Şimdi Ara

### EURO TRUCK SIMULATOR 2 TIR’CILAR KULÜBÜ [439 Üye] ### (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.099
Cevap
36
Favori
188.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erciyes038

Çok güzel bi oyun.Tir olarak volvo en iyisi heralde(VOLVO FH16).bide hilesiz hızlı para kazanmak istersenz 2 tane garaj alın geliştirin 2de şoför alın(tabi bankadan kredi alınız).1garajdan diğer garaja git dediğinizde arada geçen sürede şoförler gelir sağlar size.

Garaja git dedigimizde Sizin uygulama şekliyle 2 şöförden max. Elde edilen gelir nedir ?

@york34 Malesef ben bulamadım yok sanırım. (Bunun sebebi korsan oyun olması diorlar bencede öyle olabilir orjinal oyunlarda bir sorun duymadım)
  • -SoloTurk- kullanıcısına yanıt
    valla ben daha yeni başladım ama 2garaj arası uzak olursa daha fazla para gelir.bankadan felan kredi almak lazım.şu anda 5 tane şoför ve 6 tane tir var.bankaya 250.000 borç var.hilesiz para kazanmak isteyenler deneyebilir.
  • Ben moduz ve hilesiz oynuyorum Hileyle oynanmazki bu oyun zevk alamazsın kullananları anlamıyorum. Modifiye modlar ayrı zevk işi o tabiki

Valla suan Yeni volvo alacagım borcu ödedikten sonra deneyecegim bu dediginizi bakalım
    yani tabi hileli iyi olmaz.ama benim dediğim oyun içinde olan bişey süreklide yapmıyorum zaten sadece yapmak isteyenler için yazdım.yoksa hilesiz oynamak en iyisi.
  • erciyes038 kullanıcısına yanıt
    Yok yanlıs anladın :) Senin bir garajdan digerine şöför yollamana hile demiyorum degilde zaten o :)

Para hilesi filan var yada banka modu (Oyundaki aktif para faiz gibi şeylerle oynayan modlar var) Bunları kastettim.

2.garajı aldıgımda deneyecegim şöför olayını 2 şöför var 2 tır verdim altlarına 2 sinin maximum getirdigi kar 8 bin caınımı sıkıyorlar. Hiç yoktan borcu ödüyolar :) Uzun yol fulde şöförlerinde benimde simdide degerli yükü fullüyoruz bakalım.
    :) akşam eve gidince bakacam oyunda geçen toplam süreye felan.2 garaj olacak en az.arası uzun.sen gideceksin garaja git dediğin zaman gerçekte 1 2 saniye sürer ama oyunda 10-15saat bu süredede şoför gelirleri cebe girer.bide şoförlerin puanı da önemli bendeki 2 şoför 4.1 puanı.
  • bide yeni tir almaya gerek yokki bi tane en kötü volvo tir alın ilerde yeni parçalarla güçlendirir siniz.
  • erciyes038 kullanıcısına yanıt
    He anladım simdi Sizin dediginiz şey Oyundaki zamanı ileri almak garaja gidip gelerek. Bende ekstradan bir taktik buldunuz sanıyordum buna gerek yok benim icin :)

Benim şöförlerin 2 side 5 puanda bakalım suanda mutlu mesut geciniyoruz hayırlsıı
  • bu şöförlerin puanları kendi kendine yükseliyo herhalde dimi. Ben şöförü işe aldığımda 2,7 di ama hala 2,7 :)
  • liondance L kullanıcısına yanıt
    Evet kendiliginden yükseliyor ben ikisinide 0.8 den aldım 5 e ulaştılar maşallah :)
  • oh oh maşallah :)
  • Sanırım verdigimiz statların etkisi olabilir ( Şöförlere ben benimkiyle aynı şekilde gitmeye calısıyorum uzun yolu fulledim degerli yükü fullemeye calısıyorum suan bakalım sonucları yazarım burdan yine :)
  • bide multiplayer olayı başlasa harika olacak oyun ama bi onu yapamadılar :(
  • liondance L kullanıcısına yanıt
    Dedigin gibi öyle birşey olursa süper olur :)

ama ondan önce en önemlisi optimize etmeliler oyunu cok fazla kasıyor :)
  • Tırımı günceller misin?Volvo FH16 2014 GLOBETRAVELLER
  • benide ekle
  • evet ya mültiplayerini çikarsalar güzel olur
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sayfayi yeni gordum ben gecen 2012 kasim ayindan beri oynuyorum beni ekle

kullandigim arac
    renault premium 650 bg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Bide abi bu oyun icin bana laptop onerirmisin en full ayarda oynatsin yeter butcem 2500 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: AMD HASTASI 044

Bide abi bu oyun icin bana laptop onerirmisin en full ayarda oynatsin yeter butcem 2500 tl

Amd a10 7660+7670m li bir laptop oneririm.. bunu 1600 e mal edersin.. 200tl ye rami 16gb yaparsin 250tl ye de ssd + 20tl ye icinden cikan hdd yi harici disk ya da dvd ileisin yoksa dvd to hdd aparatiyla 2 hdd li yapabilirsin ;) marka olarak ses kalitesi iyi olsun istersen hp super.. isinma olmasin dersen asus havam olsun dersen sony

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.