Şimdi Ara

### EURO TRUCK SIMULATOR 2 TIR’CILAR KULÜBÜ [439 Üye] ### (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.099
Cevap
36
Favori
188.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla neyle oynarsan oyna ama mutlaka manuel vitesle oyna. Hani otomatik viteste kullanırken de yüksek devir çevirmiş olsa, manuel vites kullanmaya zaten ihtiyaç olmayacaktı ama 1300-1500 devri geçmiyor be kardeşim vites değiştirmesi. Araba baygın baygın gidiyor.

Arabanın yüksek gücünü hissedemiyorsun öyle.

Bütün araçları henüz manuel olarak kullanmadım. Sadece birkaç tanesini kullandım henüz. Özellikle de Renault tırın motor sesine hasta oldum.
    Karanlık ve yağmurlu gecelerde, ıssız dağlarda yankılanıyorum arabamın sesi. Yakıyorum dağları. Şiir gibi oldu vallahi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 4 Eylül 2013; 15:34:31 >
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Şu Logitech ETS için bir Direksiyon çıkartsa ya :)

Şöyle direksiyon çapı büyük, ve 12 ileri vites ile güzel olurdu
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    G25 direksiyoni yerine araba direksiyonu takan vardı.

Bu da aynı kişinin oynayış videosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 4 Eylül 2013; 16:05:01 >

• benide yazın
    Dorse varken 2010hp and 21 vites manual
    ### EURO TRUCK SIMULATOR 2 TIR’CILAR KULÜBÜ [439 Üye] ###
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Arkadaşlar!
    Vitesi manuel (sıralı) olarak mı kullanıyorsunuz, yoksa otomatik mi?

düz vites benimkisi
  • Benide yazarsanız sevinrim...Arkadaşlar birde ben oyunu şu siteden indirdimhttp://fulloyunindircen.blogspot.com/2013/07/euro-truck-2-simulator-indir-ets-2-full.html güncellemek istiyorum kendi web sitesinden yapamadım direk indirecek olan bir link var mı? ((1.1.1 ))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi er.me -- 5 Eylül 2013; 9:08:38 >
  • KARDEŞ BEN BİR SİTE BULDUM TÜM VERİSİYONLAR VAR AMA TAVSİYEM 1.3.1 . BEN ONU İNDİRECEM CD KEYİNİ DE BİLİYORUM . AMA OYUNU OYNARKEN İNTERNET BAĞLANTISINI KESMEK LAZIM ÇÜNKÜ Bİ ARKADAŞ BAĞLANTIYI KESMEDEN OYUNU AÇMIŞ OYUN TEKRAR DEMO OLMUŞ. BUNU DÜZELTMEK İÇİN SAVE DOSYASINI SİLMİŞ. YANİ TÜM EMEKLERİ BOŞA :D

Bİ SORU: ADRES VERSEM BAN OLURMUYM
  • çoğu kişinin dediğine göre manuel daha iyi gibi? ha?

ben otomatik oynuyordum genelde.manuel zor geliyor manuel bi daha deneyeyim bakalım
  • @fbyekta07, er.me
    Forumda hack, crack vs tip konular, mesajlar, paylaşımlar yasak arkadaşlar. Ben de geçen steam'deki % 60'lık indirimde aldım oyunu daha yeni. Orjinal oyunların güncellemeleri otomatik iniyor malum. Hem böyle sorunlarla uğraşmazsınız, hem de oyun parasını hakettiği için kul hakkına girmemiş olursunuz.

@alaçam
    Yukarıda da yazdığım gibi çok farkediyor. Özellikle de rampa çıkarken.
    Ek olarak, dün akşam da taş ocağından bi basınç tankı çıkartıyorum. Vites otomatikte olsaydı çıkmazdı kesin. Çünkü 2-4-6 diye atıyor vitesleri. Manuel olarak 1'e zor da olsa çıktım.

