Şimdi Ara

### EURO TRUCK SIMULATOR 2 TIR’CILAR KULÜBÜ [439 Üye] ### (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.099
Cevap
36
Favori
188.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben arabamın sağ taraftaki aynasını göremiyorum nasıl görünebilir hale getirebilirim bilginiz var mı? Önceden görünüyordu aslında.
  • Şu oyunu oynamak bir türlü kısmet olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guardiano

Arkadaşlar ben arabamın sağ taraftaki aynasını göremiyorum nasıl görünebilir hale getirebilirim bilginiz var mı? Önceden görünüyordu aslında.

F2'ye basın.
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Kardeş sen oyunu çok iyi biliyorsundur diye sana soruyorum. Çabuk cevap verirsen sevinirim . Benim ets2 1.1.1 . Ben 1.3.1 e güncellemek istiyordum tabi buldum sitesini. orda 1.4.12 de var . Hangisine güncellesem daha iyi olur bide tavsiye ettiğin sürümün cd keyini biliyorsan söyler misin?
  • @_Dominic_Toretto_

2 gün önce başladım MAN TGXXL 2.seviyedeyim daha
  • Beni de ekle :) Volvo FH16
  • ekle
  • Beyler hani versiyonu kullanıyorsunuz siz? Ben 1.1.1 sürümünü kullanıyomuşum bunu yükseltecem ama 1.1.1'den yükseltme bir türlü bulamadım yardımcı olurmusunuz.
  • @37memo
    Tırın maşallah taverna havasında gazino gibi.

@_Dominic_Toretto_
    Ekle gardaşım. Daha yeni başladım.
  • yaz benide hocam VOLVO F16H
  • Arkadaşlar!
    Vitesi manuel (sıralı) olarak mı kullanıyorsunuz, yoksa otomatik mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Arkadaşlar!

manuel tabi ki..
  • Eklendiniz TIR'cılar !

@bocekgrafik

Ben Otomatik kullanıyorum :)
  • Yaz bizi de.Henüz yeni bir oyuncuyum.
  • quote:

Arkadaşlar!

G27 ile oynuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar!

otomatik kullanıyorum manuelle uğraşılmıyor arada bir rampalarda boşa atıyorum sadece
  • Henüz 6. leveldeyim. Ben de bilmediğim için başta otomatik kullanıyordum ama vitesi manuele alınca

1- Motorun ve turbonun harika sesini dinleyebiliyorum.
    2- Araç daha yüksek devir çevirdiği için (Yolun durumuna göre 2000-2300 arasında atıyorum sonraki vitese. Kırmızıya girmeden.) daha fazla beygir üretiyor ve özellikle de rampalarda araç bayılmıyor.
    3- 12. vitese ihtiyaç bile duymuyorum. Hız limitini de kaldırdıktan sonra 11. vitesle 117 km'ye kadar çıkmıştım dün.

Tüm bu sebeplerle kesinlikle manuel vitesi öneriyorum. Misal olarak Iveco'nun 360 beygirlik tırı özellikle de rampalarda aşırı yavaşlıyordu. O bile daha hızlı çıkıyor artık bu şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 4 Eylül 2013; 15:29:46 >
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Ne ile oynuyorsun ?

Ben Xbox Gamepad'i ile oynuyorum.
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Yön tuşları ile vites için de shift ve kontrol. Yalnız vites manuelde iken geri geri gitmek için kontrol ile vitesi R'ye aldıktan sonra yine yukarı ok tuşunu kullanıyorsun. Park işini de bayağı bi öğrendim.

Bu oyunun kontrollerini beğendim. Öncekini klavye ile oynamak zordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 4 Eylül 2013; 15:33:57 >
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Ben de klavye ile başlamıştım. Sonra oyundan sıkılmaya başladım.

Sonrasında Xbox Gamepad ile deneyeyim dedim, çok daha zevkli oluyor. Direksiyon ile çok daha zevkli oluyor tabi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 4 Eylül 2013; 15:31:45 >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.