Şimdi Ara

### EURO TRUCK SIMULATOR 2 TIR’CILAR KULÜBÜ [439 Üye] ### (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.099
Cevap
36
Favori
188.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu sahibi bizi nezaman ekliyecek acaba

Volvo Fh16 750BG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SoloTurk- -- 18 Kasım 2013; 14:02:34 >
  • i7 li olan laptop daha iyi dostum ondan onerirsen daha iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMD HASTASI 044

i7 li olan laptop daha iyi dostum ondan onerirsen daha iyi olur

Gereksiz 2000tl ye yakin para odersin.. cunku playstationunda amd platformuna gecmesiyle oyunlarin cok buyuk bir kisni amd optimizasyonuyla cikmaya baslayacaktir..intelli pc de crossfire olmuyor ve harici grafik kartlari sikintili oluyor genelde (nvidia gibi)..

Ama i7 de kararliysan haswelli laptoplar 1-2 aya Türkiye de cogalir secenek artar fiyatlarda uygun hale gelir ;)

• lenova z500 i7 lisi nasil 1800 tl 8 gb lik rami olan

• quote:

lenova z500 i7 lisi nasil 1800 tl 8 gb lik rami olan

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=82171226&p=1

Mobilden giriyorum ama pc de de acilacaktir.. linke baktim ekran karti 64bit gt740m mis.. 64bit berbat.. pc ye gecince link atayim onu al duaci olursun ;)

• iyi peki bekliyorum dostum

• bak, bu laptopun birebir aynısının i5 lisini kullanıyorum hiç üzmedi..ekran kartı 128bit ve 2gb.. dışı da metal.. peki neden 64bit ve plastik kasalı lenovoyla aynı fiyatta çünkü işletim sistemi yok.. format atmayı biliyorsan sıkıntı yok ; driverlar da sitesinde var..

http://www.sadecenotebook.com/hp-probook-4540s-h5v02es-core-i7-3632qm-220-ghz-6-gb-750-gb-2-gb-vga-156-linux-pmu297093

şunu da al tak

http://www.vatanbilgisayar.com/Solid%20State%20Disk/kingston-sh103s3120g-120gb-hyperx-3k-serisi-sata-30-cache-ssd-(okuma-555mb--yazma-510mb)/productdetails.aspx?I_ID=60381

-----------------------------------------------------

2.kombinasyon..kuzenim kullanıyor.. gayet iyi bir pc.. dışı plastik.. ekran kartı üst düzey (cf ile nvidia uyumlu oyunlarda nvidia gt755m ye yakın performans)..

http://www.notebookadresi.com/samsung_np355v5c-s0btr_notebook?keyword=355V5C&ref=akakce&v=1.81.5

http://www.vatanbilgisayar.com/Solid%20State%20Disk/samsung-mz-7te120bw-120gb-840-evo-sata-30-(okuma-540mb--yazma-410mb)-ssd/productdetails.aspx?I_ID=68414

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 17 Kasım 2013; 9:27:12 >

• isletim sistemine gerek yok ozellikleri iyi olsun yeter

• quote:

isletim sistemine gerek yok ozellikleri iyi olsun yeter

O zaman hp yi al ;) uzmez.. hp ler isinir derler ama bu probooklar isinmiyor.. kefilim bu pc ye ;)

• hayir aZ once onerdigin lenova nin isletim sistemi olmayan ram ve ekran karti yuksek olani mesala
    i7 islemcili
    8 gb ram
    gt740m ekran karti boyle bisey olanini onerdin ya az once onu diyorum

• quote:

hayir aZ once onerdigin lenova nin isletim sistemi olmayan ram ve ekran karti yuksek olani mesala
    i7 islemcili
    8 gb ram
    gt740m ekran karti boyle bisey olanini onerdin ya az once onu diyorum

Yok brom lenovo onerecek en son kisi bile ben degilim :) benim onerdigim hp.. o dedigin lenovonun ekran karti kote 64 bit.. ets 2 en az 128bitle keyif verir ;)

• peki hocam asus veya msi den vai benim dedigim fiyata samsung onerirmisin

• quote:

peki hocam asus veya msi den vai benim dedigim fiyata samsung onerirmisin

Ekran kartlarini yaz ona gore yorumlayayim.. msi iyi samsung da onermistim yukarda..

• bak o onerdigin samsung guzel bide ekran karti amd ati redeon 7670 nasil

• benide ekle
    tırım scania r440
  • quote:

bak o onerdigin samsung guzel bide ekran karti amd ati redeon 7670 nasil

Guzel.. 128 bit ekran karti ve crossfire destekliyor.. colin mcrae dirt gibi oyunlarda supper kalite alirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 17 Kasım 2013; 17:18:11 >
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    benide ekle
    scania r440 kullanıyorum
  • son bisey daha soracam abi sence laptop ekran kartlarinda nvidia mi daha ustun yoksa amd ati redeonmu ona gore i7 li 8 gb rami olan bir laptop alayim yarin son gun

• oyun ücretsizmi
  • quote:

son bisey daha soracam abi sence laptop ekran kartlarinda nvidia mi daha ustun yoksa amd ati redeonmu ona gore i7 li 8 gb rami olan bir laptop alayim yarin son gun

Ikiside iyi marka ama amd alacaksan 2.sayisi 6 ve ustu olsun.. misal 5650 7650 7670 8670 gibi..

Nvidiada da 6 ile baslayanlarda 630 ve ustu 7 ile baslayanlarda 745m ve ustu olsun ;)

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.