’CILAR KULÜBÜ [439 Üye] ###### EURO TRUCK SIMULATOR 2 TIR’CILAR KULÜBÜ [439 Üye] ###### EURO TRUCK SIMULATOR 2 TIR’CILAR KULÜBÜ [439 Üye] ###

• quote:

Orijinalden alıntı: NiqT

bende yeni oynamaya başladım çok mükemmel bir oyunmuş oyunda profesyonel biri mesajımı alıntılayabilirmi tırlar hakkında soru sormak istiyorum

Sor belki biliyorumdur.)
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    ekle mercedes benz axor 598 bg 6x4 şasi.300. üye olmaya çalışıorum beni 300e yazsana

### EURO TRUCK SIMULATOR 2 TIR’CILAR KULÜBÜ [439 Üye] ###

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stadhouder -- 12 Ağustos 2013; 22:53:47 >
  • Bende yeni başladım sayılır benide eklermisiniz Tırım ''MAN''.

450 Bine yakın borcum var bir tane'de şöförüm var hayırlısı

Ya yalnız şu yapay zekayı inşallah geliştirirler FIFA oynarken bu kadar sinirlenmiyorum ben arkadaş.
  • volvo fh16 700 küsür beygir.Volvo ile birlikte 6 tane tırım,2tane garajım var.Yaklaşık 200 bin borcum var.
  • Arkadaşlar TSM 3.5 yükledim dün.Sorunsuzca oynuyorum şimdilik ancak Mercedes logosu yüklemiştim önceden.Oyunda Mercedes araç açamıyorum.Daha kendi aracımı almadım tek seferlik iş yapıyorum.TSM 3.5 a uygun Mercedes logo modu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiqT

Hocam ben bir çok tır modeli var bunlardan hangisi alınmalı en pahalı olana göremi

bide benim aradığım tır yol tutuşu frenleri iyi olcak hız olarakta 110 yapsın yeter hangi markayı önerirsiniz

Bide ben tsm 3.5 haritasını yükledim harita gerçekten büyüdü ama ne tür bi avantajı var oyuna buglar getiriyormu hataları neler

Yol tutuşu hakkında pek bilgim yok. Bir de her tır en fazla 90 yokuş aşağı sadece arkada dorse varken 110 flan yapabiliyor. ben de para ve lwl hilesi var . o yüzden her tır var ama Volvo nun ilk tırı en iyisi ç ünkü 800+600 lt benzin deposu var . yani direk globetraveller alma. ilk tırı geliştir. kabini flan globetraveller yap. diğerinin yakıt deposu az.

BİDE ARKADAŞLAR ETS MP 2013 SONUNDA ÇIKIYORMUŞ . YAPAY ZEKA OLMAYACAKMIŞ. HERKESİ HARİTADA GOREBİLECEKMİŞİZ. KONUŞMA İSE SADECE 1-2 MİL YAKINDAKİ KİŞİLERLE SESLİ VEYA YAZILI OLARAK OLACAKMIŞ.

Not:ALINTIDIR

• Arkadaşlar bir şey soracağım. Benim ETS2 de gölgeler yok. Mod 1.1.1 olduğundanmı gölgeler yok?
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.