Şimdi Ara

### EURO TRUCK SIMULATOR 2 TIR’CILAR KULÜBÜ [439 Üye] ### (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.099
Cevap
36
Favori
188.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tırım: Scania streamline topline Muhteşem şekli var arabanın ya sesi felan beni sür diye bağrıyor :D
  • ekle hacım volvo fh XL... Arkadaşlar ayrıca mp oynanıyor mu bu oyun oynanıyorsa nasıl oynanıyor yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tufan_1907 -- 2 Haziran 2014; 18:10:34 >
  • Forumdaki troller hakında bilgisi olan yok ise bu siteyi ziyaret edip, şikayetlerini bildirebilrler.

http://forum.donanimhaber.com/m_92809682/tm.htm
  • mesajımı silin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nysarac -- 7 Haziran 2014; 15:02:38 >
  • arkadaşlar sizleri ekledim sayımız 339 oldu.

• Volvo F16H ekle gardas :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi another2 -- 9 Haziran 2014; 21:48:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekleyin

Volvo FH16 750 BG 6x4
  • elmariacci kullanıcısına yanıt
    Hocam benim kamyon artık 2 tane Volvo Fh 16 750/Scania r730 euro6 güncelle lütfen sonlardayım sıra olarak.

• Arkadaşlar borca girmeden tır almaya çalışıyorum şu anki tırım, 90 bin euroluk ivaco stralis param 70 bin küsür 150 bin yapıp güçlü kullanımı kolay bi tır almak istiyorum ne önerirsiniz?
  • eklersenız sevınırım

ıveco hi way

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zalman-TR -- 15 Haziran 2014; 9:15:33 >
  • benide ekle scania streamline topline

• Usta beni de ekler misin?
    Steam hesabı : exor1986
    TIR : Volvo FH16
    ETS'yi senelerdir oynuyorum fakat orjinalini steam hesabından indirim ile aldım.
    Tüm eklenti paketlerine sahibim. (Euro Truck Simulator 2, Euro Truck Simulator, Euro Truck Simulator 2 - Going East!, Euro Truck Simulator 2 - Halloween Paint Jobs Pack, Euro Truck Simulator 2 - Ice Cold Paint Jobs Pack, Euro Truck Simulator 2 - Force of Nature Paint Jobs Pack)

@elmariacci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exor86 -- 21 Haziran 2014; 10:09:00 >
  • Ekle hocam Renault Premium
  • Ekle hocam şirkete çalisiyor

• Usta Benide Yaz :D

EKOL LOJİSTİK (VOLVO)
  • MAN TGX
  • Ekle

Volvo FH Globetrotter XL
  • Ekle hocam , alıyorum
  • hocam benide ekleyebilirsin şuan alıyorum .
  • son üye kayıtlarımız yapılmıştır. Herkesin yolu açık olsun :)
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.