Bir de tünelde radara 110 km gibi bi hızla girip 550 euro ceza yedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbyekta07

KARDEŞ BEN BİR SİTE BULDUM TÜM VERİSİYONLAR VAR AMA TAVSİYEM 1.3.1 . BEN ONU İNDİRECEM CD KEYİNİ DE BİLİYORUM . AMA OYUNU OYNARKEN İNTERNET BAĞLANTISINI KESMEK LAZIM ÇÜNKÜ Bİ ARKADAŞ BAĞLANTIYI KESMEDEN OYUNU AÇMIŞ OYUN TEKRAR DEMO OLMUŞ. BUNU DÜZELTMEK İÇİN SAVE DOSYASINI SİLMİŞ. YANİ TÜM EMEKLERİ BOŞA :D

Bİ SORU: ADRES VERSEM BAN OLURMUYM

Zaten resmi sitede sürümleri var ancak benim sürümüm 1.1.1 bu sürümden 1.3.1'e yükseltemiyorum sanırsam.
  • Arkadaşlar bu tırı nereden alabilirim?

### EURO TRUCK SIMULATOR 2 TIR’CILAR KULÜBÜ [439 Üye] ###
    Bence saçma ama, oyuna ilk başlarken marka seçiyoruz ya hani. Sonradan seçtiğimiz marka dışında bir markanın tırını alabiliyor muyuz, yoksa illa o seçtiğimiz markadan mı almak zorundayız?
    Şirkete çalıştığımızda mı diyorsun ? İstediğini seçebiliyorsun bir sonraki iş için.
    Herhangi bir yere çalışmıyorum. Serbest olarak tek tek iş alıyorum. Araçlar da random oluyor. Kendime araç almak için sormuştum yukarıdaki soruyu. Ben oyuna başlarken Volvo'yu seçmiştim ama henüz kendime tır almadım. Tır alacağım zaman illa Volvo'mu almam lazım?
    Yok, istediğini seçebiliyorsun o zaman, tabi bütçen dahilinde :)
    Bankaya girip faiz ödememek için para biriktiriyorum şu an.
    Ben ilk başta kredi çekmiştim, onun da zevki başka tabi :)
    Diğer konuda da yazdım ama ne zaman cevap gelir bilmediğim için, hazır burda bileni bulmuşken birkaç sorum olacak.

Bi dünya moddan bahsediliyor. Yunanistan, Afrika'ya falan giden bile varmış ama bunlar oyunun orjinalinde yok malum.
    1- Bunları orjinal oyunda da kullanabiliyor muyuz?
    2- Modlarla hangi özellikleri ekleyebiliyoruz oyuna?
    3- Orjinal oyunla birlikte yüklememde sakıncası yoksa eğer, önerdiklerin hangileri? İndirme linkleriyle birlikte mümkünse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Herhangi bir yere çalışmıyorum. Serbest olarak tek tek iş alıyorum. Araçlar da random oluyor. Kendime araç almak için sormuştum yukarıdaki soruyu. Ben oyuna başlarken Volvo'yu seçmiştim ama henüz kendime tır almadım. Tır alacağım zaman illa Volvo'mu almam lazım?

Tır alacağın zaman Volvo almak zorunda değilsin. Ama oyunun başlarında hem ucuz ve hem de güçlü motora sahip bir tek Volvo var. Yoksa yokuşları çok yavaş çıkabilirsin.
  • HerhangiBiriyim H kullanıcısına yanıt
    Volvo'nun 700'lük olanı var mağazada. O veya muadil güçte en iyilerinden birini alayım diyorum almışken. Onun için de şu an arabız olarak serbest çalışıyorum.

Rampalarda çok yavaşlamamak için, hatta genel olarak daha hızlı gidebilmek için vitesi manuel olarak kullanıyorum. Otomatikteyken araç kağnı gibi gidiyor resmen. Yukarıdaki mesajlarımda bunun artılarını da yazmıştım.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.