Şimdi Ara

### EURO TRUCK SIMULATOR 2 TIR’CILAR KULÜBÜ [439 Üye] ### (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.099
Cevap
36
Favori
188.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya kardeşim al bi R730 ver gazı çeksin yokuş bayır :D
  • oyunda zaten 520 beygirliği mevcut renoların 230 beygir fark var be usta.Cidden hızlanmıyo araçlar. Volvu güzelde çalışma sesi hoşuma gitmiyor. Motor filan 750 ps var demiyo yani :( Scaniada devriliyorum nedense :()
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByGkhan57

oyunda zaten 520 beygirliği mevcut renoların 230 beygir fark var be usta.Cidden hızlanmıyo araçlar. Volvu güzelde çalışma sesi hoşuma gitmiyor. Motor filan 750 ps var demiyo yani :( Scaniada devriliyorum nedense :()

DAFta devriliyorum ben anlatamassın takla attım ya
  • ARKADAŞLAR ÇOK DİKKAT EDELİM. ÜSTÜ AÇIK DORSE KÖMÜR VS GİBİ ŞEYLER TIRLARI SALINCAK GİBİ SALLIYOR.
  • bugun 1.4.12 yi kurdum.. 1.1.3 teki modlarım çalışıyor :) oyun aşırı hızlanmış :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.4.12 ye update yaptım ama yolda giderken birden dorse kayboluyor
  • quote:

ARKADAŞLAR ÇOK DİKKAT EDELİM. ÜSTÜ AÇIK DORSE KÖMÜR VS GİBİ ŞEYLER TIRLARI SALINCAK GİBİ SALLIYOR.

Bi sefer kömür taşıdım. Arkamda sanki beşik sallanıyor. Yükü teslim edene kadar 5 kaza yaptım. Arabada denge diye bişey kalmıyor. En ufak virajda bi tarafı havaya kalkıp yoldan çıkıyordu. Bi daha kçmür mü? Tövbe.
  • 1.5.2 güncellemesi geldi ama crack bekliyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksoft

1.4.12 ye update yaptım ama yolda giderken birden dorse kayboluyor

bende de kgs ve trafik lambalarında sorun çıkıyor az da olsa.. Uzun kuyruklar oluşuyor.. Lambalarda kaldırımdan gidiyorum sorun çıkınca ama kgs yi kırıp geçemiyorsun :) o zamanda alo reno yardım hattını arıyorum mecburen :) bu arada şirketi buyuttum 2 tane reno magnum 5 tane renonun ucuz kamyonu birde kendime 750bg lik volvo fh16 aldım :) duseldorfu gelistirdim birde milanodan kucuk garaj aldım işleri buyutuyoz valla :) kadın soforlerim daha cok para getiriyor ;) I love them :D

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

ARKADAŞLAR ÇOK DİKKAT EDELİM. ÜSTÜ AÇIK DORSE KÖMÜR VS GİBİ ŞEYLER TIRLARI SALINCAK GİBİ SALLIYOR.

Bi sefer kömür taşıdım. Arkamda sanki beşik sallanıyor. Yükü teslim edene kadar 5 kaza yaptım. Arabada denge diye bişey kalmıyor. En ufak virajda bi tarafı havaya kalkıp yoldan çıkıyordu. Bi daha kçmür mü? Tövbe.

dengede scania mukemmel ;) amsterdamdan ingiltereye gittim sanırım 140 km ile virajı aldım baska tır olsa %100 hasar alır + hava yastıkları patlardı :D

• quote:

Orijinalden alıntı: khytr89

quote:

1.4.12 ye update yaptım ama yolda giderken birden dorse kayboluyor

bende de kgs ve trafik lambalarında sorun çıkıyor az da olsa.. Uzun kuyruklar oluşuyor.. Lambalarda kaldırımdan gidiyorum sorun çıkınca ama kgs yi kırıp geçemiyorsun :) o zamanda alo reno yardım hattını arıyorum mecburen :) bu arada şirketi buyuttum 2 tane reno magnum 5 tane renonun ucuz kamyonu birde kendime 750bg lik volvo fh16 aldım :) duseldorfu gelistirdim birde milanodan kucuk garaj aldım işleri buyutuyoz valla :) kadın soforlerim daha cok para getiriyor ;) I love them :D

şu kırmızı ışık bi bende oluyor sandıydım demek versiyon hatalı yada kraker
    ama ben çözümü buldum
    önceleri kırmızı ışıkta kalınca 2 arabanın arasından yada kaldırımdan geçiyordum sonra karşı şeritten geçtim ve en son çözümü buldum
    baktın ışık sönmüyor
    ESC ye bas oyun menüsüne gel
    Profil e tıkla
    profilden oynadıgın profili seç devam et de sonra
    Sür

• Kendi arabamı alana kadar şoför olarak çalıştım. Bu arada her türlü aracı kullandım haliyle. Denge olarak aralarında bi fark göremedim ama bi daha denicem.

