Şimdi Ara

### EURO TRUCK SIMULATOR 2 TIR’CILAR KULÜBÜ [439 Üye] ### (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.099
Cevap
36
Favori
188.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kardeş bu FORD Amerikan marka olduğu için yoktur diye düşünüyorum da BMC niye yok . o nerenin malı ? Çünkü BMC nin yeni tırlarının tipi güzel geliyor bana .dddd
  • şirketi kurdum nihayet 400.000 € kredi alarak :) Duseldorf ta garajım 2 çalışanım 3 te renault magnumum var :) nakit 80.000 € var :) harıl harıl çalışıyoruz :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbyekta07

kardeş bu FORD Amerikan marka olduğu için yoktur diye düşünüyorum da BMC niye yok . o nerenin malı ? Çünkü BMC nin yeni tırlarının tipi güzel geliyor bana .dddd

Valla maalesef bir fikrim yok.
  • Arkadaşlar bana acilen 1.4.12'nin ürün anahtarı lazım , elinizde var mı acaba? Şimdiden Teşekkürler..
  • Ben yeni kurdum cok bilgim yok ama Valliant marka tırım var VOLVOymuş sanırım bide bende mercedes falanda yok ne yapmak lazım onlar için
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Beygirle ilgili o. Motor ne kadar kuvvetliyse, vitesi de o kadar yüksek hızda atıyor. Iveco'nun hangi modeliydi hatırlamıyorum da, 2000-2100'de devir kesiyordu. 750'lik bile fazla bence yük taşımak için. 700'lük tır iyi gibi. Daha önce yazmıştım. Bi de şöyle birşey var. Gerçekte tırların taşıma kapasiteleri çok daha fazla. 480'lik tırla 100 ton taşınanı biliyorum. Oyunda değil 100, 50 ton yük olsa, arabalar yerinden kalkmaz heralde. 25 ton, onlar için çerez gibi geliyor. Yasal olarak dingil başına 7 ton sınırı olmasa, 40 tonun altında yük atan olmaz emin olun ki. Bu konuda ciddi eksikleri var oyunun.

Aynen bende ona bakıyorum 14-17-18 tonluk yükler var. Ulan dedim millet normal kamyona 35 ton atıyor. Bu ne ? :DD

• quote:

Orijinalden alıntı: khytr89

şirketi kurdum nihayet 400.000 € kredi alarak :) Duseldorf ta garajım 2 çalışanım 3 te renault magnumum var :) nakit 80.000 € var :) harıl harıl çalışıyoruz :D

Saffet abey benide çalıştıracan deymi ? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

G25 direksiyoni yerine araba direksiyonu takan vardı.

Bu da aynı kişinin oynayış videosu

Baskı balatayı çabuk bitirir bu. Bizim tırlar 1 milyon km yi deviriyo :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ByGkhan57

quote:

şirketi kurdum nihayet 400.000 € kredi alarak :) Duseldorf ta garajım 2 çalışanım 3 te renault magnumum var :) nakit 80.000 € var :) harıl harıl çalışıyoruz :D

Saffet abey benide çalıştıracan deymi ? :D

gel brom tükkana cv ni bırak,

++ biz sizi ararız :D

• quote:

Orijinalden alıntı: aksoft

Ben yeni kurdum cok bilgim yok ama Valliant marka tırım var VOLVOymuş sanırım bide bende mercedes falanda yok ne yapmak lazım onlar için

real trucks brand diye bir modu belgelerime attım reno,merso,scania,daf,iveco,man,volvo logoları geldi ;

• o değilde online olsa şu oyun çok güzel olurdu.Firmalar kapışırdı ya :)

Aramassan arama yar aramassan arama :D
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    bende katılıyım tır scania R730 daha iyisini bulamadım bulursam değiştiririm :)
  • @ByGkhan57
    Bu oyunun multisi olursa hilecilerde olurdu ve hile yapmayan dürüst kişiler haksızlığa uğramanın siniriyle sinir krizi geçirirlerdi. Bazı oyunların multisi, tek kişilik modu gibi iyi olmuyor.

@_Dominic_Toretto_
    Ben tırımı aldım ama yazmayı unutmuştum. Volvo FH16 Globetrotter 750 HP.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 14 Eylül 2013; 17:07:03 >
  • Evet ama son sürümde onunda adı orjinali gibi Volvo oldu.
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Ama bu oyundaki aşılması gereken seviyeler vs. düşük amaç kalmadığı için bir süre sonra sıkmaya başlıyor. Bence Online olsa güzel olurdu. Metin2 gibi bazı oyunların yaptığı gibi mod vs. hile eklemek engellenebilir tahminimce :)
  • quote:

o değilde online olsa şu oyun çok güzel olurdu.Firmalar kapışırdı ya :)

hahaha :) her iş mulakatında duydugumuz cumle :)

• quote:

quote:

aynen öle .:) Birde bütün tırları deniyorum Renault,Daf,Iveco bu tırlar devrilmiyo çünkü devrilmek için 100 km geçmek lazım.Bunlar uzun düzlükte bile zor çıkıyo ya. Ama Iveco Hİ-Lay varya o hoşuma gitti(motor hariç) :)
  • quote:

quote:

quote:

aynen öle .:) Birde bütün tırları deniyorum Renault,Daf,Iveco bu tırlar devrilmiyo çünkü devrilmek için 100 km geçmek lazım.Bunlar uzun düzlükte bile zor çıkıyo ya. Ama Iveco Hİ-Lay varya o hoşuma gitti(motor hariç) :)

magnuma en guclu motoru aldım 135km de gidiyorum bana mısın demiyor (otobanda)

• bu arada itiraf edeyim gerçek magnumu ilk gorduğumde (1998 gibiydi) bayılmıştım yeminle :) bir tane alıp binek olarak kullanasım var :) farlarını yirim onin :D

• hocam benim tırı scania r420 diye değiştiriver banın açılırsa sana zahmet
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.