Şimdi Ara

### EURO TRUCK SIMULATOR 2 TIR’CILAR KULÜBÜ [439 Üye] ### (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.099
Cevap
36
Favori
188.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu pembe tır sorununu ne yaptıysam çözemedim. mod falan da kullanmıyorum ama ne yaptıysam olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pc2pc -- 21 Ekim 2013; 13:18:38 >
  • Or_By O kullanıcısına yanıt
    askerlik araya girince oyuna ara verdim. geçen seneden beri ilk defa bakıyorum. daha o zmn online olacak falan haberleri vardı. hakikatten noldu bizim iş ya yoksa bu haberler fos mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengo_19

askerlik araya girince oyuna ara verdim. geçen seneden beri ilk defa bakıyorum. daha o zmn online olacak falan haberleri vardı. hakikatten noldu bizim iş ya yoksa bu haberler fos mu?

online bi sistem geldi ama nasıl bilmiyorum ben anladığımı söylüyüm gene normal oynuyorsun tek başına sadece profilin internete açılıyor sanırım. birbirinizin bilgilerine bakıyorsun yani. oysaki ben herkes aynı platformda aynı anda oynayacak diye düşünmüştüm aynı yere yük alcan konvoy filan yapcan

eee zaten online dediğin o dur. gün ağırınca kafa kafaya tırları tokuşturmaktır . öyle birşey olsa ne güzel olurdu. rockstar gibi sağlam kullanıcısı olsa yaparlar da uğraşmıyorlar. bu arada ben de geçen sene 9 aralık gecesi sizler gibi bu saatlerde heyecanlıydım.hatta o aralar bu ets'ye bayağı sarmıştım. Allah'a şükür 349 kd olarak hayırlısyla istanbulda yaptım ve bitirdim askerliğimi. darısı sizlerin başına inş. Hayırlısıyla gidin gelin. tahmin yürütürsem sana afyon çıkacak ordan da kıbrıs ..
  • quote:

eee zaten online dediğin o dur. gün ağırınca kafa kafaya tırları tokuşturmaktır . öyle birşey olsa ne güzel olurdu. rockstar gibi sağlam kullanıcısı olsa yaparlar da uğraşmıyorlar. bu arada ben de geçen sene 9 aralık gecesi sizler gibi bu saatlerde heyecanlıydım.hatta o aralar bu ets'ye bayağı sarmıştım. Allah'a şükür 349 kd olarak hayırlısyla istanbulda yaptım ve bitirdim askerliğimi. darısı sizlerin başına inş. Hayırlısıyla gidin gelin. tahmin yürütürsem sana afyon çıkacak ordan da kıbrıs ..

evy. dede saolasın afyon da fitleşiriz de kıbrıs değiştirsek diyorum bi 50 lik çalışır temizinden

ayıp ettin torun seni mi kırıcam hakikaten kıbrısa giden arkadaşlarım sudan yana sıkıntı çektiklerinden bahsetmiştiler. maksat muhabbet olsun latife bir yana da hayırlı olur inş hakkında. zaten bu celb en kalabalık celb. biz acemide 520 kişi kısa dönem idik. daha sonra usta birliğimiz aynı yerdi(tümen) orda da 270 kişi falan kalmıştık. bizim bölükte 105 kişi vardı 40'ı kısa dönem gerisini sen hesap et
  • quote:

ayıp ettin torun seni mi kırıcam hakikaten kıbrısa giden arkadaşlarım sudan yana sıkıntı çektiklerinden bahsetmiştiler. maksat muhabbet olsun latife bir yana da hayırlı olur inş hakkında. zaten bu celb en kalabalık celb. biz acemide 520 kişi kısa dönem idik. daha sonra usta birliğimiz aynı yerdi(tümen) orda da 270 kişi falan kalmıştık. bizim bölükte 105 kişi vardı 40'ı kısa dönem gerisini sen hesap et

bizim forumdan 700 kişi var giden bakalım bizim nasıl oalcak

• quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

quote:

bizim forumdan 700 kişi var giden bakalım bizim nasıl oalcak

inş hayırlısı olur. forumdan biz de o kadar yoktu ama 1-2 kişiyle aynı tabura düşmüştüm neyse sana şimdiden hayırlı teskereler. sen gelene kadar da ets'nin online'ı çıkar herhalde tabi rivayet

• quote:

Orijinalden alıntı: khytr89

Benim bebeklerden biri

480 DXİ motor ve Optidrive R (Retarder)

### EURO TRUCK SIMULATOR 2 TIR’CILAR KULÜBÜ [439 Üye] ###

Elemanlarımın aracı (geçici olarak kullanmıştım)

### EURO TRUCK SIMULATOR 2 TIR’CILAR KULÜBÜ [439 Üye] ###

manyak bir şey bu.

• Volvo fh16 clasıc yaz benıde
  • Arkadaşlar borcumuzu uzun süre ödeyemeyince ne oluyor tırımızı mı alıyorlar bu arada ekle volvo f16h

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sftnp -- 20 Haziran 2020; 19:2:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sergun26

ekle hocam

konu benim olaydı eklerdim brom :) ama malesef bende ekle dedim arkadaşın umrunda olmadı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sftnp -- 20 Haziran 2020; 19:2:36 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sftnp -- 20 Haziran 2020; 19:2:42 >
  • Çok güzel bi oyun.Tir olarak volvo en iyisi heralde(VOLVO FH16).bide hilesiz hızlı para kazanmak istersenz 2 tane garaj alın geliştirin 2de şoför alın(tabi bankadan kredi alınız).1garajdan diğer garaja git dediğinizde arada geçen sürede şoförler gelir sağlar size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erciyes038 -- 31 Ekim 2013; 17:22:04 >
  • ekle
  • Selamlar arkadaslar , benım tırlar da PEMBE oldu 1.5.2 de boyle sorun yoktu dun 1.6.1 s e yukselttım oyunu sımdı tırlarım pembe olmaya basladı tam olarak okuduklarımı anlayamadıgım ıcın çözumu bulamadım daha basıt bı yöntemle bunu nasıl çözecegımı anlatabılecek bı arkadasın yardımlarını beklıyorum ;)
  • york34 kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bendede mevcut. 1.7 ye yükselttim tırlar pembe oluyor geri boyamak zorunda kalıyorum :) yeni volvoyu almaya 4 seviye kaldı kalsın pembe pembe simdilik bakalım :)
  • -SoloTurk- kullanıcısına yanıt
    Yanı bı çözüm yok bu soruna şimdilik :(
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.