Işkı sorunu değil de şöyle bi sorun var. Oyun sûnî olarak trafik yoğunlaştırıyor kimi zaman geçtiğiniz yerlerde. Eğer burası geçit, ışık, kavşak vs ise ve sıra da çoksa karşı şeridi kullanıyorum genelde. Geçecek yer olmadığı da oluyor kimi zaman. Baktım ki ilerleme de olmuyor. Dellenip kürüyorum arabaları. Bendeki oyun orjinal. Kürekle ilgili değil yani.
  • Ya arkadaş oyunda bazı şeyler çok saçma. Adam benim geldiğimi göre göre fırlıyor yola. Hele bazı araçlar benzinciden çıkanlara yol vermek için pat diye duruyolar.Bende ona vurmamak için karşı şeride fırlıyorum ama karşı şeritten gelenle kafa kafaya çarpışmada %30 hasar her türlü alıyoruz. Salak sistemin aracı bana 55.000 Euro patlıyor :))
  • quote:

Ya arkadaş oyunda bazı şeyler çok saçma. Adam benim geldiğimi göre göre fırlıyor yola. Hele bazı araçlar benzinciden çıkanlara yol vermek için pat diye duruyolar.Bende ona vurmamak için karşı şeride fırlıyorum ama karşı şeritten gelenle kafa kafaya çarpışmada %30 hasar her türlü alıyoruz. Salak sistemin aracı bana 55.000 Euro patlıyor :))

aynısı banada oldu ama ben daha sert vurdum herhalde (: smilasyon arabanın biri hatalı solllama yaptı ve benim şeride girdi kafa kafaya çarpıştık
    sonuç %100 hasar herhalde 80+90 bin € bulurdu yaptırmam ama arabayı hareket dahi ettiremedim tamirciye gideyim sonra sattım haliyle 105bin euroya sattım bence kardayım o halde arabayı satmakla (:

birde farkettim bişey var madem smilasyon oyunu para dengesi biraz yanlış gibi mesela ben polonyanın bi şehrinden ingiltereye gidiyorum 44-45bin euro kazanıyorum uyku molası feribot falan derken 2 gün srüyor diyelim daha az normalde ama 2 gün diyelim
    demekki ben 5 gün çalışsam bi volvo alıyorum 5 gün şöförlük yapıp volvo alan varmı gerçek hayatta :D

neyse oyun sonuçta o kadarda gerçek olsa oynamazdık oyunu :D
    1 tır almamız aylar sürerdi

• quote:

Ya arkadaş oyunda bazı şeyler çok saçma. Adam benim geldiğimi göre göre fırlıyor yola. Hele bazı araçlar benzinciden çıkanlara yol vermek için pat diye duruyolar.Bende ona vurmamak için karşı şeride fırlıyorum ama karşı şeritten gelenle kafa kafaya çarpışmada %30 hasar her türlü alıyoruz. Salak sistemin aracı bana 55.000 Euro patlıyor :))

çok hasar aldığında satıyorum çünkü tırın da değeri düşüyor.. İlk başta 80.000 kusur eden araba km si ve kazası artınca (yaptırsan bile) 75.000 kusure geliyor... Tertemiz 3 reno magnuma farklı fiyat çektiler :)

• quote:

quote:

aynısı banada oldu ama ben daha sert vurdum herhalde (: smilasyon arabanın biri hatalı solllama yaptı ve benim şeride girdi kafa kafaya çarpıştık
    sonuç %100 hasar herhalde 80+90 bin € bulurdu yaptırmam ama arabayı hareket dahi ettiremedim tamirciye gideyim sonra sattım haliyle 105bin euroya sattım bence kardayım o halde arabayı satmakla (:

birde farkettim bişey var madem smilasyon oyunu para dengesi biraz yanlış gibi mesela ben polonyanın bi şehrinden ingiltereye gidiyorum 44-45bin euro kazanıyorum uyku molası feribot falan derken 2 gün srüyor diyelim daha az normalde ama 2 gün diyelim
    demekki ben 5 gün çalışsam bi volvo alıyorum 5 gün şöförlük yapıp volvo alan varmı gerçek hayatta :D

neyse oyun sonuçta o kadarda gerçek olsa oynamazdık oyunu :D
    1 tır almamız aylar sürerdi

Valla ETS'nin ilkinde öleydi yanlış hatırlamıyorsam 3000 Euro ile 15000 euro civarı bi para geliyodu tırlar yine aynı fiyattı. Çok daha fazla emek vardı :) Böylede çabuk sıkılıyoruz. 30 tane tır var hepsi Full+Full :D ama zevk kalmadı pek D:

• quote:

Orijinalden alıntı: MrCaptain1001

bende katılıyım tır scania R730 daha iyisini bulamadım bulursam değiştiririm :)

zaten 2013 sonunda olacak kardeşim . Biraz sabır
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbyekta07

quote:

Orijinalden alıntı: MrCaptain1001

bende katılıyım tır scania R730 daha iyisini bulamadım bulursam değiştiririm :)

zaten 2013 sonunda olacak kardeşim . Biraz sabır

Valla acelem yok beklerim :)

• ARKADAŞLAR GÖLGE LEMEYİ YAPMAYI BULDUM :dd: SEÇENEKLER/GÖRÜNTÜ/GELİŞMİŞAYARLAR TIKLAYIN ORDAN YAPIN .D
  • 1.4.1 İle gelen bazı yenilikler;

Uykusuzluk kapalı ise, uykusu tam bastırdığı halde uyutmazsan, eskiden sadece ekran hafif kararıyordu, şimdi komple kararıp klavye iptal oluyor. Çok pis kaza yapılıyor.

Yeni gelen fren gücü ile oyunda ki kendinize güven feci artıyor, r730 ile 150 ile giderken şak diye durulabiliyor.

Hava pompası diye birşey gelmiş. park yaparken ileri geri "tıss tıs" uğraşırken hava boşalıyor. motor çalışır şekilde biraz bekleyin diyor, biraz can sıkıyor, ama iyi olmuş. gerçeklik hissi katıyor.

Sırf fren gücü için 1.4.1 güncelleyin derim.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.